Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 276
  • 728
  •   1
Отговори
# 105
  • Буркина Фасо
джуките им пречат да произнасят правилно думите Smiley

# 106
И аз нищо не разбирам от фъфленето на Светле екс Палунова.

# 107
  • София
Искааааам субтитри, коя била уж бременна от Хриси? Този български език, така и не го научиха.
Някоя си Мария. Така поне ми се чу.

# 108
Мара дамата да не е Trollface

# 109
А Джулката какво измрънка? Че и на нея не й се разбира.

# 110
Тези едни картофки не могат да изпържат.
 Гущерица смешна става, явно мисли че може да се пласира и да е на екран да я гледат кандидат спонсори. Джулиана с тези патешко жълти екстеншъни и тоя тен страшна.Общо взето западнали силикон ки, не е важно какво готвят, да са на екран. Все пак това е кулинарно предаване, малко прекален става цирка.

# 111
Аз на Марина не разбирам нищо.
Фъфли и леко в стил Кобилкина артикулира.

# 112

Синхроните след тази седмица. Златка ми е много постно обработена...

# 113
Готвенето едно на ръка, ама Светлана хвърли бомбата на деня, ще превърти интернета и жълтите сайтове сега хахахах
Сочни Сочни клюки даде хахахах
Естествено, че Мария е Мара дамата Wink

Иначе за пореден път се радвам, че златните биха - това са ми най-симпатичните златни, въпреки Петя и Мегз (втората се е постарала за участието си..). Кеф ми е да ги гледам.

# 114
Момичета, какво значат тези синхрони, които поствате ?

# 115
Дамата да излъже, че е бременна 😂Въх каква бомба хвърли Тъпото, сега ще се хванат двечките за екстеншъните, ще хвърчат пирги 😂

# 116
  • София
Не може да е Мара, защото не съвпада времето, на Мара щерка й е доста по-голяма.,.Нали каза,,че са правили ДНК тест...
Синхроните са най-грубо казано, кой колко пъти се е изказал самостоятелно в епизода. В днешния епизод Петя има най-много такива изказвания.

# 117
Момичета, какво значат тези синхрони, които поствате ?

Броят на този тип включвания по време на епизода:

# 118
Точно за Мария певицата  става въпрос .

# 119
Явно в някакъв момент Мария е била бременна с второ по разказа на Гущерова. Неясно от кой и неясно какво се е случило, но по думите й аз разбирам, че е искала да го припише на Гущера,ама не се е получило. Не се разбира дали е било по време на брака с Мария или след развода им

https://www.instagram.com/reel/DGRJLbzO3kQ/?igsh=aWx4ZDRneHl5em5h

Общи условия

Активация на акаунт