🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #2: понеделник и вторник, 20:00

• 129 949
  • 2 325
  •   1
Отговори
# 2 085
Е, айде, глупости, не мисля, че някой сериозно го вярва. Накрая ще излезе, че двамата ергени се натискат, но на момите не им дреме, защото всички са обвързани и са там за почивка и реклама.

# 2 086
Не мога да повярвам, че някой е взел за факт шегата за двете момичета и какво правили, докато ги търсят.
Което ме подсеща да попитам: някой някъде с нещо потвърди ли, че са липсвали, че са ги търсили и че са били заради това изпратени без рози? Защото това се прие за истина като двете наведнъж отпаднаха, но освен спойлер има ли друго да потвърди, че така е станало?
Не. Но предвид, че спойлерът, че двете отпадат заедно се оказа верен, е вероятно и останалото е истина. Ще видим дали и другите спойлери от същия потребител са истина. Ако да, то работата е ясна.

# 2 087
Не съм го взела за чист факт. Прочетох го и го разбрах тогава като смешка, но след интервюто с нея, смятам, че не е много заинтересувана ит мъже и също така, че й беше мега важно да ни убеди, че Виктор е гей. Малко твърде фокусирана в темата.

# 2 088
Тя си противоречеше. Първо каза, че Виктор не обърнал внимание на част от момичетата, защото си имал няколко други любимки.

# 2 089
Не мисля, че Яна има влечение към жени. Щом каза, че това, че Виктор се опитва да излиза жени, е “хубаво” и “правилно” (в контекста на това, че имало нещо гейско в него), значи за нея хомосексуалността е неразбираема.

# 2 090
To какво ли е разбираемо за нея...

# 2 091
За съжаление, по-доминантните и обиграни жени успешно изманипулираха другите млади, неопитни и наивни и им внушиха какво да мислят и в какво да вярват.

# 2 092
Е, колко да е млада на 27...

# 2 093
Ами обърквам се, на моменти говори като 15-годишна.

# 2 094
Яна ми се струва типичен избор на Ники Николов от времето преди катарзиса му и заявения нов хуманен подход към участниците в риалити. Да не спамя с подобни на нея персонажи от старите му проекти, но почти във всеки има по едно момиче като нея, което да е лесно за омаловажаване и оттам подигравките да изглеждат заслужени.
Виктор също го разпознавам като стар типаж при Николов - да изглежда двусмислено дали не е женствен, дали не е безхарактерен, дали други липси има, че затова пък с него да се подиграват другите участници. И оттам и странният въпрос в епизод 1 - гей ли е. Да се създаде подозрението още тогава, защото сезонът е кратък.
Не толкова крещящо като при Тушев, но пак заложено на някого да му изкарат през носа участието. За разлика от Яна, Виктор още ще стои, дупе да му е яко в преносен смисъл.

# 2 095
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз няма да гледам Надкаст и мисля,че вече приключих с тяхните обзори.
В началото,когато нямаха сериозни пари и договори с предавания,тяхните мнения бяха обективни. Струваха нещо,говориха открито и честно.
После станаха нещо като официални подкастъри на предаванията и вече за нищо не им вярвам. Задават удобни въпроси,но не тези,които зрителите ги вълнуват. Примера с Яна,пресен пресен.
ИВ не им разрешиха да интервюират участници и от любим тв формат, изведнъж започнаха да коментират с насмешка и негативизъм.

# 2 096
Не знам защо сте ги взимали тез безработни лаладжии за сериозни когато и да било. Всячески се опитваха да си разгънат популярността от Игри на волята.

# 2 097
Хич не симпатизирам на Неделчо, но в негова защита трябва да кажа, че имаше труден събеседник насреща. Виждаше се, че в главата на Яна е само “Зайченцето бяло”. Опита се да я пита разни неща… Какво се е случвало зад камери, има ли някоя интересна неизлъчена случка, кои са ѝ приятни / неприятни в къщата, но тя говори толкова объркано - просто го видях как се отказа да се опитва да подреди мислите ѝ. А иначе за това дали са изгонени или не е ясно, че няма да пита - ясно е и че тя няма да си каже.

Последна редакция: сб, 22 фев 2025, 21:41 от Lilly_85

# 2 098
  • България
Аз спрях да гледам НадкасТ след като минаха Гривните.
Официално НадкасТ се контролира от бТВ, следват политиката на телевизията, след като Туджаров и Мишо от Диви и красиви са се оплели с бТВ не може да се говори за искреност от Неделчо.
Неделчо онзи ден обсъждаше с Виктория Цър-пър сезон 4 и той не знаеше отново имената на ергенките, а хората с които обсъждахме Ергенът вече ги знаеха. Неделчо знае спойлери и не е подходящ за коментатор. От мен има пас този сезон.

В подкаста на Любо Жечев обсъждат сезон 4 с Къдравия и различни гости: приятелката на Любо, "Момата" Жана; с Камелия, приятелката на Елена от с2. На мен ми бяха забавни и искрено се смях.

# 2 099
  • България
Любо е доста различен характер от Викито, но добре, че е толерантен.
На мен ми е странна чак толкова голямата критика към самия Виктор вместо към самия режисьор Ники Николов, който е избрал участниците.

Общи условия

Активация на акаунт