Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 261
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
Всичко е режисирано.
То аз мога да сготвя качамак и яйца по панагюрски, какво остава за готвачи в ресторанти с дългогодишен опит.
Нарочно се въртят като мухи без глави и са неадекватни, не могат да ме убедят в противното.
И все викове и крясъци от шефа.
Да изсипва храна върху главите им е много унизително.
Все пак тези хора имат семейства, колеги и няма право Ангелов да се държи така с тях.

# 76
  • София
Всичко е режисирано.
То аз мога да сготвя качамак и яйца по панагюрски, какво остава за готвачи в ресторанти с дългогодишен опит.
Нарочно се въртят като мухи без глави и са неадекватни, не могат да ме убедят в противното.
Все пак тези хора имат семейства, колеги и няма право Ангелов да се държи така с тях.
Ох, пак ли. Не гледай.

# 77
Всичко е режисирано.
Щом са във формата N-ти сезон- ами има право. На ясно са къде отиват....
Относно моженето.....е там ми е шах.
А и " българското меню" е доста извратено.
Аз не правя разлика между пуширани яйца и такива приготвени за  яйца  по панагюрски. Все са ми варени във вода с оцет Stuck Out Tongue Winking Eye

# 78
  • София
Нека всеки си има гледната точка, явно не сте запознати, че ако в менюто има пици, китайско, бг кухня и т.н., шефа събира цялата поръчка. Кое е непрофесионално? Туристите ядат всички заедно - едновременно стартери, едновременно основни и т.н. Ненапразно има заведения за бг-та.
Е, не, как ще съм запозната? Както казах, имам опит точно от нашето море, имала съм заведение и в планински курорт, както и познавам сигурно половината собственици на заведения и хотели в Слънчев бряг, Несебър и Елените. С години съм била по южното Черноморие, никога не съм виждала туристи да искат всичко едновременно.Руснаците са малко като невиждали ресторант, но такива са най-посредствените, от някакви забити градчета. Колко сме се смели с персонала, че се плашеха от болчетата за пилето и рибата, казваха "Не, това не сме го поръчвали" или вдигаха наздравица с тях и си ги изпиваха...
Но според Вас излиза, че нито скандинавците, нито англичаните, нито германците знаят как да се хранят, с което няма как да се съглася.

По епизода - страшно ме дразнят в мъжкия отбор как наричат Лидия "бабче". Много е грозно! Ми тя жената сигурно е на възрастта на майките им, откъде-накъде ще я бабосват? На Грозев никой не му вика "дядко", а и той е на същите години.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 17:50 от Reinа

# 79
  • София
Тоби е крайно дразнещо същество.
И тя и другата драка, Едуард се провалиха за мен в дневното предизвикателство. Едуард е някакъв майтап. Мартин пък е голям селтак с тези жестове... Грозев олекна много. Дървен философ.
Иначе май за първи път гледаме точно такива правила в кухнята. Беше интересно.

Петя за пореден път я виждам неориентирана. Каква е тази френска подготовка не знам, но момичето изобщо не е за там. Ергенката и тя ''блесна'' за пореден път.
Сегмента с Кобилкина, Марина и Шкодров такава безвкусица, не мога да разбера кой идиот го измисли това.
Едуард за Марина и Шкодрев:
“Много си отивате. И двамата сте еднакво прости“
?! ахахаха
Грозев ако не друго поне ме накара да се смея на глас, хаха.

Сините разбира червените. Едуард се справи този път.
При червените анархия. Кристофър къде попадна...

Ивелина е АУТ. Познах и този път. Много съм доволен. Такива кифли като нея нямат място в адската кухня.
Макар че и Петя беше за гонене.

# 80

Какво ми попадна току що 🤣

# 81
Снощното гостуване показа колко са сплотени ромите,двете баби готвят рамо до рамо.....не всички бг семейства могат да се похвалят с такава сплотеност
Много ми харесаха!

# 82
Тоби и Еди, и двамата са си повярвали.
Много его много нещо.

Определено там егото е най-голямо. Снощи когато трябваше да вадят по един участник от отбора докато готвят си пролича. Накрая останаха само те двамата, не случайно Ангелов им каза,че сам човек в кухнята не става за нищо. Въпреки че Тоби реши,че сам сама си е супер. Нищо лично и към двамата, но в началото винаги се играе отборно след раздаването на черните куртки се играе индивидуално, освен това си имат достатъчно състезания, на които да си блеснат поотделно. Не разбирам защо е нужно това его и самочувствие.

# 83
На мен ми е жал за Лидия,всички я нападате и и крещят,един приятел няма в къщата

# 84
За никого не ми е жал. Здрави, прави, със самочувствие на неповторими.
Знаят къде отиват, подписали са се доброволно да бъдат унижавани, готови са на всичко.
Ще съжалявам за Радо от Галиче, но бързо ще му видят сметката, не е свикнал на темпото и "изискаността".

# 85
Да така е.
А Елизабет какво общо има с Русе?

# 86
Каза, че там е родена.

# 87
  • Буркина Фасо
Снощното гостуване показа колко са сплотени ромите,двете баби готвят рамо до рамо.....не всички бг семейства могат да се похвалят с такава сплотеност
Много ми харесаха!
и как правеха палачинки в уок тиган Smiley

# 88
Нереално, но факт, на мен ми е по-интересно да гледам Златните и Зелените отколкото Червените и Сините.

# 89
Много ми харесаха!

Освен това родителите им на Яница и Грозденка са разделени. В Тик Ток Грозденка е разказвала за това, те живеят трите с майка им в Германия. И мен ме впечатли, че въпреки това бабите се разбират и са толкова сплотени.
Като цяло само добри примери дават ромите този сезон. Много приятен ми е и Радослав, чийто брат (по-малкият) е гадже на едно прекрасно момиче - Евелина Димитрова, също от Галиче (потърсете в Гугъл за нея). Разбиват отвсякъде стереотипите, че ромите са глупави и мързеливи.

Общи условия

Активация на акаунт