🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 278
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
Наистина ли на хората им липсват селските скандали? Едвам се изтрайваше епизод от три часа кряскане и малоумни подхвърляния.

Припомних си, че превъртах епизодите в частите с крякане и плиткоумни разговори на пейката.
Тук са им дали и хапване на коктейла Simple Smile , въобще - по-добре ми изглеждат нещата.

# 1 141
Мартина пияна ли е?

# 1 142
Даниела ми е много по-женствена и нежна от Мартина .
За мен и двете са ужасяващи и грозни на вид...Особено Даниела.

# 1 143
  • Някъде там
Тази Косара наистина ли няма корекции?
На мен ми се струва че поне устните й са пипани.
Гледам със закъснение.Не съм стигнала до коктейла.

# 1 144

Припомних си, че превъртах епизодите в частите с крякане и плиткоумни разговори на пейката.
Тук са им дали и хапване на коктейла Simple Smile , въобще - по-добре ми изглеждат нещата.

И тук са плиткоумни. Гаранция, че ни новини следят, ни сериозни книги четат, ни нищо. Обсъждаше се колко умен бил Марто. Марто 100% може да говори на много сериозни теми, ама не с тия хора.

# 1 145
  • Варна
Мартин е попаднал в рая!
Кефи се максимално, възползва се максимално.
Плува в свои води.

# 1 146
Мартина какво се репчи на Виктор?! Егати кръчмарския маниер! Простакеса! Мноого ме издразни! Защо я бил прекъснал?! То една мисъл прекъсна...

# 1 147
Мартина с грим изглежда като добре поддържана 55 годишна мамашка. Дори не смея да си представя как ще изглежда когато стигне 55...

# 1 148
Голям компромис да влезе в предаването , сякаш на вратата и са дошли да я търсят за участие.

# 1 149
Даниела и на мен ми е стряскаща в лице, но има страхотен глас. Ако само я слушаш, без да я виждаш, може и да  стане секси.

# 1 150
Май са се опитали да школоват Викчо какво да говори, но хич не му идва естествено.

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 21:09 от Lilly_85

# 1 151
"Любовта към хората и животните... Т'ва е ... ТОПА"

Клаудия 2025

# 1 152
  • Street of Dreams
Mартин: Тук пипай с пинсети, брат.
Виктор: Ти пипай с пинсети, аз там няма да пипам.

Браво, много ми хареса как го отигра. Каквото и да говорите за Виктор, по риторика слага в малкия джоб предишните двама ергени.

# 1 153
Прави се на интересна Мартина.
Виктор ми е много скучен на срещите. Някакви еднообразни въпроси, никакъв флирт, сякаш му попълват лексикона с отговорите…

# 1 154
  • София
Фразата на вечерта:
Те ходят на срещи, ние ядеме! Joy Joy

Joy Кой го каза това?

Клаудия с по-хубав грим ще е зашеметяваща според мен, фигурата ѝ е прекрасна, и в лице е интересна.
Въобще, все повече от момите взеха да ми се виждат хубави, не е зле. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт