🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 280
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 975
Клаудия и Любомира ми са като един и същи човек, еднаква енергия излъчват.

# 976
Виктор ми става симпатичен с упоритото ухажване на Бранимира. Харесало си я е момчето още навън, със сигурност и като поведение, продължава да му импонира, иска да види докъде ще стигнат, ако се отпусне. И нея почвам да разбирам - поканена лично, обградена с вниманието му, но в тази обстановка лесно може да бъде заменена, затова гледа да минимизира щетите и да не изглежда наивница. Интересно ми е как ще се развият тези отношения, нека има и такава, лирична нишка, все пак има и друг ерген за останалите.

# 977
Само заради тия истории започвам да се съмнявам, че Янчето може да стигне далеч, няма индикации за това, ама такъв хейт и такива конспирации... Ако е там до 8 епизод, едва ли някой би се занимавал. Но ей на - такива неща ще ни правят предаването интересно. А за Бранимира - първо твърдеше, че той не можел да се отпусне. Снощи запелтечи, че той бил друг като ги нямало камерите. Може и да е така, ама защо го каза сега, не още тогава. Май и тя не знае кое точно не ѝ е наред на нея.

# 978
На мен Росица не ми харесва, но това е въпрос на вкус - просто не харесвам малки лица. Не че нещо ѝ има. Любомира не е грозна, но трябва да оправи тези торбички под очите. Може би трябва да промени навиците си, защото при млади хора това най-често се получава от прекомерна консумация на сол и много напитки късно вечер.

# 979
Нямало да се учудят.
Тези се Очудват обаче Grin

# 980
2-ра тема за сезона, 66 страници + над 200 страници от първата тема = все още се обсъжда единствено кой коя участничка намира за хубава/грозна, наличието/отсъствието на корекции и тук там все още дали Виктор е хомо. Егати скучния сезон. Айде да почват драмите между девойките, че да има какво ново да се обсъжда тук Joy

# 981
Аз пък се радвам, че няма фризьори и гримьори. Нека да ги видим естествени. То вече навсякъде, където се обърнем, жените са с професионален грим и прическа. По снимките - с филтри. Всъщност това най-харесвам на Виктор, той си има изграден вкус - иска си натурална жена и не се притеснява да го заяви. Пък Мартин е комплексар и иска да са направени и тунинговани (ако може от някой друг, че мама няма да одобри такъв разход).

# 982
Отново човек с 29 мнения ни убеждава, че Яна била стриптизьорка
При това като предходните: “изобщо няма да се учудя ако се окаже вярно”, така писаха и предните 2 моми/ вкл изтритите мнения

Уж да е политкоректно, нали. Нямало да се учудят.

Не ви ли омръзна
Аз лично мога да ви каза, че уж свенлива и чиста девойка никога няма да си качва такива снимки! От това, което гледам на екран тя се изкарва невинна и чиста, а от това, което видях като публикации тук в чата, въобще не ми изглежда такава! Макар, че ми направи впечатление уж колко скромната как го беше полазила Виктор!  Другото, което ми направи впечатление, че не е нормално едно нормално момиче да качва снимка точно и само на триъгълника си и да ми се обяснява няколко прекрасно и свенливо момиче е! Другото, което е там въобще не вярвам някоя да влиза наистина невинна! Така, че аз със сигурност съм от тези които няма да се очудят! Единствената, която беше невинна в това шоу беше Елвира от 1ви сезон! И от самото и поведение с първия ерген също си личеше!

# 983
Наистина се надявам довечера вече да се раздвижи, приятно ми е предаването, гледаме си го, пак има някакви поводи за коментар и размисъл, ама време е вече някоя да се наежи. Аз залагам, че Мартина ще е първата, която ще се опита да го играе жертва, не Яна. А за снимките - познавам много наивни, чисти и свестни момичета, които обичат да се снимат по-провокативно - в днешно време вече такъв тип снимки дори не са провокативни. Изкарахте я Дениз Хайрула.

# 984
Да, тази година няма скандали с подпийнали ергенки, няма обособени групички по интереси, шушита, дърти-кърти и т.н. И е скучновато, само девойките на плажа с Виктор ме изкефиха невероятно. И аз мисля, че Мартин е вътре не да си намери жена, бръмчалка си е той и ще осребри участието си, той затова е влязъл там.

# 985
Aз не видях ни една с отпуснато тяло, та дори коремът на Силвия след две раждания е стегнат! Къде ги видяхте тези отпуснати крака и целулит? Гледаме ги в движение, по бански и под ярка слънчева светлина, която е като лупа за недостатъци. Даниела може в главата да се е орезилила, но краката й са страхотни. Ако под отпуснати се има предвид, че не са с изпъкнали мускули тип културист, е, мерси, аз точно такива фини и елегантни крака харесвам - стегнати, но без изразени по мъжки мускули.
Мартина също беше окачествена като кривокрака, късокрака - ми по клин си изглежда перфектно момичето

# 986
Миналата година постоянно се критикуваше сезонът, защото наблягали на простотията, твърде много сеир и т.н. А тази година през няколко коментара призиви да има повече сеир. Явно аудиторията на предаването много се промени за една година. Simple Smile

# 987
Миналата година постоянно се критикуваше сезонът, защото наблягали на простотията, твърде много сеир и т.н. А тази година през няколко коментара призиви да има повече сеир. Явно аудиторията на предаването много се промени за една година. Simple Smile
Не, просто положението е “нямаме угодия”. 😁

# 988
Защото много хора лицемерничат, знаят прекрасно за какво гледат предаването, ама нали трябва да са лелеугодни и да се правят на много възвишени. Реалитата се гледат за сеир и криндж, винаги е било така, така и ще бъде занапред.

# 989
Aз не видях ни една с отпуснато тяло, та дори коремът на Силвия след две раждания е стегнат! Къде ги видяхте тези отпуснати крака и целулит? Гледаме ги в движение, по бански и под ярка слънчева светлина, която е като лупа за недостатъци. Даниела може в главата да се е орезилила, но краката й са страхотни. Ако под отпуснати се има предвид, че не са с изпъкнали мускули тип културист, е, мерси, аз точно такива фини и елегантни крака харесвам - стегнати, но без изразени по мъжки мускули.
Мартина също беше окачественакато кривокрака, късокрака - ми по клин си изглежда перфектно момичето.
Е точно пък Мартина и Даниела, дето скалпелът е играл по тях многократно не са ми критерий за нищо. В сравнение с фигурите на Клаудия, Синтия и Росица по-зрелите дами губят (което е съвсем естествено).

Общи условия

Активация на акаунт