🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 060
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 1 665
Слушах Надкаста снощи, най-интересното, от който беше, че се чакали обрати, дано.
Но и в Надкаст не са забелязали, че ергените си носеха различен брой рози и че си бяха планирани. Виктор имаше 13, а Мартин 9.

Надявам се на анкета в следващата тема коя дама е най-красива, че да се гласува и да се обсъждат други неща.

# 1 666
Ясно. Хубаво е някой да им направи едно адекватно интро на такава дестинация, а не да ги пускат неподготвени. Но пък има риск половината да се откажат заради някакви глупости, просто от страх, не от реален риск.
По другите предавания много съм се чудила как се съгласяват да ходят да спят на такива места по земята по джунглите с месеци и дали заминават информирани.

# 1 667
Aз смятам, че Мартин ще покани Ива на индивидуална среща, а Виктор ще покани Ивет. (той Виктор малко се издава кого смята да кани, но може и да не е така). Уж OnlyFans художничката е в ЧакалКаст. 

# 1 668
Замислих се за трите диви на Мартин - Даниела, Мартина и Косара. За мен, те са съвсем различни типажи, въпреки подобренията/предобрянията (хайде, за Косара можем да твърдим, че са минимални от пуснатите досега снимки).
Започвам по ред на проявения интерес от Мартин.

Мартина - жена, отраснала по кръчмите с типично мутренско държание и визия. Поведението й на мутреса си пролича и в просташкото й заяждане с Виктор на коктейла в стил "Кой си ти, че ще ме прекъсваш?". Ако остане с Мартин, представям си я нон-стоп в заведенията му, хвърляща салфетки, командореща персонала и общуваща със себеподобните й киборги, мис силикони и подобни. Явно тя е решила, че ще си живее живота под прожекторите на Джанъм или както там беше заведението, предполагам, че това е върхът на нейните стремежи в живота. Също като на близката й приятелка Ферай. Опитът й, съдейки по медиите, все повече ме убеждава в това. Малката подробност е, че Мартин не е би я взел.

Даниела - има мисъл, сравнително бързо включва (чувството за хумор и ирония го поставям малко под въпрос, заради клишетата, които използва и лигавенето с Мартин).Очевидно не е израснала в саксия, не мисля, че е типичната златотърсачка като Мартина. Т.е. златотърсачка е, но преди всичко, за да издигне себе си, а не да бъде държанка на някого. Очевидно няма пари (когато се хванаха на бас с Мартин, тя каза, че може да си позволи да заложи само 5 лв.). Като цяло, предполагам, целта е мъжът до нея да спонсорира бизнеса й, а не да й купува дрънкулки, което пак е комерсиално, но не чак толкова евтино като при Мартина. Освен това, видяхме, че Даниела не търси толкова компанията на другите киборги, а общува повече с обикновените момичета (не знам дали е поза) и е склонна да проявява емпатия.

Косара е от друго тесто. Доколкото разбрах, от малка учи в частни училища, предполагам родителите й са заможни, което й е осигурило не само добър стандарт, но и друга среда. Дори и да е в компания с бръмчалки, то те не са бръмчалки в стил Мартина. По-скоро си я представям в компания на други богаташчета с все позитивите и негативите от това, защото, както знаем, и при тях има големи лекета. Но като цяло, в медийното пространство не съм срещала нещо негативно за Косара в личен план, визия или друго. За мен тя няма място в това предаване и ясно си личи, че до голяма степен е дистанцирана от множеството моми.

И така, представям си, че ако трите се озоват на едно и също светско събитие, то Мартина ще сканира за спонсори, Даниела ще може да общува с повечето хора, а Косара ще бъде по-дистанцирана и ще общува предимно със себеподобни.

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:10 от FreakOnALeash

# 1 669
Влязъл си човека с гаджето. Те като такива се държат, защото ту се карат, ту сдобряват. Като са сдобрени, Бранка по се понася.
Ама другите момичета как я търпят, незнам.

Мда, да добавим и танца  по време на коктейла, който беше в абсолютен синхрон.
На мен също ми направи силно впечатление този танц. Как изведнъж Виктор се впусна в него, знаейки всяка стъпка ако не е репетиран предварително? Със сигурност двамата имат повече история заедно отколко се опитват да ни представят. Това би обяснило и някои реакции на Бранимира, може би просто ревнува и го наказва с ледени погледи.

# 1 670
Аз бих казала, че от трите Мартина му е най-долу в момента на Мартин, видя по-рафинирана версия в Даниела, а Косара е интересна, защото все още е далечна.

# 1 671
Мартина ми падна в очите с поведението към Виктор на коктейла. Не че е била кой знае колко високо, но освен тъпа, ми изглеждаше мила и добродушна. Показа си мутренските кръчмарски фасони.

