🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 579
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 690
Тая Даниела да вземе да ми хареса

Не просто говори добре, тя е съвсем естествена и нормална. Взе че се оказа “сочен” ум, приятен темперамент. С нищо не прекалява. Не се изсилва, овладяна без да позира

Неочаквано

# 691
Писателката каза ''йок''...

# 692
Офф, че неприятен разговор...

# 693
Абе, върви им приказката! От една порода са... Smirk

# 694
Лафовете на сезона за сега
"Ще ме обидиш" и "Не сме се събрали да се лъжем".

# 695
Нищо естествено няма в Даниела,мозъкът и е клише до клише и говори с пълна уста като хамстер

# 696
  • Бургас
Ш`мъ обидиш.
за сетен път
Joy
Баш майсторът нямаше ли такава култова реплика или  на друг някой  зевзек беше Joy

# 697
Ами ето отпуснати, флиртуват си, лафят си и така разбират по нещо за другия. А Вико спечен и като на интервю задава лексиконски въпросчета по списък . Не знае да флиртува това момче.

# 698
Е то за какво да си говорят... За политика?
Такова предаването.
За Даниела става въпрос.

# 699
Марто, като един типичен нарцис, харесва Даниела, защото си вижда цялото отражение в зъбите ѝ. Какво по-хубаво от това за него Grinning

А Бранимира изглежда като някаква мутра с тази шапка, честно Joy
Свършиха ми лайковете, но с огледалните зъби на Гриндж много ме развесели 😂 😂 😂

# 700
Флиртът е изкуство, не всеки го може!

# 701
Тая Даниела да вземе да ми хареса

Не просто говори добре, тя е съвсем естествена и нормална. Взе че се оказа “сочен” ум, приятен темперамент. С нищо не прекалява. Не се изсилва, овладяна без да позира

Неочаквано
Даниела?!? Че тя е от най-фалшивите там. И физически и като поведение. Просто много си е отрепетирала поведението. Такива са доста хлъзгави и низки. Тембърът й те обърква. И аз бях приятно впечатлена от тембъра. Но после си доизградих мнението.

# 702
Оф защо им изглеждат косите мръсни и сплъстени. Гледам всички страдат от влажния климат, но защо всички пускат по два кичура отпред. Много се натоварвам 😄

# 703
Росица първоначално ми беше безразлична към бозава, но тази вечер я видях в друга светлина и много ми хареса.
Балкан разлика с Яна.

На Марто и Даниела им върви леко лафа.

# 704
И на мен ми хареса Даниела. Умее да води разговор, пуска шегички, не е спечена, задава точни въпроси, предизвиква го (дори само, за да изкара реакция). Със сигурност поне се получава по-интересна и непренудена среща от всички досега.

Общи условия

Активация на акаунт