Hell’s Kitchen България_сезон 7 | тема втора

• 44 633
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
Оф тази Златка и през него ли е минала,не съм гледала това предаване но явно е било....

Тя май тогава изгря. Лично аз допреди това глупаво предаване не я бях чувала.

А какво стана с Кошмари в кухнята? Пуснаха два епизода и това беше.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 20:25 от Astrella

# 406
Май нямат повече заснети епизоди, защото миналата седмица не излъчиха епизод, а предните епизоди според мен бяха нови, не съм ги гледала преди. Харесвам предаването и дано в сряда има епизод след ХК.

# 407
Петя Бу е в публиката на Капките. Ако ви липсва. Joy

И пяха някаква нейна песен, която никога не  бях чувала 🤣

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 22:04 от djovana2

# 408
Петя Бу е в публиката на Капките. Ако ви липсва. Joy

И пяха някаква нейна песен, коята никога не  бях чувала 🤣
Е, как .. това е най-големият й хит.

# 409
Не гледам, но май трябваше някой да пее нейна песен и те затова са я поканили. Сигурно пак ще ръкомаха, ще каже колко страхотно пее тази, която изпълнява нейната песен, ще се превъзнася, ще мига с големите мигли... Тя и за актриса не става. Преиграване на N-та степен, няма толкова фалшива жена.

# 410
Нямам търпение да напусне хк и да си потъне пак в девета глуха,там и е мястото на тази жена,не трябва да я дават по телевизията

# 411
Бу-то е кофти човек,това е ясно,но и тя трябва да яде😂 Ако не изпадне някое реалити какво ще прави. Не мисля,че често има концерти,участия... Мъжът й изобщо работи ли нещо друго от това да й е шофьор, озвучител!? Уф,а е хубав мъж,по- млад от нея,поддържан...Продължавам да му се чудя на вкуса за жени🤔

# 412
  • София
Довечера ще повтарят сценария с Реджеп от преди години и Едуард ще си събира багажа да си ходи. Естествено Ангелов след това ще върне обратно.

# 413
Джугани е качила стори, в което Петя Бу предвещава светло бъдеще в любовта на Светлана. Joy

# 414
Аз пък подочух, че Бу ще рецитира "Опълченците на Шипка"😂😂😂

# 415
Тя пееше на митингите на БСП преди години Grinning Grinning Grinning

# 416
  • София
Нормално е тя да им пее песента за бабата, все пак такъв им е електората..

# 417
Хем искам Владов да влезе, за да видя как ще се впише с това голямо его, хем искам да не го вземат, за да му стане тъпо предвид голямото му самочувствие.

# 418
Имам чувството, че готвачите ш, които вкарват в "зеления" отбор масово са от бързото хранене... Но по сценарий Ангелов си ги хвали. На мен лично ми пада така в очите :/

# 419
  • София
Не очаквах двама да вкарат. Аз исках Владов да продължи.

Общи условия

Активация на акаунт