Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 621
  • 728
  •   1
Отговори
# 345
Цвети и Марина според мен не могат да бъдат сравнявани. Марина е класи над Цвети. Харесва ми как се справя в кухнята, тембъра и въпреки че не и се разбира,поне не се лигави като дете от детската. И на външен вид я превъзхожда

# 346
  • София
Diavolo, не знам златните колко са доминиращи при положение, че не готвят те. Снимат ги как "готвят", тук-там правят някоя фрапираща грешка, за да не е толкова очеизвадно и за да им изсипят все пак нещо на главата, като доста ги щадят и го отнасят само мъжете. Много са зле всички, само Мегз се пъне да изпъкне, но колко готви е друг въпрос. Този сюжет вече жестоко ми писва, a миналият път Дънди взе точка за сметка на Тоби... това е все едно ФК "ГЛИГАН" Грудово да победи Реал Мадрид Laughing

# 347
Много хора вече не гледат предаването заради такива нагласени ситуации.
Туй Петя незнам ,просто нямам думи отишла там болна,кашля,сополи е ква е тая хигиена да изпозарази гостите в ресторанта. Много безотговорно от страна на Ангелов да я допусне. Накрая ще си намери майстора тя с това дразнещо поведение,да излезе на двубой със Златка и тя започна да и набира...

# 348
Много хора вече не гледат предаването заради такива нагласени ситуации.
Туй Петя незнам ,просто нямам думи отишла там болна,кашля,сополи е ква е тая хигиена да изпозарази гостите в ресторанта. Много безотговорно от страна на Ангелов да я допусне. Накрая ще си намери майстора тя с това дразнещо поведение,да излезе на двубой със Златка и тя започна да и набира...
Според мен изобщо не беше болна, а го каза да се прави на интересна. Подкашляше няколко пъти демонстративно.

# 349
Трябваше да седне във ваната,много щях да се изкефи ама и всеки път да я поливат

# 350
Толкова измислено и скучно беше вчера, че..заспах в 22ч. пред тв. ,ето такова чудо не ми се беше случвало🤔
Изгониха ли някой?!

# 351
  • Варна
Не, Кристофър е с оранж.( защото лава кейкчето се ,,оказа" мъфинче ), въпреки че Лидка забави салатите( слагае неовкусена в чиниите и тя ,,полетя" из кухнята ). А Голд нахраниха всички, въпреки омацаните си куртки.

Последна редакция: чт, 27 фев 2025, 15:59 от Пеева

# 352
Джулиана прилича на страшно Барби,много ми е грозна

# 353
Петя абсолютно преигра снощи, нищо й нямаше, както някой преди мен написа просто си го измисли като оправдания и после театрално кашляше като някой друг наистина се изкашля и тя си спомни, че е болна 😅😅
Толкова нелеп образ, че няма накъде повече.
На мен Златка ми направи супер кеф как не й издържаха нервите и си й каза всичко в очите, представям заради на Бе тъпотиите и фасовете колко пъти спират и почват да снимат и то отиват 100 часа.
Не че Петя си взе някаква бележка от казаното, но пък после и Бричката хитро се изплъзна от нея и тя просто си обикаляше нищоправеща из кухнята...абе, щом не й пречи да се излага така...

Относно червените и аз съм на мнение,че по-плачевен отбор не е имало, повечето там са като реквизит на успокоителни, просто присъстват.

Няма ярък персонаж, да не кажа че и симпатичен няма ( за мен ) от който и да е отбор, от зелените за 2 показвания по-приятни и кадърни ми се сториха повечето хора.

Този сезон нещо не ме грабва, както и ЕЗД, няма го живецът, изненадата...

# 354
И светлето се ядоса,майка която има 4 деца сигурно е с железни нерви,но Петя не прощава от където мине дразни на макс (може да е с тайна мисия)

# 355
Марина и аз я харесвам. Сладуранче,добра душа,ведра и незлоблива. 🌸
 Тя е единствената жена в предаването,за която мога да кажа нещо хубаво.
 При мъжете ситуацията е различна- почти всички са ми симпатични по един или друг начин. Дори и Едуард има добри моменти и се раздава със сърце. Изключение за мен е Грозев. Опитах да му дам шанс ,но той става все по-нетърпим в моите очи. Направо удари дъното когато започна да се оплаква на Ангелов! Ей от такива най-много бягам в живота - да те изпортят, да ти направят интрига,да те злепоставят за сметка на собствени дивиденти.
 Звездите ме забавляват и дори с присъствието на Петя се примирих.  Няма да бъде изгонена скоро,освен ако самата тя не се направи на кралица пред продукцията сама не пожелае да си тръгне. Може там да има някоя специална клауза в договора- само за нея.
 От зеления отбор мисля,че е крайно време да влезе някой от братята.

# 356
Тези братя защо толкова залагате на тях?
За мен не са нищо особено

# 357
Защото е телевизионно. Може да се разгърне история с тях - съревнование между братя,конкуренция или подкрепа...

# 358
Да,както винаги наглсено

# 359
Сериозно ли искат да ни накарат да повярваме, че Кристофър не може да приготви пилешко бутче и суфле?
Днес червените бяха наистина трагедия в кухнята. Толкова много грешки, мъка е да се гледат.
Златните с поредна победа. Толкова доминиращ златен отбор досега не е имало.

Бях голяма песимистка за Златникте, когато излязоха статии кои ще бъдат в отбора. Към днешна дата обаче ми е по-интересно да гледам епизодите с тях. Любопитното е, че тази година са по-големи аматьори от предходните, а до момента нямат загуба. Предполагам, че е нагласено, защото освен Мегз ми изглежда, че никой там не знае какво прави.

Общи условия

Активация на акаунт