🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 628
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 330
  • София
На мен ми се струва че зад образа на невинно момиченце, който гради Яна, се крие голяма лепка.

Силвия като се разтацува изглеждаше секси.

# 331
Никога не съм вярвала, че ще го кажа, но ми липсват малоумните игри от предните сезони. Какво беше това '' една ще иде на среща, посочете всичките вкупом". А тази криндж психоложка защо говори като служителка в обреден дом...
Значи не съм само аз.
Преди малко коментирах това в чат.
Тази жена психоложката чете опело или е гражданско лице по брака - вие, Виктор, ще взмете ли тази жена за съпруга....
кошмарррр

# 332
Малеее, тамън си мислех аз ли полудявам - много са ми странни краката на Елвира, чак влязох е Инстаграм, ама там са си съвсем други и започнах да се чудя аз ли не довиждам :д

Абе, тя Ферай си гони целите, но от първата среща да ти е ясна цената ми идва малко прекалено. Поне за парлама се направи, че имаш някакви интереси…

# 333
Тази Бранимира не ви ли прилича малко на Виолета Марковска? Същия надменен поглед.

# 334
- Подготвил си е лексикона добре този път: "Защо обичаш животни?", " Харесваш ли кислород?" и "Колко време ще продължи тая мъка днес?"
Ох, на това вече не издържах и се изхилих на глас. Кучето се възмути и излезе от стаята. 😁

# 335
Малеее, тамън си мислех аз ли полудявам - много са ми странни краката на Елвира, чак влязох е Инстаграм, ама там са си съвсем други и започнах да се чудя аз ли не довиждам :д

Абе, тя Ферай си гони целите, но от първата среща да ти е ясна цената ми идва малко прекалено. Поне за парлама се направи, че имаш някакви интереси…
На мен не ми направи впечатление, но го гледах с мама, която веднага отсече колко са ѝ криви краката. Grinning

# 336
Не мога да се отърва от усещането, че Яна е подбрана да е прототип на Рейчъл от Белия лотос (естествено, че сценаристите са гледали този горещ сериал, чийто 3-ти сезон започва тези дни по Макс). Много си приличат двете с изключение на това, че Рейчъл е със сини очи, а пък Яна има няколко кофти белези от шарка, но пак е много сладка. Сега, Рейчъл е трофейна съпруга, бедно момиче, която в сериала беше точно така свитичка и добричка, каквато е Яна. След това реши, че богатият й мъж я задушава. Тук, в Ергена, Виктор няма как да играе ролята на богат мъж за Яна, защото и двамата произхождат от средна класа семейства. Виктор няма решителността и богатството на Шейн, ето защо мисля, че няма да се получи между тях. Яна няма да е трофейната съпруга на Виктор по простата причина, че на мен ми се струва, че на него повече му пасва ролята на трофеен съпруг на някоя богата мацка. Но има ли такава в Ергена?

# 337
На мен ми се струва че зад образа на невинно момиченце, който гради Яна, се крие голяма лепка.
100% — такива невинни момиченца се залепват за всеки батко, обърнал им малко внимание, за съжаление. Липсата ѝ на самочувствие си личи не само по изказ, осанка и жестове, но и по елементарен подбор на дрехи спрямо тяло, форми и т.н.

Изключително красива, но незряла, неопитна и… съжалявам, че ще смутя съфорумниците, които ѝ симпатизират, крайно безлична в ангелския си образ.

# 338
  • България

Глезените ѝ са твърде широки за краката ѝ.

# 339
Пък тази Клаудия ми прилича малко на Кая Скоделарио.

# 340
Бранимира е страшен бурсук. Какво може да е станало за 3 дни (примерно), че така да го отреже.. неприятна ми е за гледане, надменна..

Елвира я признавам за най-изкуствената усмивка на света. Няма такъв фейк…

Косара ми е Цеци Красимирова.

# 341
  • София
Добър ход на продукцията беше това с гласуването, очаквали са да е Яна и това да повдигне малко самочувствието на Виктор. Беше тръгнал все надолу-надолу, дори неговите не го харесваха особено, но ето има момиче, което каза толкова добри думи за него и започнаха нея да плюят. А Яна дори не е конкуренция, той въобще не я харесва.

# 342
  • България
Ергено Вико трудно допускал хора до себе си - Вико не може да води разговори с хора освен Мартин.
Вико е станал ерген, за да се блещи по телевизията неискрено в камерите.
Алек, Алек, викаме те по спешност, за да обучиш Вико как да го играе ерген.

Елвира и срещата даже няма да я коментирам, не си струва.

Този сезон е много скучен.

Наум от предишните сезони е заменен от псевдоприхоложката Маги.

Последна редакция: нд, 16 фев 2025, 23:48 от ferencliszt

# 343
Пък тази Клаудия ми прилича малко на Кая Скоделарио.
Не знам коя е Кая Скоделарио, но до този момент Клаудия ми е най-противната, заедно с Бранка. И двете са злобни и живеят в собствен свят, в който са кралици.

# 344

Глезените ѝ са твърде широки за краката ѝ.

Точно, някак прекалено широки и дебели глезени, като подпухнали. Даже имах чувството, че чорапите са й се отпечатали като ги свали. Супер несъразмерно изглежда долната част на краката й в сравнение със слабите й ръчички, рамене и лице.

Общи условия

Активация на акаунт