# 1 672
а Косара е интересна, защото все още е далечна.
Или новата книга “как да спечелите един мъж”, синтезирана в два реда през обединения поглед на класиците: “презирайте ги, а ако е нужно - подплатете презрението си с живителна течност. Сами всичко ще ви предложат, и сами всичко ще ви дадат” Joy друг е въпросът - докога. Но за това - в следващата книга Money

# 1 673
Косара е точно каквото му трябва на Мартин, за да блесне в очите на себеподобните и на родителите му, които ще я харесат. Царствена и недостъпна на вид, от богато семейство, надявам се образована, не е там на Марто за парите, а защо е - нямам обяснение, вероятно известност. Но е идеалната жена за Мартин! Тя има ли намерения към него, не знам. В смисъл откакто са там и вече са в играта, иначе както казах - нямам никаква представа за какво и е на такава жена да ходи в това предаване!

# 1 674
Косара е моделка - там е за фолулъри и за последващи изяви с брандове, дори да е от богато семейство и да не гледа финансовата страна, всеки модел иска да е успешен и да се колаборират с него. Проявява някакъв много тънък интерес към Мартин, не защото има каквито и да е мераци към него, а защото по този начин печели екранно време, върти се интрига около нея. Абе общо взето това, което Елвира нескопосано сега ще се опита да направи, ама закъсня.

# 1 675
https://www.youtube.com/watch?v=qb5tSXL3XZ8
За великата авторка JoyJoyJoy

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:21 от *Evangeline*

# 1 676
Ама каква авторка? То стана като виц вече.

Пресиана: Аз съм инфлуенсър.
Елвира: Аз съм модел.
Даниела: Аз съм писател.
Ферай: Да, аз също съм безработна. 😁

# 1 677
Поправка, не писател, а ✨автор на книгА✨ Trollface

Последна редакция: чт, 20 фев 2025, 12:47 от hotchocolate

# 1 678
Скрит текст:
Замислих се за трите диви на Мартин - Даниела, Мартина и Косара. За мен, те са съвсем различни типажи, въпреки подобренията/предобрянията (хайде, за Косара можем да твърдим, че са минимални от пуснатите досега снимки).
Започвам по ред на проявения интерес от Мартин.

Мартина - жена, отраснала по кръчмите с типично мутренско държание и визия. Поведението й на мутреса си пролича и в просташкото й заяждане с Виктор на коктейла в стил "Кой си ти, че ще ме прекъсваш?". Ако остане с Мартин, представям си я нон-стоп в заведенията му, хвърляща салфетки, командореща персонала и общуваща със себеподобните й киборги, мис силикони и подобни. Явно тя е решила, че ще си живее живота под прожекторите на Джанъм или както там беше заведението, предполагам, че това е върхът на нейните стремежи в живота. Също като на близката й приятелка Ферай. Опитът й, съдейки по медиите, все повече ме убеждава в това. Малката подробност е, че Мартин не е би я взел.

Даниела - има мисъл, сравнително бързо включва (чувството за хумор и ирония го поставям малко под въпрос, заради клишетата, които използва и лигавенето с Мартин).Очевидно не е израснала в саксия, не мисля, че е типичната златотърсачка като Мартина. Т.е. златотърсачка е, но преди всичко, за да издигне себе си, а не да бъде държанка на някого. Очевидно няма пари (когато се хванаха на бас с Мартин, тя каза, че може да си позволи да заложи само 5 лв.). Като цяло, предполагам, целта е мъжът до нея да спонсорира бизнеса й, а не да й купува дрънкулки, което пак е комерсиално, но не чак толкова евтино като при Мартина. Освен това, видяхме, че Даниела не търси толкова компанията на другите киборги, а общува повече с обикновените момичета (не знам дали е поза) и е склонна да проявява емпатия.

Косара е от друго тесто. Доколкото разбрах, от малка учи в частни училища, предполагам родителите й са заможни, което й е осигурило не само добър стандарт, но и друга среда. Дори и да е в компания с бръмчалки, то те не са бръмчалки в стил Мартина. По-скоро си я представям в компания на други богаташчета с все позитивите и негативите от това, защото, както знаем, и при тях има големи лекета. Но като цяло, в медийното пространство не съм срещала нещо негативно за Косара в личен план, визия или друго. За мен тя няма място в това предаване и ясно си личи, че до голяма степен е дистанцирана от множеството моми.

И така, представям си, че ако трите се озоват на едно и също светско събитие, то Мартина ще сканира за спонсори, Даниела ще може да общува с повечето хора, а Косара ще бъде по-дистанцирана и ще общува предимно със себеподобни.

Добро обобщение, съгласна съм с него, беше ми интересно да чета.

Косара е може би единствената, която не се сконфузва и държи малко или много нелепо в присъствието на Мартин. И той като човек, обичащ предизвикателствата, вероятно много харесва това.

# 1 679
А още повече ще обича Мартин и някой да го издържа и да му плаща сметките, ако допуснем, че Емануела е казвала истината, че го е издържала, а и в интервю той сам каза, че по време на връзката им не е бил добре финансово. Тамън Косара като по-млада, по-лесно ще я впечатли и ще вземе пари от семейните. 😀

Общи условия

Активация на акаунт