Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 261
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Не ги гледам и аз. И през ум не ми е минало да ги пусна.

никога не съм гледал тези кастове. значи съм в постоянен бойкот.  rotfImbo

# 706
Ново шест
Хелс Кичън няма да е два дни в седмицата, а три дни, само че от вторник до четвъртък.
Ей, така и не им намериха място на тези предавания тази година.
Поредното доказателство, че правят народа на диви калинки.. просто никой, нищо не го интересува ….

# 707
  • Другата България
Напротив, интересува ги.
Рейтинг. Blush

# 708
  • София
От понеделник по Нова ТВ почва нова поредица  Sesame Турнири на волята и затова Хелса го изместват с едни ден. Аз обаче като гледам как две три седмици се увъртолясаха с едни поширани яйца и една салата, не разбирам към е проблема да се свият в два дни.

# 709
От понеделник по Нова ТВ почва нова поредица  Sesame Турнири на волята и затова Хелса го изместват с едни ден. Аз обаче като гледам как две три седмици се увъртолясаха с едни поширани яйца и една салата, не разбирам към е проблема да се свият в два дни.
Тогава не е ясно кога ще дават Един за друг, като от 20.03 почва нов БГ сериал, а в неделя пък са капките. Освен Един за друг да го съберат в два дни - петък и събота.

# 710
Ергенът и Хелсът се движат успоредно - естествено, че за рейтинг ! 😂

Това било гаджето...

# 711
Горкото момче

# 712
Виктория се излага много повече от Тоника щом има връзка от години и то с момче. Тези глупости изобщо не са ми по вкуса.

# 713
Някъде прочетох, че местят Хелса във вторник, сряда и четвъртък, но не знам вярно ли е...

Тази Златка защо всеки път е супер сериозна и напрегната? Прави ми впечатление, че вечно супер сериозна. Сякаш с голяяяяяма мъка стои в предаването.

Милите, вече бивши, зелени. Направо ми е жал за тях. Докато се ориентират и сработят с другите... онези вече си знаят характерите, а те тепърва се напасват. Хич не им е лесно. А им стискам палци и на четиримата /Цецо, Владов, Христо, Ивайло/.

Тоби започва да ми харесва все повече. В началото ми беше нагла и прекалено самоуверена. Ама има защо. Като нищо и да е победител.

# 714
Златка според мен зоби яка химия заради бокса и затова изпада в такива състояния. Тя не е просто мрачна, а изпада в крайни състояния - вика, кара се, плаче.

# 715
Златка го дава "аз съм над нещата", иска да излъчва сериозност, ерудираност, интелигентност. 😂 Кои са златните, коя е тя ееехеей. 😂

# 716
Ами като е над нещата, чий дири в този отбор и в това предаване?

# 717
Ново шест
Хелс Кичън няма да е два дни в седмицата, а три дни, само че от вторник до четвъртък.
Ей, така и не им намериха място на тези предавания тази година.
Е то четвърта поредна година Хелс и Ерген ги нагаждат да са едновременно.

# 718
  • Варна
 Някак не вярам, че Тоби успя САМА да направи яйца по седем различни начина.

# 719
Аз пък не вярвам, че Мегз в частност, но и другите "златни", си готвят сами ястията. Тя Мегз срича и не може да каже какви съставки има вътре, а би трябвало смаа да ги е сложила Grinning Не може да научи текста Wink

Общи условия

Активация на акаунт