🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 219
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 455
Пуснаха им След церемонията на двете моми.

# 1 456
Силвия всеки път се взира супер дълго в момичетата, които си чакат розата. Много недодялано и някак имам усещане за скрита злоба у нея. Начинът по-който гледаше Ива, докато я разпитваха защо е дошла. Изглежда ми от тия "изстрадалите моралистки". А тази фасада не се връзва с това, че все пак е решила да влиза в Ергена.
Клаудия е странна птица. Има нещо в нея, което не е ок.

# 1 457
  • Street of Dreams
Изключително унизителни и грозни бяха тези игри, много се радвам че ги няма. И в любовта заслуги няма, както разбрахме вече. Всичко става по-естествено.

Ана-Мария съвсем не ми е толкова неприятна, както на повечето от вас. Поне засега. Веднага влезе във вайба за братската роза, накара ме да се разсмея. Хареса ми и как се забавляваше на собственото си изтърсване пред басейна, после се разтанцува. Някои от коментарите й са доста на място. Естествена дивачка ми е, без пози с широки периферии.

# 1 458
Това с двамата ергени в този им вид малко не ми се получава на мен. Мисля, че ако ще са двама, те трябва да са един тип, за да има конкуренция. Така едните си харесват бохема, другите - смотльото и няма никакво състезание. Трябва да сложат двама алфа мъжкари, за да има тръпка, а и конкуренция между тях самите. Сега има едни лели и един чичо, които вкупом се отнасят снизходително и покровителствено към малкото ергенче и 1-2 момиченца, проявяващи интерес към него като към мъж.
Освен това не разбрах нещо с тези рози - която не получи или откаже роза от другия, какво значи това? На следваща церемония може ли да си променят решението? И изобщо какво следва от това решение?

# 1 459
Връщаме се на първата ми точка, че Елвиса няма кой знае какво с тия 15%. Но както казах, със сигурност има достатъчно, за да се облече добре и да живее добре.
Ееее, ш’го обидиш. 😁

# 1 460
Бранимира красива? Свински очички и кожа на дупки, като прибавим и отвратителен характер.

# 1 461
  • София
Според мен всяка церемония ще си е сама за себе си, без последствия от предишни решения. Ако не променят пак правилата де.

# 1 462
Най-накрая изгледах епизода, та да изкоментирам и аз.

Първо да кажа, че се радвам, че си тръгнаха Яна и Пресияна - бяха ми скучни и двете. Трябваше и Диана и Адриана да си ходят, но нека да останат за следващия път.

Вече се оформят фаворитки определено. За Мартин са Косара и Даниела (няма да включа Мартина - според мен е твърде напориста и започва да го дразни), а за Виктор - Росица и Бранимира (той си го и каза де).

Като скрити лимонки виждам в бъдеще Ива и Елвира да сменят лагери и да привлекат сериозно вниманието на противоположния ерген (не този, за когото са влезли).

# 1 463
От цялата вечер най-шокиращо ми дойде одеянието на Диана, която по принцип има физеономия на вечната отпаднала от Ергенът. Имам чувството, че във всички сезони има по една точно такава. Например, няколко пъти се спомена някоя си Меган, чието лице просто не помня.

# 1 464
  • густо майна Филибето
На фона на помията, която се изсипва тук върху момичетата, мога да кажа, че на мен са ми сладки, или интересни, почти всички. Ива е прекрасна, Бранимира е с много интересна визия, Косара също е екзотична, Мартина ми е сладка, а без Анна Мария нищо нямаше да е същото, Писателката ми харесва с начина, по който си гони целите, Ферай е една палавница, на някои не се сещам за имената, но общо взето нивото е много по-високо отколкото в други сезони.

# 1 465
  • Варна
За мен Даниела и Мартина са там с връзки. В спойлерната тема го потвърждават. Продължавам да мисля, че Мартин само към Косара има интерес. Възможно е и Ива да го заинтригува, но към тъй наречените фаворитки ужасно преиграва. Бранимира вчера беше с една идея по-поносима. Само на мен ли ми се стори, че Викито беше леко на градус?
И аз мисля така. Като котарак е.

# 1 466
  • София
Еее, благодаря. Simple Smile
Ами знаех си значи, че нещо намирисва. Трудно ще ме излъжат.
Добре, нарушили са правилата, но защо трябваше по този унизителен начин и да скалъпват този цирк. Ей за малко повече рейтинг са готови на всичко...
Искам прозрачност от НН, не такива евтино режисирани буламачи.

# 1 467
  • София
Ана-Мария съвсем не ми е толкова неприятна, както на повечето от вас. Поне засега. Веднага влезе във вайба за братската роза, накара ме да се разсмея. Хареса ми и как се забавляваше на собственото си изтърсване пред басейна, после се разтанцува. Някои от коментарите й са доста на място. Естествена дивачка ми е, без пози с широки периферии.
И аз я харесвам, изпъква, а има и чувство за хумор, не се разсърди за "братлето". Въобще, допадат ми дами, които имат нещо специфично и интересно, дали смях, провокация, начин на обличане, физиономия. Затова и много харесвам Клаудия и Синтия - нестандартни момичета, стройни, впечатляващи.
Намусени и надути птици като Бранимира - не. Глупави и пошли като Елвира - също не от мен. Накрая ще вземат точно те двете да са на финал - ужас!

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 11:59 от jasmin tisane

# 1 468
  • София
Аз не виждам нещо унизително, доста по-унизително щеше да е да ги изгонят за неспазване на правила и да извъртят нещата колко са лоши и безотговорни. Да им се карат пред строя, а те да мълчат.

Виктор и без това каза, че Яна е трябвало още миналата седмица да си тръгне и щеше да си ходо вчера, а към Пресиана не прояви също интерес, щеше да остане 2 дни повече.

# 1 469
Лелеее, току що гледах клипче в тубата за Данчето 😃 В публичния регистър й излизало, че има два запора и дължи сума на 120 хил. Лв. А иначе дава съвети и обяснява колко е успешна. Жива да не бях.

Общи условия

Активация на акаунт