За мен Суна не е лош човек, тя преживя какво ли не и смятам че плати скъпо за целувката с Ферит! Разбира се, че искам Суна да каже на Аби за това, както и Ферит да каже на Сейран и след това Сейфер и Абсун да започнат на чисто и да са щастливи заедно!
Все пак ние зрителите разбрахме най-важното - било е само целувка и нищо друго - чухме го ясно от устата както на Ферит, така и от устата на Суна! До тук с теориите, че е имало нещо повече - до тук с обвиненията, че Суна лъгала Ферит, че го манипулирала - че щяла да го излъже и да му каже, че са правили нещо повече - тя ако е искала такова нещо да го беше казала още в началото!
Суна не е лъгала - просто се чувстваше виновна и засрамена от случилото се - затова поиска развод от Абидин! А когато Ферит после се ребчеше пред Аби и не пускаше Суна, когато после й обещаваше че нищо няма да й се случи - тя си помисли че наистина го е грижа за нея - голяма грешка!
Суна е психически нестабилна - тя е болна! А когато се случи това беше пияна, беше отхвърлена и обвинявана от всички - беше се скарала и с Аби! Това допълнително нагнети обстановката - същото се случваше и с Ферит - и това доведе до целувката и тази тяхна грешка!
Истината е, че Суна винаги е обичала само Абидин - никога не е обичала Ферит, нито е искала Ферит - просто онова минало, което съсипа живота й я преследваше и трябваше да затворят тази страница!
Суна каза на Ферит - "Ти ме унищожи", ти ме целуна, а после хвърли цялата вина верху мен." - т.е. и Ферит каза за една целувка и Суна каза за една целувка - това ме навежда на мисълта, че втората целувка не я е имало - а е просто първата снимана от различен ъгъл за подсилване на ефекта, не е имало и никакво събличане - това си беше само за трейлъра, а после в съзнанието на Суна, която явно след целувката се беше побъркала и си е мислила до къде са могли да стигнат, ако Сейран не е дошла. Същото дето каза и Ферит на Дженгиз!
Всъщност си беше план замислен от сценаристите да ни объркат и да се чудим какво е станало - но поне сега разбрахме!
Било е само една целувка - нищо повече. Нека да признаят за нея и да започнат на чисто. Ако не поне ясно да видим, че и Ферит и Суна се разкайват. Аз лично го виждам. Както се казва - всеки човек допуска грешки, но ако се разкае за тях и не ги повтаря - той заслужава и прошка! Аз смятам, че Ферит и Суна не биха допуснали отново такава грешка и се разкайват! Затова заслужават прошката на Абидин и Сейран.
Думите на Суна в затвора го потвърждават - тя се дръпна , когато Ферит искаше да й хване ръката! После каза на Аби, че си плаща за грешките. Извини се и на нероденото си дете, че е принудено да преживее това заради нея. Видяхме едно осъзнаване при Суна в 95 епизод, но за епизода ще коментирам по-късно!
Да се върна на Серпил - какви записи ще покаже - как майка й промива мозъка на Суна ли? Да, Суна тогава се размечта за Ферит след думите на гадателката, но не премина границите - освен това всичко това беше план на Ифакат, тя целенасочено казваше на сестра си какво да говори на Суна - така, че ако Серпил ще изкарва нещо - то Ифакат ще е по-виновната! Може да има разговори как Ифакат кара сестра си да манипулира Суна или нещо по-лошо. И със сигурност има запис как Ифакат бута и убива сестра си - фалшивата гадателка, а също и как й признава че е убила жената на Халис!
Та ще видим до какво ще доведе завръщането на Серпил - да не забравяме, че тя също има мераци за Ферит и е влюбена в него! Може и за това да се присетят.

Препоръчани теми