🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 970
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 040
Иван Алексиев ., нямам идея дали към днешна дата има отношения с него . Преди са имали .

# 2 041
Е взима пари де..ама не ги връща Joy

# 2 042
То е ясно, че има възможности основно от мъжа до нея, от книгата със сигурност е изкарала нещо . Мен не ме интересува колко и кой и дава , нейна работа си е .

# 2 043
Някак Данчето не ми влиза в образа на дигитален номад.SmileSmileSmile
По ѝ отива да е държанка на неособено богати котараци.

# 2 044
Данчето дигитален номад? 😀 С коя професия по-точно? На някой може да му е интересно само дали тя ще е победителката, на мен пък ми е интересно, откъде има пари жена, която не работи, и поне се предполага, че в момента няма приятел, нито съпруг. Коментирахме, че е от скромно семейство и не ща да са от там парите, значи... или е на нечия издръжка или работи, но професията й е по-дискретна. Ай стига с това Бали, не е само то, подобренията й също не са без пари. Работеща жена съм и около мен са все такива, но на една заплата, пък макар и над средната, сама жена трудно ще се тунингова така и ще се шляе по света.

П.п. За Мартина важи същото, какво работи, с какво си изкарва хляба?

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 22:59 от Tess d`Urberville

# 2 045
Даниела не крие, че я е издържал мъж, но са се разделили. Предполагам парите ѝ привършват вече и затова е влязла в предаването. Рекламира книгата, отваря се за реклами в СМ, а ако успее и някой мъж да забърше покрай цялата тази работа, супер.

За Мартина обаче нямам никаква идея. Преди беше танцьорка по заведенията.

# 2 046
Как така с ква професия? Наистина ли не знаете, че там е абсолютно бъкано с измамници баш като нея с онлайн курсове, видео материали, книги 😂🤣😂🤣😂🤣

# 2 047
На мен ми се струва, че тя изобщо не разчита на някакъв доход от книгата (колко хора, според вас, биха дали 50 лв за такъв боклук), при толкова интересни и вълнуващи заглавия на пазара? Айде, 100 момиченца да са се излъгали (не вярвам!), получената цифра и за един месец няма да й стигне. Онлайн курс, по какво? Да дава акъл как се свалят мъже на висока вибрация? И там да се се излъгали 20 макс.
Измислената й книга и още по-измислените й курсове, за мен лично, са чисто и просто параван.

# 2 048
  • Варна
Ха, точно! Параван са. Промотира се като интелигентна към бъдещите й спонсори.

Няма лошо. Така е решила за живота си, нейно си е.

# 2 049
На мен ми се струва, че тя изобщо не разчита на някакъв доход от книгата (колко хора, според вас, биха дали 50 лв за такъв боклук), при толкова интересни и вълнуващи заглавия на пазара?
В тази тема може би никой, но в СМ има доста шарани. Същите, които купуват на Капитонова курсовете (които все са пълни) и тъпите календари с ритуали.

# 2 050
Ако е така, евала на Даниела! Докато има балъци, ще има и тарикати, но аз наистина не вярвам, че има чак толкова глупави хора.

# 2 051
Има , има . 😬

# 2 052
Членувам в група за продажба и размяна на книги. От няколко дни ми се мярва по някой пост на такива заблудени шаранчета..🙄 Те че хората им се смеят, но жените си търсят книгата И има кой да им я продаде (странно, но факт).

# 2 053
Всъщност на мен Даниела има вайб точно на измамница, мошенничка, защото тя на външен вид не може да разчита. Нека да обобщим: смяна на име, смяна на лице, не работи, показва добро материално положение, но има големи дългове, автор на книга, но неграмотно написана, с протекция в Ергенът, показва умения за флирт, на които Ергенът е длъжен да откликва. Твърди, че няма гадже, на това нямам контрапункт.

# 2 054
Вътре в шоуто видяхме един балък вече - Косарка 😂🤣😂🤣😂 как веднага откликна, че е чела прословутото произведение.

Общи условия

Активация на акаунт