Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 244
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
И аз се съмнявам, че Златните готвят сами. Мегз я гледам всеки ден, че готви в някакъв ресторант, но не изключвам да е поза.

# 721
Е последният път с този омлет,то голяма философия

# 722
  • София

Подобна викторина ["Кажи честно?"] моментално трябва да се пренесе в Hell's Kitchen, а в нея и водещият, и ние пред екраните ще се мъчим да отгатнем истинската професия на участниците. Например Пешо с трите звезди "Мишлен" всъщност се оказва плочкаджия в Германия, а Мария, която е готвила пъдпъдъци на тандури в Дубай, в действителност е секретарка...
https://webcafe.bg/mediacafe/v-sledvashtiya-epizod-na-hell-s-kitchen.html

# 723
Ново от Неделчо

# 724
Иво Аръков е пуснал стори, на което той снима себе си и отзад се чуват Златка и Мегз, които се карат. Златка казва, че е нейна работа, кога ще идва и Мегз ако искала да си прави селфита преди да започнат. На Мегз не й разбрах.

# 725
Мисля, че не налагат на участниците да не са активни в соц мрежите преди да бъде излъчен епизода с отпадането им. Бях попаднала на профила в инстаграм на Кристофър и беше пуснал стори, свързано с предаването/тогава още не беше напуснал/. Тогава не обърнах внимание, но днес видях клип в тик ток на друг участник/още в предаването/, публикувано тези дни и оттам се сетих и направих връзката. Та това е много кофти. И да попадам на техни профили, няма да гледам. 😁

# 726
Златка, Гани и Мегз не бяха ли заедно във Вип Брадър? Помня, че Миглена и Джулияна се караха някъде и дърпаха за пиргите Grinning

# 727
Златка не беше в този сезон.

# 728

Общи условия

Активация на акаунт