Отговори
# 30
Благодаря за новата тема

# 31
Благодаря за темата.🌷

Последна редакция: вт, 18 фев 2025, 18:55 от Lilia*

# 32
Афито! 👑 Тук сме бетон! 🧿

# 33
Снимат в имението,казват,че са включени светлините на Сейферската стая.

# 34
# 35
  • Яко в Матрицата...
Бива ли всяка тема да започва със сценаристите....много позитивно.
Бива, бива... всичко бива...
Искаш позитивизъм ли? Върни се да гледаш сцените от началото на сезона Wink Има доста интересни моменти и позитивни.

# 36
Благодаря за новата тема!

# 37
Бива ли всяка тема да започва със сценаристите....много позитивно.
Бива, бива... всичко бива...
Искаш позитивизъм ли? Върни се да гледаш сцените от началото на сезона Wink Има доста интересни моменти и позитивни.

Всичко гледам, не го мисли, но и да се оревава орталъка файда няма.

# 38
  • Яко в Матрицата...
Щом си казала...

# 39
# 40
Щом си казала...

Аз може да не те кефя, но съм от ония фенове в Х, на които им се кефиш.

# 41
# 42
Благодаря за темата, Еве Flowers Rose

# 43
Мили дами,току що ми светна, че тази събота имаме доста натоварена програма. Пада се 22-ри февруари - концертът на Емре. Надявам се да видим щастливи Афрам там или поне да са заедно. Ще пуснат и интервюто от миналия сезон. Ще видим едни страхотни усмивки от тогава. Вълнувам се Simple Smile

Снимката е колаж

# 44
Здравейте  . За много години

Това са моите мисли за състоянието на дизито Хем не ми се иска да свърши  по този нелеп начин , хем не искам и това развитие на сценария още от еп 1 (бяло/черно ) От промото сме се гмурнали в дълбоката  , тъмна вода и излизане няма 
Не съм гледала 5-6 епизода , само сцени  След злополучната сцена пък съвсем , но коментари чета в Х и съм в течение Grinning
Някаква логика търся как ОГМ , който спечели милиони от този сериал , така да го потопи и все не намирам
Да вкараш в дъното главният си герой ( продаваш го под името Голдън бой все пак ) да призрачиш главната си героиня. С каква цел? Мерт положи неимоверни усилия за Ферит дори и на  този етап Нали не си мислите , че отива на сета , като си е поиграл с животните си и пресъздава  тежки драми на биполярен герой с 2 образа ей така от нищото По всяка вероятност и психолози му помагат и т.н
За негативният ПР да не говорим Ферит изневерява на Сейран и хоп Мерт и Афра са в същата позиция
Защо например  Акиф не попита снощи Берил : Дали спада на рейтинга не влияе отрицателно на кариерата и ?
А като я линчуваха за ПР на сцената  и зададоха въпрос колко е готин семейния и живот и Ерсин Grinning
Макар и да смятам , че това с ПР си беше заплануван ход от нея за , но това е друга тема
Единственото обяснение , което не ми се вярва много е да има 4 сезон Да финализират сега на 100 еп тази кома (безсмислица) и юли да започнат с фиксиран брой епизоди Но не знам пък и как Афра и Мерт биха се съгласили

ПП Не мислете , че щом Афра и Мерт са промотирали концерта на Емре , ще са там
Докато не се изясни положението на дизито ще гледаме обувки , песни , Лисабончета , Аркита , Широ Наги  и т .н Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт