🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 611
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 360
Яна и Виктор поотделно са супер, дори срещата им беше една от най-нормалните и искрени в последните сезони. Обаче Виктор има типичен избягващ (avoidant) стил на привързаност, а Яна – тревожен (anxious) с доза сигурност. Затова и не му е интересна, макар да осъзнава, че тя е добър партньор, способен на емоционална връзка.

Обяснимо е и преследването на надутата Бранимира (предполагам и тя е избягващ стил). Вътрешно нейното отхвърляне му е познато и това го устройва, защото сериозната връзка и истинската близост го плашат. В този ред на мисли е логично да го привлича и Росица, която живее на другия край на света. Подсъзнателно знае, че дори и да избере нея, те няма как от днес за утре да заживеят заедно, а това вътрешно го успокоява.
Но гореизброените са млади още, тепърва ще влизат във връзки, които ще ги накарат да се вгледат в себе си и в начина си на мислене.

Лагерът на Мартин – там вече са малко безнадеждни случаи. Срещата с Елвира е пример за това, в което се превръщат хора, изключително фокусирани върху външния вид и материалните придобивки.
Затова си позволявам да критикувам прекалените корекции и натрапването им като норма по телевизията. Токсично е вменяването от медиите, че единственият начин едно момиче да бъде обичано, харесвано и „богато“ е да си сложи силикон, джуки и нови зъби. А за момчетата – че трябва да спят с такива жени и да се наливат по заведенията.

# 361
5 момичета в стая е много,но зависи колко големи са стаите. Мен ме изненадва факта,че луксозни вили за интернационални туристи имат по 4 спални само. Предполагам,че спалните са повече,но хора от екипа ги заемат,за да снимат до късно.

Много се смях на Клаудия "Дай мангизи да си сложа джука" Smile
Елвира - грозновата и ограничена интелектуално.Мартин едва я изтърпя,ми се струва.

Лежерен епизод. Срещата с Яна и Виктор изглежда мина ок (а и според нейните думи),но когато коментираше с Мартин, сякаш пак не беше доволен.
За мен Яна е от онези наивно глуповати момичета,които още вярват в еднорози и принцове на бели коне. Иначе е миличка и добра,но въобще не е типа на Виктор.

Като казахме Бранимира, много неловко ми беше с играта на погледи. Толкова студена и дистанцирана. Не знам какъв й е проблема на тази малката или просто нарочно е влязла в ролята на "не можеш да ме имаш,но се пробвай".
На същата игра, с Росица нещата отново се получиха толкова натурално и се разбират без думи. На мен тази двойка ми е най-симпатична от всички.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 04:36 от Adoralova

# 362
Клаудия на мен ми прилича на сериен убиец.
Яна определено има някакви проблеми, самия вид и движения на тялото й когато разказваше на момичетата за срещата...аз също се изумих на това затваряне на очите, чак питах мм добре ли виждам 😀 много инфантилно поведение за възрастта, аз и на 16 не съм имала нейните съждения.
На Елвира отдалече й личи колко е куха, с това непрекъснато оглеждане даже няма нужда да я заговаря човек. Ана-Мария ми е много неприятна, сама си придава разни важности, груба ми е.
Бранимира какъв й е зора, защо гледаше Виктор сякаш му е сърдита? Изключително лошо впечатление ми направи предния епизод като каза пред всички, че й е омръзнало да гледа Виктор колко е притеснен. Много са подли такива хора, винаги да изпъкнат на чужд гръб.

# 363
Започна да ми доскучава. Все още няма привличане между участниците, освен на Виктор към оня борсук, което е супер дразнещо. Мартин изглежда свръх отегчен, има вид на току-що преял човек, на когото предлагаш мазна баница, намазана с майонеза. Момичетата изглеждат незаинтересовани и от двамата, освен една Мартина, която е решила, че усилено ще разиграва театър. Психоложката е нелепа до безумие.

# 364
  • някъде другаде
Елвира е трагедия. Ана - Мария според мен говори повече , на моменти ми е досадна. Ива ми е симпатична, за сега ми е приятно да я гледам. В началото бях предубедена към Косара , но сега я харесвам. Искам да има коктейли за да се срещат момичетата с ергените , за да видим , кой как ще реагира на срещите.

# 365
Бранимира е различна , недостъпна и съвсем логично му е най-интересна. Ловецът в него е на ход, човекът е наивен и иска да я пречупи и спечели. Не знам защо ви е странно.
Никакъв ловец. Ама че мрънкащ, кахърен и изискващ обяснения ловец. Просто не се интересува от жени и Бранка и Росица са му е най-точни в това отношение. А явно си има и някакви комплекси.  Не е лов да се влачиш по корем след някой. Неговото е преследване тип търчане, слугинаж, припкане.

По същия начин се държа Colton Underwood - ергенът, който се оказа гей, от Америка. Той избра тази, която най-много се колебаеше и даже излезе от предаването “нелегално”, за да я догони, когато тя сама реши да си тръгне. Но неговата Cassie беше в пъти по-симпатична от Бранимира.

