Отговори
# 525
Да, статията е от вчера. Знаещите турски моля да пишат какво е казал

# 526
Тя статията не е ли от вчера? В това, което аз намерих, даже пишеше, че в 18 ще има live в ИГ и погледнах, че е имало. И там нещо е разказвал.

Да,имаше лайф,на няколко пъти повтори че не са разделени а само са скарани и не гледах целия разговор но в коментарите пише,че е казал че Мерт напуска по рано и се възмущават хората..

# 527
Да, и аз прочетох част от коментарите, разказвал, че не са разделени.
Сякаш не му вярват.

ПП
А спойлерите от Ezgi Guler верни ли излизат?

ППП
Когато короната падне - предстоящо
Автор: Гюлсерен Будайъджъоглу
Издател: Летера

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 12:14 от stasha_s

# 528
Мими и като си представиш,че съпругата на Баръш всеки ден е присъствала на снимките....

# 529
Вал, искаш да кажеш, че иначе Баръш нямаше да издържи на сексапила на Ханде, така ли Smirk
Еххх, как не се примириха тези хора, че обича жена си, макар да не е неземна красавица Head Band Сигурно си стара Елбарка Grinning

# 530
Аз се замислих на Вашите коментари за традицията , когато умре брат ти, да оженят жената за по-малкия брат.
Ами ако по-малкия брат вече е омъжен, какво се случва? Развеждат го с нея или вече става харем и трябва да обслужва и двете-собствената си жена и тази на брат си?
Колко извратено звучи това, въобще не е на почит любовта и чувствата..

# 531
  • Яко в Матрицата...
Ако братът е омъжен, едва ли ще го разведат 😆😆😆 Не й трябва да вдовицата гей-съпруг…

Как си представяте Ферит да бъде изваден от историята и сериалът да продължи? Ако излезе, ще е 5 мин преди финала. Онур Акай ме разочарова, ама това е положението.

# 532

Как си представяте Ферит да бъде изваден от историята и сериалът да продължи? Ако излезе, ще е 5 мин преди финала. Онур Акай ме разочарова, ама това е положението.

Сериал , който се продава по цял свят под името Golden Boy , а на  арабския тел пазар  е под името Ферит Grinning

Та толкова за истините на О А Grinning

# 533
# 534
🤍♾🪬🧿🧄Красота!  ❤🔥❤🔥❤🔥

# 535
Еве,хич не си ме разбрала
Слагам го в скрит текст,защото не се отнася за нашите патрони
Скрит текст:
Исках да кажа,че въпреки,че Гупсе е присъствала всеки ден на снимките,това не е попречило на химията между Баръш и Ханде
А тя защо е била там,не е нужно да се обяснява
Не съм Елбарка/харесвах двойката Балъш&Елчин,но никога не се бъркам,нямам сведения,не чета и не вярвам на писанията за личния живот на филмовите звезди
В този тандем-Баръш&Ханде,да ме прощават феновете на Баръш,но Ханде изнесе филма .Баръш ми беше като статист..

# 536

Сериал , който се продава по цял свят под името Golden Boy , а на  арабския тел пазар  е под името Ферит Grinning

Та толкова за истините на О А Grinning

Да не са решили да прекръстят сериала на "Ферит и Суна" и да стане почти като в историята на Самсон и Далила, ако приемем, че силата на Ферит се крие в небръснатата му брада? И накрая да срути ялъто и да погуби всички барабар със себе си, а съдбата на Суна да бъде неизвестна. Сейран обаче през това време да е на среща с инвеститорите и да се спаси.

# 537
Спойлер

Скрит текст:
Гугъл го превежда като "Кома екип".

Серпил щяла да се завърне.

# 538
Серпил се връщала от 97 епизод,  за да завърши историята на Суна. Хади иншалла Grinning

Четин Текиндор също продължава участието си, според Бирса

https://www.instagram.com/reel/DGdWbTXIVsJ/?igsh=MTlwMG1jMnNqZnpncw==

Чапкъна бил най-скъпо продавания сериал в последните години, как й се обърна езика Sunglasses

# 539
Серпил се връщала от 97 епизод,  за да завърши историята на Суна. Хади иншалла Grinning

Четин Текиндор също продължава участието си, според Бирса

https://www.instagram.com/reel/DGdWbTXIVsJ/?igsh=MTlwMG1jMnNqZnpncw==

Чапкъна бил най-скъпо продавания сериал в последните години, как й се обърна езика Sunglasses

Живнах малко 😁🤩.. Малкото драконче се завръща,  да му мислят Суна и Ифа 😛

Общи условия

Активация на акаунт