🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 130 070
  • 2 325
  •   2
Отговори
# 2 055
Вътре в шоуто видяхме един балък вече - Косарка 😂🤣😂🤣😂 как веднага откликна, че е чела прословутото произведение.
Тук дори и Даниела се учуди. Мисля, че беше възкликнала - "Наистина ли?".
Само и тя да не си е мислела - Леле, колко тъпи хора има. 🤭

# 2 056
Аз се чудя как това съвършено творение откъдето и да го погледнеш( по описание и спусната една страница)" Момиче за милиони" може да струва 50-60 лв. И да се очакват големи продажби, ако наистина се продава добре след формата, това вече ще бъде брутално, ако има толкова много почитатели в Бг.
 Иначе ми попадна някъде коментар, че книгите на Георги Господинов нямат общо с такава левова равностойност... както с тази на Даниела. Не ме разбирайте погрешно, аз от Господинов нищо не съм чела, мисля когато намеря време (не съм някаква "читанка" на книги в последните години) да се запозная с "Времеубежище", че авторът все пак има "Международен Букър" за нея, ако не греша. А, да сетих се... само май Косара каза, че я е чела. Поне едната чете, а другата пише... харесва ми това при тях.😉

# 2 057
Ами просто е. Ако купуваш 20-50 книги на година, 50-60 лв. на парче ще ти дойдат малко солено. Но ако купуваш една книга на десетилетие, като таргет публиката на Даниела, какво са едни 50 лв.? Ценообразуването е според клиентелата.

# 2 058
Доизгледах подкаста с Яна с 300 зора. Много нелепици каза. Единственото, което ми допадна, беше като Неделчо я пита кой от 5-мата ергени е най-емоционално интелигентен. Отговорът ѝ беше “Ако един мъж е емоционално интелигентен, няма да се запише за такова предаване”. Факт. 😁 Отишла е на почивка явно - тя сама си каза, че много искала да отиде в Шри Ланка, защото ходила на йога.

# 2 059
  • София
Не се коментира / или аз съм пропуснала/ защо Даниела плачеше при напускането на двете момичета - съвсем искрено си ревеше. Приятелка ли е с някоя от тях или просто нервен срив?

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 21:09 от Не се сърди, човече

# 2 060
Защо плакала Даниела, ми де да знаем, моето предположение е, че съпреживя ситуацията (ако е вярно, че е скоро зарязана), а и малко се донави сама, за да изглежда топла и състрадателна.

Последна редакция: нд, 23 фев 2025, 21:09 от Не се сърди, човече

# 2 061
Хората лесно се впечатляват от разни етюди, така като съдя от настроенията в темата.
Даниела вече е с едни гърди напред заради едни сълзи и нещо, което тук смятат за добър флирт. Аматьорка...

# 2 062
Е, как защо. Две момичета от школата й напускат и няма да има възможност да им завърши обучението.

# 2 063
Защото се надяваше да използва Яна - хем за ученичка, хем да се изкара бяла, блага и добра, защото явно ни спестиха и само ни намекнаха, че момичетата са ѝ се подигравали доста.

# 2 064
Доизгледах подкаста с Яна с 300 зора. Много нелепици каза. Единственото, което ми допадна, беше като Неделчо я пита кой от 5-мата ергени е най-емоционално интелигентен. Отговорът ѝ беше “Ако един мъж е емоционално интелигентен, няма да се запише за такова предаване”. Факт. 😁 Отишла е на почивка явно - тя сама си каза, че много искала да отиде в Шри Ланка, защото ходила на йога.

AND THERE IT IS!!!!!!! Всички йогиики са откачалки доказани. 🤣😂🤣😂 Sorry, not sorry.

# 2 065
И аз слушах някаква част от подкаста. Тази година момичетата даже не се преструват, че им пука за предаването. Толкова бяха апатични и неангажирани всички напуснали до този момент, та мисля, че и зрителите не бива да си даваме толкова зор.

# 2 066
Че какъв зор си даваме, даже не го и обсъждаме предаването...

# 2 067
  • София /Абсурдистан
Мацките са дошли за да се поразходят Simple Smile
/ ергените също/

# 2 068
AND THERE IT IS!!!!!!! Всички йогиики са откачалки доказани. 🤣😂🤣😂 Sorry, not sorry.
За луда не знам, но определено има някакви… Дефицити. През цялото време, докато говореше, имах чувството, че отново съм шести клас и в голямото междучасие обсъждаме нещата от живота със съученичките.

# 2 069
  • София
Даниела е писател, колкото Марта от сезон 1 беше художничка. Писали са там нещо, колкото да звучи интересно и възвишено. Упс, духовно май беше думата.

Общи условия

Активация на акаунт