🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 264
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 440
Аз не можах да ви изчета, може и да е писано, но най-после видях Бранимира да покаже признаци на живот. С роклята изглеждаше доста добре и има хубаво тяло, направи ми впечатление, че не е толкова ниска колкото ми изглеждаше в началото.
Виктор обаче хич не ми допада, черви се и не знае какво да каже на моменти. Доста е неуверен и това според мен не допада на ергенките.

# 1 441
Виктор раздаваше розите на пожар, бързаше, явно са го инструктирали да гони Яна и Пресияна (според спойлерите).  Първата май не я харесваше, така или иначе, но Пресияна изгоря внезапно, можеше още да остане, вместо недоразумения като Ива, Силвия или Диана, които цапнаха по 2 рози изневиделица.
А сакън, не, Дианчето трябва да ни покаже още някое друго тоалетче. Joy Синята рокля даже беше прозначна, освен грозна, жалко че не ни я показаха в целия и блясък. Диана и Силвия повече минават за майки на Викторчо отколкото за потенциални гаджета. Ива е с връзки, първа роза и от двамата. Ама моля ви се, взехте ни за канарчета. Joy
Синтия и Бранимира бяха много хубави с техните рокли, веднъж да напиша нещо хубаво за Бранка.

# 1 442
Изпуснах на Силвия кога и дадоха розите.
Тя гледа така стреснато, че само дето не е почнала да реве.

# 1 443
Не разбирам всеобщата възмута, че момите минавали едновремено при двамата. За мен беше логично така, отколкото 100 часа да се точи церемонията, па с единия, па с другия... не, мерси! Тамън ми беше.

Яна и Пресияна ми бяха безлични, неинтересни, досадни. Приветствам, че ги няма вече, без значение от причините. Дори да е решение на Виктор, не виждам защо това трябва да го злепоставя. Той все някоя трябваше да избере, а беше явно, че и към двете няма симпатии. По каква логика тогава да ги държи?

Ако пък наистина са сгафили и това е наказанието им от продукцията, също одобрявам. Поне им запазиха достойнството, изпратиха ги с хубави думи, добро отношение.

По-добре ли щеше да е да ги унизят и обидят като Ситнилска, например, в ИВ, а? Който е гледал сезона, ще си спомни на каква гавра ги подложиха публично за един телефон.

# 1 444
И аз не искам да излизат и да се влачат пред двамата ергени в различен момент. Застава там и това е, те сами са са отишли да се унижават. Читавите момичета са си вкъщи.

# 1 445
Изненадах се, че застават така пред единия, после пред другия, но изобщо не се възмущавам. Това е игра, шоу. Иначе пък трябва да ги държат 100 часа на стълбите. А така имаше и някакви смешни реакции на някои от дамите, например Любомира, която се тросна леко на Мартин да се покаже, че на нея не й е за неговата роза, дето той не й я дава Grinning много клоунско Grinning

# 1 446
"Искаш ли да се връщаме при останалите."

То, хубаво си го казват, ама все едно от разговора няма нищо по-интересно, та тая фраза слага край на всяка среща и ние, клетити зрители, я чуваме по емнайсет пъти.

Бранимира с рокля, ток и малко шампанско в кръвта е доста красива.

А Мартин по-обичлив, като и той мине през бара.

# 1 447
Когато Бранимира реши да се държи като човек изглежда много по-добре, а с Виктор бяха сладки такива леко пийнали и по-свободни. Като цяло снощи момичетата в по-голямата си част бяха много хубави, чак се изненадах. Диана беше гвоздей, искам да поостане да ѝ видим останалите тоалети. В Ана-Мария има нещо чаровно, аз лично бих си пила кафето с нея и ще ми е забавно, но Диана е тотално дърво, лишено от вкус, женственост и какъв да е чар.

# 1 448
Редактирам се.
Видях, че сте разказали какво всъщност се е случило с Яна и Пресияна.

Аз бих искала да чета интересните неща/спойлерите тук, в скрит текст. По-добре отколкото да трябва постоянно да прескачаме в друга тема, където е омешано. Ще е по-лесно, а който не иска, ще знае, че е спойлер Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 11:07 от Linda*kiss

# 1 449
  • София
Да, Виктор с никоя не иска да остава на саме и да говори, сякаш ще изпусне нещо интересно от купона. Гримасите и мимиките, които прави изглеждат много заучени и репетирани. Ако Мартин не беше вътре нямаше да мога да я гледам тази мъка и скука. Да не говорим, че половината момичета на Виктор изглеждат измъчени да са там.
Това, което ми харесва е, че този сезон момичетата са много по-адекватни. В предните сезони половината бяха влюбени преди да са видели ергенина, другата половина след първата среща. Толкова нелепо изглеждаше, сякаш са ги довели от някой манастир и за първи път виждат мъж и са тотално отчаяни. Сега това усещане го няма, наясно са, че тряжва инте да харесат мъжа все пак, не само той тях.

# 1 450
  • Стара Загора
На мен малко сезонът ми е скучен, тъй като няма игри като миналите сезони.

# 1 451
На мен малко сезонът ми е скучен, тъй като няма игри като миналите сезони.
Изпуснала съм в промото, но май в следващия епизод ще има игра - ергените ще стрелят с лъкове. Харесва ми веднъж да не са момичетата в пясъка, да търсят патета Grinning

# 1 452
На снощната церемония доста се чудих на избора на Виктор. Нямам нищо против свободния му избор просто се зачудих, защо при наличието на сравнително красиви и млади момичета, той се лепна за момичетата на Мартин. Розата за Анна-Мария, която Виктор даде беше абсолютно излишна. Силвия и Диана също не успях да разбера защо получиха рози. Нито едната нито другата от тях са подходящи за Виктор. Според мен в тяхните очи Виктор изглежда едно незряло момче. Въпреки че мисля, че може да е стратегически ход на Мартин за да провери дамите към които има симпатии, дали евентуално биха имали интерес и към Виктор. Ако това обаче не е причината не виждам логика в действията на Виктор спрямо момичетата на Мартин.

# 1 453
На мен пък точно липсата на игри ми харесва. Има си състезателни шоута. Какво общо има любовта с играта на волейбол. А и с игрите само ги агресираха една срещу друга. Така - по-спокойни, по-нахранени и наспани имат възможност да оокажат хубави качества пред ергените.

# 1 454
  • София
Също в темата за спойлерите пишеше, че есенният ерген ще е с 10 мъже и 10 жени, това сякаш би било по-интересно, няма да се чудят какво да излъчват. Само дано не се превърне в пошло и вулгарно предаване, а да го направят с много игри.

Общи условия

Активация на акаунт