🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 043
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 025
Именно, колкото да се получи предаването, той трябва да има игра с някоя за пред камерите. Като махнем Даниела и  да кажем, че е към тях Косара, от неговите няма други, които да са адекватни за целта. Извън предаването, не би се занимавал и с тях двете, но нали трябва да има филм. Лошото е че разни патета ще се вържат на бълвочите в книгите ѝ, но там ще са виновни на патетата родителите, че не са ги научили на критично мислене.

Разни патета lmaooo 🤣😂🤣😂🤣😂 каза го баш като Кумбата, Гош и тем подобни олигофрени в нета.

# 2 026
За Даниела и аз се чудя, ако е била любовница на котаракът в чизми и неговите бивши са много по висок левъл, защо аджеба, корекциите не са й направени от по добър специалист...

Айде, да кажем, че тя е искала такъв нос (?????), но останалото работено по лицето й - скулите?????
Кой аджеба е тоя котарак? Така е много дразнещо половината да коментирате конкретно лице, другите да не го знаем кой е

# 2 027
То май никой не знае. Някакъв митичен мафиот, близък до Бойко Борисов. 😁

# 2 028
А към кого е натрупала тези дългове? В единия случай е към НАП, демек публични са задълженията, но има и такива към физическо лице. Знае ли се към кое и за какво?

# 2 029
Ивка и Сантра се бият, ходете да гледате 🤣😂 и тая Ивка си е направила нещо брадичката и скулите подобно на Данчето.

# 2 030
Вие подценявате сваляческите й умения. Казва им, че са в мъжката си енергия и й вдигат вибрациите и всички припадат по нея.

Какви са тези мъжки и женски енергии? А енергия на третия пол няма ли? И мотото на настоящия сезон е "Кой е по-духовен" ли? Ето я духовната Яна, яко пращи от бъгове, пък нека се рее в облаците на духовното.
ПП: Вече има кастинг за новия ерген нещо-си в рая. 😆

# 2 031
Ивка и Сантра се бият, ходете да гледате 🤣😂 и тая Ивка си е направила нещо брадичката и скулите подобно на Данчето.
Къде, къде?

# 2 032
Даниела я интересуват саЛ финансовите вибрации...Joy

# 2 033
Къде, къде?

Closeup подкаст на Сантра май, Ивка тагната на видео в инстаграм, заснето в нейното студио ама май е за канал на Сантра.

# 2 034
Добре де, много е евтино да отвисиш един месец в Бали, разбрахме, браво за хоумофисът, с който разполага или пък си е ползвала цялата годишна отпуска 🤔? Защото, нали, Данчето си е почтена работеща жена и всичко сама си плаща, затова така наивно е задлъжняла. Сигурно и операциите й всичките на промоция ги е правила, та, нищо странно няма (те и като на промоция правени изглеждат).

# 2 035
Яна разказва. Била си харесала някакъв, но той не ѝ обърнал внимание, затова тя се хванала с друг, който приличал на него. След някакво време, първият ѝ се обадил и я поканил на среща.

Неделчо: А, значи ти си отишла на среща с него, докато си била с новото момче?

Яна: Аз не съм била с това новото момче, това новото момче не беше момче, беше мъж, ние нямахме отношения. Не мога да кажа, че съм имала точно връзка и отношения с него, нямахме отношения, то не беше нищо. Беше се случило нещо. Може би нещо като някакви отношения, но не беше нищо.

БожКе…

# 2 036
Яна разказва. Била си харесала някакъв, но той не ѝ обърнал внимание, затова тя се хванала с друг, който приличал на него. След някакво време, първият ѝ се обадил и я поканил на среща.

Неделчо: А, значи ти си отишла на среща с него, докато си била с новото момче?

Яна: Аз не съм била с това новото момче, това новото момче не беше момче, беше мъж, ние нямахме отношения. Не мога да кажа, че съм имала точно връзка и отношения с него, нямахме отношения, то не беше нищо. Беше се случило нещо. Може би нещо като някакви отношения, но не беше нищо.

БожКе…
След като новото момче е било мъж, значи си е свършил работата с Яна.

# 2 037
Не знам момче или мъж, но самата Яна нещо не е добре. Обяснява някакви странни неща. Преди пандемията почнала връзка с някакъв, тя била на 21, той на 20, имали 3 години разлика?! Пък били заедно 2 години, пък били разделени от 4… Нещо не се връзва математиката. Имала отношения с някакъв друг година и половина, но не го искала?

# 2 038

Между другото Бали и евтино? Квооо?

Брутално го съсипаха дигиталните номади, пенсионери и т.н. София е съсипана също вече ама има още накъде доде стигне тия места на планетата. Вече бълват влогове за колко е яко и евтино у нас, София и Банско. Тва инфо от преди пандемията е сеедно от миналия век вече.

Бали е мега популярно и заринато от свръхтуризъм, номади, австралийски младежи на алкохолни запои, търсещи себе си американки, йогита и прочее мнооого отпреди пандемията. Още от времето на “Яж, моли се и обичай”. Книгата, не филма. Тълпите на някои места бяха като във Венеция лятото, а за Бали това беше слаб сезон. Островът се пръска по шевовете. Просто по някаква странна причина нашите бръмчалки го откриха с огромно закъснение, чак след Дубай и Малдивите.

Даниела е безработна, така че има време да постои месец. Може да я е финансирал мъж, родителите или сестра ѝ, с която е била там, но е напълно възможно и сама да си е платила. И да има инфлация, все още ядене, пиене, услуги са по-евтини от София. Във всеки случай жената очевидно има някакви доходи или финансови инжекции.

# 2 039
Девойки, какво става тук, я отворете по едно шампанско. Много спорове и негативни коментари, няма смисъл в това.
Не съм фен на поправките по външния вид на Даниела, но нито е грозна (и не е била грозна), нито е застаряваща (особено за 40 годишен ерген хаха). Жена в разцвета на силите си.
Не прилича на типичната мутреса по държание, така че не мога да повярвам за бивши гаджета хероинови магнати. Наистина ли вярвате на такива подхвърлени кукички в темата. Ако е вярно, ще се разбере бързо.

Даниела ми хареса по отношението си към Яна, която е явно много чист и добър човек. Така че нека да я видим как ще се представи. Искренно ѝ пожелавам да не се влюби в недоразумението Мартин.

Общи условия

Активация на акаунт