Цикълът ми закъснява

• 606
  • 12
  •   1
Отговори
  • Washington,USA
Не знам какво да правя. Преди да поема по пътеката на докторите има ли нещо билково, което да взема? Ужас просто. Не съм бременна. Доста съм стресирана и сега това още повече ми докарва притеснения.

# 1
Не знам какво да правя. Преди да поема по пътеката на докторите има ли нещо билково, което да взема? Ужас просто. Не съм бременна. Доста съм стресирана и сега това още повече ми докарва притеснения.

Щом сте сигурна, че не сте бременна, няма нужда да се притеснявате. Възможно е от стрес цикълът да закъснява и дори да прескочи месеца.
Пробвайте с натоварване - ходене, гимнастика, вдигане на гирички, клякане, каквото се сетите и после гореща вана или горещ душ.
За билкови продукти може да си вземете успокояващи чайове - явно проблемът ви е от нервите, така че е подходящо за вас.

# 2
Много възможно е да е от стреса! Аз преди 3г. бях под брутален стрес за 2 седмици и ми закъсня с близо 42 дни.... После всичко се нормализира, та даже стана още по-точен и редовен от преди това Simple Smile
Горещ душ, гимнастика и билкови продукти. Чайове или таблетки на билкова основа.

# 3
Точно лекарите са тези, които могат да кажат дали има проблем и ако има, какъв точно е той. И как да го лекуваш.
Съветът ми е да не се връзваш на съвети в интернет и бабини деветини. Ако ти е важно репродуктивното здраве, де. Ако не ти е важно, прави каквото щеш.

# 4
И на мен ми закъсняваше предния месец и имах някакви странни прокървявания, едни никакви такива.. 
След като нарязах и пренесох два кубика дърва, всичко си дойде на мястото ☺️🙄

# 5
Колко време ти закъснява, на колко години си?

# 6
  • Washington,USA
Колко време ти закъснява, на колко години си?

2 седмици вече, 24г.

# 7
  • София
2 седмици е много.
Отиди на лекар и вземи правилните мерки.
Все пак, предполагам, че искаш някой ден да имаш деца. Не пий боклуци на своя глава. Не пробвай и с физически натоварване, защото може да е киста и да стане беля.

# 8
  • Washington,USA
2 седмици е много.
Отиди на лекар и вземи правилните мерки.
Все пак, предполагам, че искаш някой ден да имаш деца. Не пий боклуци на своя глава. Не пробвай и с физически натоварване, защото може да е киста и да стане беля.

Деца - не, но не искам да си отида без време, ще отида до ден - два, ако не дойде....
Пропуснах да кажа, че когато трябваше да ми идва имах обичайните болки, но без менструация. Днес същото се повтори.

# 9
И аз не ви препоръчвам да пиете билкови чайове/каквото и да било. Тези неща са много вредни за хормоните, не се знае какъв ефект ще даде. Обърнете се към гинеколог по-добре.

# 10
Е какъв е смисъла да пиеш чайове? Отиваш на лекар вижда те на видеозон и ти дава прогестерон по схема, преценявайки кое е добре за теб

Как точно да се гътнеш безвреме от закъсняващ цикъл?

# 11
Здравейте дами и момичета! Нова съм в тази група, Ренета на 43г. Имам закъснение на цикъла с 8 дни, правила съм 2 теста за бременност и двата са отрицателни. Ще се консултирам с лекар, но преди това исках да споделя и тук. Последен цикъл на 14.02,трябваше на 16ти март да ми дойде, но не дойде. По принцип ми е редовен, поне беше на 30/31 дена. На 08.03 имах незащитен контакт, но тестовете са отрицателни, та според вас дали е вече от възрастта разбутани хормони или пък киста, как мислите. На какво може да се дължи? Благодаря за отговора предварително и Хубав ден на всички!

# 12
Възможно е да е пременопауза. Нормално е менструацията да прескача 1-2 пъти годишно в течение на няколко години преди същинската менопауза.

Общи условия

Активация на акаунт