🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 362
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 070
Изключително много се радвам на хора, които са духовни, но те май не говорят за себе си колко са... Това е някаква мода сега, с която се оправдават някакви неща..да не кажа "липси", с които се умиротворяват в собствените си очи,  и в някои други... как по-меко да се изкажа - по-незапознати. Следствие - финансова " ограмотеност", т.е. "духовна финансова  изгодност". 🙂 Това е положението, щом могат да го правят, че да се рекламират насам натам, то и никой не може да ги спре.

# 2 071
Какъв дисонанс само обаче - кръстила книгата "Момиче за милиони" и сложила нейна си снимка.

# 2 072
Даниела е писател, колкото Марта от сезон 1 беше художничка. Писали са там нещо, колкото да звучи интересно и възвишено. Упс, духовно май беше думата.

Оная Марта къде уж майка на тинейджърка па не можеше да готви 🤣😂 богатият ѝ бивш мъж (при който явно си се и върна) я беше научил да не дрънка много много глупости публично.

# 2 073
  • София
Искам да споделя, че съм разочарован от Надкаст, които уж са радетели на истината, но се правят на приятно разсеяни и нито в обзорния епизод с Виктория, нито пък днес със самата Яна дори не повдигнаха въпроса за истината защо Яна и Преси бяха изгонени.
Така биха се държали в едно казионно предаване. Вие такова ли сте? Нали не бяхте послушни нито на НОВА, нито на bTV?
Както и да е, все тая. Просто да си кажа мнението.

# 2 074
Изключително много се радвам на хора, които са духовни, но те май не говорят за себе си колко са... Това е някаква мода сега, с която се оправдават някакви неща..да не кажа "липси", с които се умиротворяват в собствените си очи,  и в някои други... как по-меко да се изкажа - по-незапознати. Следствие - финансова " ограмотеност", т.е. "духовна финансова  изгодност". 🙂 Това е положението, щом могат да го правят, че да се рекламират насам натам, то и никой не може да ги спре.

Аз не знам какво да коментирам вече...днес в предаването на Любенов по БНТ той пита Чакърдъкова кога семейството й забогатя и тя веднага: В какъв смисъл, финансово ли? Любенов премълча, а тя веднага се поправи - еми ще започна с духовното...забогатяване. Sweat Smile
Та такива работи, финансово-духовно забогатяване, все тая.

Иначе за шоуто, аз очаквах да гледам повече пейзажи пък то все едно сме си у нас на морето. До тук само един - два слона показаха и няколко буди. Нищо особено. А чувам, че Шри Ланка била много интересна дестинация, която мислех да посетя, но ако продължават така да не показват нищо интересно, ще се разочаровам и може да се откажа. Явно няма какво да покажат, или пък кой знае къде са ги забили из чукарите....

# 2 075
Искам да споделя, че съм разочарован от Надкаст, които уж са радетели на истината, но се правят на приятно разсеяни и нито в обзорния епизод с Виктория, нито пък днес със самата Яна дори не повдигнаха въпроса за истината защо Яна и Преси бяха изгонени.
Така биха се държали в едно казионно предаване. Вие такова ли сте? Нали не бяхте послушни нито на НОВА, нито на bTV?
Както и да е, все тая. Просто да си кажа мнението.

Ква истина те гони? Ергенките бръщолевят лъжи наред да кърпят щети от участията си в шоуто. Също да, най-вероятно са им клекнали на БТВ по един или друг начин, щом онзи смешник Туджарката се намърдал още по-навътре този сезон.

# 2 076
За сметка на това Неделчо счете за необходимо да рови доста нетактично в тийн любовни истории на Яна, което направо беше абсурдно.

# 2 077
  • София
На мен ми стана неудобно.
Интересно ми е дали Неделчо ще се държи по същия начин с Бранимира, Мартина, Даниела, Косара и т.н.
А и никога досега не се е държал така с нито една ергенка.
Може би защото Яна е прекалено добричка и наивна и дай да я натискам да изкопча нещо.

Яна ми беше и си ми остана най-милото и чисто момиче този сезон.

# 2 078
Съгласна съм - неприятно е, че Надкаст станаха като подкаст - официоз на предаването и съответно вече не задават най-интересните и важни въпроси. И откъде на къде го качват на първо на сайта на БТВ. Аз лично от подкастите слушам почти само техния и ми харесваше как водят, както и анализите, но сега просто не е същото.

Слушах донякъде Яна. Действително се държи и говори особено. Лично на мен тя появече ми дава лесбийски вайб, отколкото да мисля, че Виктор е гей. Някой беше писала, че с другата изгонена са чели Сафо, докато ги е нямало и почвам да го вярвам.

Гледах малко и Чакалкаст с недоорозената художничка. Зао всички познават Виктор предварително? Какво става тази година?

# 2 079
E, нали Надкаст вече се води официална част от продукцията, дори БТВ ги публикуват ден по-рано - никакви истини няма да чуем там. А като гледам тази години май не ги канят из други подкасти или им е забранено да ходят...

# 2 080
Пресияна и Яна са изчезнали, за да се натискат? Бре, ей това е новина! 😀

# 2 081
Това и аз го подментах на шега, че са чели Сафо, но не го вярвам. Според мен Яна се е разревала, тя си каза, че е изпадала в ревливости при Неделчо и Пресияна е тръгнала да я успокоява и затова са се замотали.

# 2 082
Не мога да повярвам, че някой е взел за факт шегата за двете момичета и какво правили, докато ги търсят.
Което ме подсеща да попитам: някой някъде с нещо потвърди ли, че са липсвали, че са ги търсили и че са били заради това изпратени без рози? Защото това се прие за истина като двете наведнъж отпаднаха, но освен спойлер има ли друго да потвърди, че така е станало?

# 2 083
  • София
Утре ще четем и това по жълтите сайтове Trollface

# 2 084
  • Варна

Сакън, пак ще напишете статия за жълтурите!

Общи условия

Активация на акаунт