🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 495
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 780
  • София
На мен също ми харесва засега сезона, лежерно и приятно ми върви, без драми и скандали, усмихвам се често.
Днешните срещи ми харесаха, получиха им се. Росица беше много хубава и адекватна, ха дано успее да измести оня бурсук от Викторовото сърце. Само че той ме разочарова, че пак ще я влачи на среща.

Даниела също уцели тона, имаше флирт и закачка, не беше конфузно. Де да не се беше обезобразила така, щеше да е даже приятна.

Кусур им връзвам само за озвучаването. Или кънтят като от дъното на варел, или е едно тракане и общ фон като в стол.

# 781

Синхроните за пет епизода.

# 782
Писателката изкара мисълта на вечерта - жените били духовни, а за да има баланс мъжът трябва да е материален. Някоя глава от книга номер 2 може да кръсти на този баланс. Joy

По принцип е обратното, но да не задълбаваме Simple Smile Тя е толкова духовна, че веднага започна да си иска подаръци Joy

Изгледах епизода, Росица ми харесва засега. Рупецова на моменти просто ми е страшна, но като държание е няколко идеи по-адекватна, но то в царството на слепите... Поне може да се разговаря с нея.

# 783

На Йоана на Мартин сторито от преди половин час , явно не и се нрави никак това, което вижда по телевизията:joy:

# 784
  • София
Бранимира го играе недостъпна, затова Виктор я преследва. Хитро човече е. Не ми е симпатична - прилича ми на 15 годишна. Засега единствено Росица най- малко ме дразни ( въпреки големия й нос- особено в профил). Природата доста се е подиграла на някои дами, но пък пластичната хирургия е влошила положението още повече.

# 785
Тройната среща на Виктор беше хубава. И момичетата естествени, разнообразни и Виктор явно се кефеше.

# 786
Да, момчето отпусна душата, усети се в свои води, харесван. Росица и той, поотделно, а и заедно, все повече ми харесват. Виктор ми стана много сладък и мил. 🐰

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 07:29 от Tess d`Urberville

# 787
На Йоана сезона ѝ е минал, няма какво да се пеняви.
Жена при Мартин може да се задържи, само ако майка му и баща му я одобрят, демек да е тежка връзкарка, с родители по-богати от неговите.

# 788
До тук, бих си тръгнала от там само с оня готиния с коктейлите🍸няма да насмогнат от продукцията да зареждат бара 😀 .

# 789
Момичета, в крайна сметка стана ли ясно, коя ергенка е лежала в психото?

П. С. Клавдия има стра'отно оформено дупе! Браво! 😎

# 790
Тая Даниела е ужасна в лицето, чак ми е неудобно да я гледам. Нито пък мисля, че е умна. Обиграна - да. Мартин изобщо не я харесва, готова съм да се обзаложа, че приятелството с някой си и осигурява екранно време. Ще я показват още малко, колкото да си рекламира втората книга и ще я обезрозят. Засега Марто показва истински интерес само към Косара.
Викито не знам как да го коментирам, не го разбирам туй момче. Явно ще ни натриса Бранка до финала, свиквайте.

# 791
Ох, защо са като дойни крави... Разбрахте ме за кои говоря.

# 792
Аз симпатизирам на Росица и то без да отдавам значение какъв й е носът, според мен е много лъчезарна и непринудена.

# 793
Не мога да повярвам, че някой намира Росица за красива. Тя има най-лошите черти от всички момичета в къщата - грозен нос, тънки устни, малки зъбки, големи щръкнали уши, отпуснат корем и несъразмерно тяло. Чертите й са такива че успешно би изиграла някоя селска мома в исторически филм.

# 794
  • Пловдив
Ана-Мария в профил ми напомня на Джорджано..

Общи условия

Активация на акаунт