От емоционална гледна точка, за тези, които съжаляват Виктор - той сам си го търси. Много е лесно при толкова момичета там просто да не се занимава с нея и тя ще се спаружи.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 14:30 от Linda*kiss

# 366
Супер се забавлявам с Мартин "Ти нещо май ме юркаш" - към Елвира. Много ми е интересна срещата с Ана-Мария - и двамата са интересни персонажи , да видим до къде ще стигнат. И за мен е добро попадение да са двама толкова различни "ергени".

# 367
На мен ми прави впечатление, откакто се помня, как в нашето поколение много често хубави, свестни и добри момчета си хващат някакъв пингвин, мармот или бобър, който не само че няма шия, не си сигурен къде се губят очите от бузи, кривокрака, кривогледа и т.н. (не че се подигравам на хора с проблеми), но и имат и  ужасно отношение към тях – изневеряват им, използват ги, унижават ги, и дори я няма едната красота, за да си кажеш „ето затова стои с нея, заслужава си го“. Не знам дали е било тенденция в предходни поколения, но наистина става константа сега при мъже около възрастта на Виктор. Имам вече няколко случаи на мъже приятели, които зарязват хубави и свестни момичета, за да се върнат при някоя Бранимира. И не правя паралел с Яна, там че има нещо крийпарско - има.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 09:11 от RoseofVersailles

# 368
  • софия
Кло, благодарско за новата тема, сядам на пейката  до вас да клюкарствам.
 Чудих се какъв барман ще вкарат и дали няма момичетата да хлътнат по него, но проблемът са го решили кардинално. Умен ход, продукцията, потуп по рамото.
 Яна според мен плаши Виктор и го оставя в ступор. Елвира блесна с цялата си простота. Най ме зарадваха последните думи на Марто в промото: Кокошарникът ще стане змиярник. Чакам с нетърпение този момент.
 Не ми липсват просташките персонажи, които гърмяха в началните епизоди на минали сезони и после угасваха безславно. Имах нужда от пълнокръвни образи. Сега е в ръцете на Николов да ги разгърне и да ни ги покаже.

Последна редакция: пн, 17 фев 2025, 11:45 от Не се сърди, човече

# 369
Значи очаквахме бившата на Мартин, а влезна някаква женена, която е била отсвирена от Виктор, а сега влезна за Мартин? Каква е логиката в това?
Бранимара много неприятна и външно, и като поведение.
А тази от срещата на Мартин е доста куха, и неприятна външно. Кефи ме той как я сече.
Срещата с Яна приятна, той не я харесва, но сякаш я подведе с отношението си.

# 370
  • SF
Логиката е, че продукцията искаше да я вкара, одобрена е, покрива профила на разведената, но не съвсем жена. Виктор я отхвърли и сега я пробват за Мартин. Съвсем логична част от сценария. "Неканената от никого жена" трябваше да се появи. Ще има и още изненади.

# 371
Ама аз уж гледах - тя новата недоразведена за Мартин ли се бори? Като ги слушах да си говорят, аз останах с впечатлението, че тя е там да доизясни дали нещо може да се случи с Виктор, не съм я чула да се интересува от Мартин.

# 372
  • София
Недоразведената е на 30+ години , все пак..
По-върви на Мартин.

# 373
Тази Елвира външно ми прилича на някаква кръстоска между Николета и Бритни Спиърс, неособено сполучлива обаче.

Аз, ако съм на мястото на момите от индивидуалните срещи, които все ги карат да разказват, такава страстна среща ще си изфантазирам и ще им разкажа, и после ще им гледам сеира, че наистина много завистливо звучат. "Разкажи, разкажи", а после "Ами нищо особено не ѝ е била срещата, тая на каква се прави".

# 374
Няколко дни не съм влизала и не съм чела.. затова предвалително се извинявам, ако някой е коментирал:
Този сезон, все повече ми прилича на копие на "Любов и Чужди езици", по TLC съм го гледала. Там 3 ергена, американци, влизат в конакт с момичета ако не си лъжа 21 на брой, които са различни националности и не знаят (уж) английски. Това със 60те секунди взиране, е "откраднато" от там.
Имаше и други "игри" там, коита нероятно ще изкопират тук. Със затворени очи по миризмята на тялото се ориентираха, на кой да дадат гривна и той да избере момиче за среща. Момичетата писаха песни 3 ги пяха.. и която беше най-изразителна, печелеше. Ако се сетя още нещо, ще добавя.

Виктор трябва вече да спре да се мъчи с Бранка. Там ако е "имало" и щяло да си личи. Там няма нищо. Ни страст, ни желание - от нейна страна.
Яна има ментални проблеми. Момичето е красиво, но тя определено не е "в час" и е грозно, че се намират момичета, които да се забавляват с това! Тя не е виновна! Не разбирам защо продукцията я е допуснала, шоу на гърба й, или?
"Мацката" мъжкарана от Банско, дето иска да е приятел на ергенчо Мартинчо, е противна. Има някои откровенно грозни момичета/жени, и тя е една от тях.
Този фаянс.... просто е кошмарен:

Плашеща е! 🫣

Общи условия

Активация на акаунт