Отговори
# 540
Диче, вижда му се края на тая глупост около Феро и балдъзата. 🥳 Вади еднорога.😜

# 541
Спойлер

Скрит текст:
Гугъл го превежда като "Кома екип".

Серпил щяла да се завърне.

Откога чакам завръщането й, за да разбуни духовете и да живне малко дизито. Беше напът да се превърне в моя любимка, но много бързо я изкараха. Много "невинно" и сладко провокираше. Пускаше точните фрази пред правилните хора. И Дияр, и Бетюл, и майката на Бетюл винаги бяха сюрпризирани "приятно" от нея.
Ох, Суна и Ифакат дали няма да получат някакво възмездие най- после?! Дано, дано...

# 542
Ето го еднорога, Лилия🤩🤩🤩....Много харесвам Турку Сю Демирел и я чаках да се върнеее 🥳🥳🥳

# 543
То какво ли толкова може да каже Серпил?
Случиха се толкова неща,много по-сериозни и неприятни,та една Серпил ще ги изплаши..Най много и нея да хвърлят по стълбите
.....Тези Корхан толкова много челяд издържат разорени,прииждат още и още..
С какво си плащат тока,бензина?😀

# 544
Серпил има записи от сеансите на майка си, така че се предполага, че има и изобличаващи такива за Суна. За целувката между зетя и балдъзата не знае, но за старите мераци на Суна - да. А все отнякъде трябва да започне да се разбулва тази голяма тайна. Какво ли би станало, ако подхвърли някой запис на Сейран и тя вземе, че притисне аблата?
 Серпил има запис и как Ифакат, освен че убива майка й, признава, че е отровила свекърва си. Не е малко, ми се струва.
 Серпил вече трябва да започне да редуцира голямата тайфа. Wink

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 17:20 от Fi79

# 545
Не знам защо, но и на мен ми подейства съживяващо! 😜 Съсипаха ни тия идиоти! Голяма мъка от 89 епизод насам! 🥹
Серпил се връщала от 97 епизод,  за да завърши историята на Суна. Хади иншалла Grinning

Четин Текиндор също продължава участието си, според Бирса

https://www.instagram.com/reel/DGdWbTXIVsJ/?igsh=MTlwMG1jMnNqZnpncw==

Чапкъна бил най-скъпо продавания сериал в последните години, как й се обърна езика Sunglasses

Живнах малко 😁🤩.. Малкото драконче се завръща,  да му мислят Суна и Ифа 😛

# 546
Но няма ли Серпил да се усучи около Ферит? Не е ли той целта на идването й в имението? Пак ли трета страна, втръсна мииии!

Но пък Ферит не е виждал Серпил, май. Даваха я само около Ифакат. Никой не знаеше, че има сестра, а камо ли и племенница.

Ако излизаме от кома, трябва Кая и Асуман да се върнат, а тях не ги споменават.

