🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 376
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 170
Уенсдей Клаудия или Ивет е?
Тази дето тръгна да го храни и тренира за ASMR. Ивет май беше.

# 1 171
Какво прави в това предаване Бранимира изобщо?
Блее по срещите, мълчи, пълна апатия показва. И то със специална покана отишла.

Е как кво, безплатна почивка, като нищо най-добрите условия имат този сезон от всички сезони дотук.

# 1 172
  • София
Виктор е страшен бастун. Роден за комсомолски секретар. "Девойки, наздраве!"
На какъв диалект говори тоя човек? "Чувствам се секаш изобщо не съм си тръгвал оттука."

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 21:15 от Prizma

# 1 173
Тя Бранимира на това разчита, че е поканена от него и изобщо не си дава зор. Седи като саксия в стаята и само от време на време капризничи или хвърля злобни коментари..

# 1 174
Много му шаркат очите на Марто. То как иначе като му се пъчат с балоните постоянно. Ох, аз продължавам да се дразня на косите им. Абе защо не ги пооправят малко 🤔

# 1 175
Мартин е страшен бастун. Роден за комсомолски секретар. "Девойки, наздраве!"
На какъв диалект говори тоя човек? "Чувствам се секаш изобщо не съм си тръгвал оттука."
На “чекай, чекай, чекай малко, чекай, чекай малко” Ъпсурт шопски.

# 1 176
Какво прави в това предаване Бранимира изобщо?
Блее по срещите, мълчи, пълна апатия показва. И то със специална покана отишла.

Е как кво, безплатна почивка, като нищо най-добрите условия имат този сезон от всички сезони дотук.
И аз си помислих същото в началото, обаче тая не умее да се наслади даже и на почивка. Щом от слона се отврати, храмове не я вълнуват, къде да я заведе? Освен в някой нощен клуб, да тресе дупе. Малко ми напомня на онази реклама: "Мило ще те водя на околосветско.....". Тя: "еееее не може ли някъде другадееееее"?

# 1 177
Уенздей току-що се обезрози сама.
Какво направи? Изпуснах.

# 1 178
Виктор е наобещал една камара индивидуални срещи, които бързо ще превърне в среща с Бранимира.

Мартина е много неиздържала, цапнах се звучно по челото...

# 1 179
  • Бургас
Страшна мадама е Косара, малко ми прилича на Мелания като черти . Ако има нейните възможности и шанс, може и да в надмине Simple Smile
На мен ми прилича на Цеци Красимирова, която никак не харесвам, заради студеното излъчване.

# 1 180
Мартинели като не знае какво да каже като му се лендзи някоя и – ама, ти си страшен пожар май. Joy
//
Стига сте го кълвали Виксъна. Момчето е младо и добричко още.

# 1 181
На Яна косата ми направи впечатление, че изобщо не я беше стилизирала. Цялата се беше начупила по дължините, както по принцип си я носи и никакво усилие не беше положила да се приведе в някакъв по-официален вид.

# 1 182
Само че скоро това че е поканена вече няма да е достатъчно. Днес доизгледах и епизода от вчера и мисля че с Роси ще има закачка. Той продължава да иска срещи с Бранимира, защото има някаква илюзия за нея и колкото по-скоро се събуди по-добре.

Мартина и тя от ревност ще се изложи.. този овен в нея подбужда състезателен дух, но чара и огъня на стрелеца е друго нещо.

# 1 183
Възможно ли е на Бранимира да ѝ плащат хонорар че е вътре, предвид че е с покана?

# 1 184
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче Бранимира се вкисва и иззлобява всеки път, в който Виктор покани друга да си поговорят. Страшно болно его има това момиче, иска нонстоп валидация и да й се свалят звезди. Не пропуска удобен случай да обясни на останалите момичета с колко по-специален статут е в предаването и как Виктор й обръща повече внимание и прави по-различни жестове за нея.

Общи условия

Активация на акаунт