# 547

🧿🤍♾🪬🧄

# 548
Изобщо не ми е изпотрябвала Серпил - какво толкова ще каже? Няма ли най-накрая да оставят Суна на спокойствие - да е щастлива с Абидин и детето им! Не разбирам радостта на някои фенове. Дори има такива дето искат Суна да загуби бебето си. Това е наистина тъжно и отвратително. Disappointed За мен Суна не е лош човек, тя преживя какво ли не и смятам че плати скъпо за целувката с Ферит! Разбира се, че искам Суна да каже на Аби за това, както и Ферит да каже на Сейран и след това Сейфер и Абсун да започнат на чисто и да са щастливи заедно! Hands Pray Все пак ние зрителите разбрахме най-важното - било е само целувка и нищо друго - чухме го ясно от устата както на Ферит, така и от устата на Суна! До тук с теориите, че е имало нещо повече - до тук с обвиненията, че Суна лъгала Ферит, че го манипулирала - че щяла да го излъже и да му каже, че са правили нещо повече - тя ако е искала такова нещо да го беше казала още в началото! Sunglasses Суна не е лъгала - просто се чувстваше виновна и засрамена от случилото се - затова поиска развод от Абидин! А когато Ферит после се ребчеше пред Аби и не пускаше Суна, когато после й обещаваше че нищо няма да й се случи - тя си помисли че наистина го е грижа за нея - голяма грешка! Rolling Eyes Суна е психически нестабилна - тя е болна! А когато се случи това беше пияна, беше отхвърлена и обвинявана от всички - беше се скарала и с Аби! Това допълнително нагнети обстановката - същото се случваше и с Ферит - и това доведе до целувката и тази тяхна грешка! Rolling Eyes Истината е, че Суна винаги е обичала само Абидин - никога не е обичала Ферит, нито е искала Ферит - просто онова минало, което съсипа живота й я преследваше и трябваше да затворят тази страница! Wink Суна каза на Ферит - "Ти ме унищожи", ти ме целуна, а после хвърли цялата вина верху мен." - т.е. и Ферит каза за една целувка и Суна каза за една целувка - това ме навежда на мисълта, че втората целувка не я е имало - а е просто първата снимана от различен ъгъл за подсилване на ефекта, не е имало и никакво събличане - това си беше само за трейлъра, а после в съзнанието на Суна, която явно след целувката се беше побъркала и си е мислила до къде са могли да стигнат, ако Сейран не е дошла. Същото дето каза и Ферит на Дженгиз! Thinking Всъщност си беше план замислен от сценаристите да ни объркат и да се чудим какво е станало - но поне сега разбрахме! Wink Било е само една целувка - нищо повече. Нека да признаят за нея и да започнат на чисто. Ако не поне ясно да видим, че и Ферит и Суна се разкайват. Аз лично го виждам. Както се казва - всеки човек допуска грешки, но ако се разкае за тях и не ги повтаря - той заслужава и прошка! Аз смятам, че Ферит и Суна не биха допуснали отново такава грешка и се разкайват! Затова заслужават прошката на Абидин и Сейран. Hands Pray Думите на Суна в затвора го потвърждават - тя се дръпна , когато Ферит искаше да й хване ръката! После каза на Аби, че си плаща за грешките. Извини се и на нероденото си дете, че е принудено да преживее това заради нея. Видяхме едно осъзнаване при Суна в 95 епизод, но за епизода ще коментирам по-късно! Hug Да се върна на Серпил - какви записи ще покаже - как майка й промива мозъка на Суна ли? Да, Суна тогава се размечта за Ферит след думите на гадателката, но не премина границите - освен това всичко това беше план на Ифакат, тя целенасочено казваше на сестра си какво да говори на Суна - така, че ако Серпил ще изкарва нещо - то Ифакат ще е по-виновната! Може да има разговори как Ифакат кара сестра си да манипулира Суна или нещо по-лошо. И със сигурност има запис как Ифакат бута и убива сестра си - фалшивата гадателка, а също и как й признава че е убила жената на Халис! Wink Та ще видим до какво ще доведе завръщането на Серпил - да не забравяме, че тя също има мераци за Ферит и е влюбена в него! Може и за това да се присетят. Thinking

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 18:07 от Roxis

# 549
все се питаме защо бе нужна "онази" сцена. Тя обаче показа, че Мерт не само с Афи може да играе чувствено такива сцени, но и с други актриси. Той е наистина велик.

# 550
Проблемът е, че пак около Суна ще въртим интриги, ама... Нейсе, то се е видяло Smirk

# 551
Роксис, тя Суна не си иска бебето ти фенове искаш да го искат!! Какво ли не преживя Сейран, пък Суна продължава да е все така злобна и завистлива! И като е психически нездрава да отива да се лекува, а не да прави мизерия, след мизерия на сестра си!

# 552
Roxis, Серпил ни трябва като катализатор, защото, ако чакаме Суна или Ферит да си признаят, няма да го дочакаме никога. Аз мисля, че тя ще ускори този процес поне при единия от двамата (Суна), а това неминуемо ще доведе до ускоряване на процеса и при другия (Ферит). Целувка е било, да, но не защото е липсвало желание за друго, а защото Сейран ги е прекъснала. Това е най- гнусното в случилото се. Не са се овладели сами след целувката, за да няма продължение, а са ги спрели. Отпаднаха съмненията за кекс, права си, но това не означава, че Аби и Сейран трябва да стоят в неведение.

# 553
Проблемът е, че пак около Суна ще въртим интриги, ама... Нейсе, то се е видяло Smirk
Аааа...Тя нали е новата главна...Всичко се върти около нея...И така, до края на света 🤦‍♀️🤦‍♀️🤬🤬 ..Пардон..на сериала 😳

# 554
Фи 😁

Шега, Бел, шега.

Общи условия

Активация на акаунт