Отговори
# 90
Не, Бел, натъртвам. Да се знае, че е невинен, друго мнение не може да има, явно. Разбрах, че не може всеки да си пише, по колкото си пъти иска. Имало ограничения.

# 91
Диче Kissing Heart Дано не му напишат три деца от Суна, докато се събуди и се убедим, че е невинен Grinning

# 92
Все пак цял месец по 20 поста на ден едно и също, едно и също, колко да има ограничения? 😂

# 93
Лилия, всеки може да пише колкото си иска. То  и ти си доста активна Smirk

# 94
Все пак цял месец по 20 поста на ден едно и също, едно и също, колко да има ограничения? 😂

Феро е невинен!!!!!
Феро е невинен!!!!!
Феро е невинен!!!!!

Бел каза, че панаирът свършил.

# 95
Лилия, всеки може да пише колкото си иска. То  и ти си доста активна Smirk

Много интересно, как ми направи забележка миналия път когато стана въпрос за Мерт и Афра и ми каза че си опитвала да смениш темата, но сме били продължавали да говорим за тях, сега вие правите същото с тази сцена. Значи за едни неща има ограничения, а за други няма.

# 96
Лилия, всеки може да пише колкото си иска. То  и ти си доста активна Smirk

Разбира се, че може да се пише колкото си искаме, ама едни и същи постове е супер досадно вече. Поне да се пише нещо интересно, а то едно и също, все едно се борим да покрием норматив.🙄

# 97
Лилия, всеки може да пише колкото си иска. То  и ти си доста активна Smirk

Много интересно, как ми направи забележка миналия път когато стана въпрос за Мерт и Афра и ми каза че си опитвала да смениш темата, но сме били продължавали да говорим за тях, сега вие правите същото с тази сцена. Значи за едни неща има ограничения, а за други няма.

Къде видя противоречие, Анабел? Едно е да се навираме в личния им живот, друго е да се говори за сериала, който гледаме.

Лилия, напиши нещо интересно, да излезем от цикъла Sunglasses

# 98
Диче Kissing Heart Дано не му напишат три деца от Суна, докато се събуди и се убедим, че е невинен Grinning
Няма, няма 😁😛 ...Аз съм сигурна, че и целувки не е имало 🫣🫣.

Никой не ми отговори на мен когато питах кой според вас е Дженгиз...Много странен беше този разговор с Халис, дали Ферит знае кой всъщност е той. Не бил Дженгиз, а Неджми🤷‍♀️🤔

Другото най-интересно са ми разговорите/сцените на Сейран и Карам.

# 99
За мен е свършил!!!!!! За Вас stasha_s не мога да кажа същото! 😜

Феро е невинен!!!!!
Феро е невинен!!!!!
Феро е невинен!!!!!

Бел каза, че панаирът свършил.

# 100
Диче, нали психолог го набедихме, че е човекът хахаха. Я как хубаво разприказва Феро...

Бел, леко прекаляваш Rolling Eyes

# 101
Добре, че леко прекалявам! Че има и такива , които тежко прекаляват, ама те не правят впечатление! Пак започнахме избирателно да критикуваме! Понякога е по-добре да замълчим си мисля!

# 102
Диче, нали психолог го набедихме, че е човекът хахаха. Я как хубаво разприказва Феро...
Психолог под прикритие 🤣🤣🤣...
Интересно, че и Орхан го познаваше...Сигурно е психолог на мафията 😅

# 103
Последното изречение е точно на място.
Добре, че леко прекалявам! Че има и такива , които тежко прекаляват, ама те не правят впечатление! Пак започнахме избирателно да критикуваме! Понякога е по-добре да замълчим си мисля!

# 104
Другото най-интересно са ми разговорите/сцените на Сейран и Карам.
На мен също са ми интересни сблъсъците им. Много добре играе ролята си този младеж (не му знам името). Има нещо диво в Каран/м (и последната буква в името му не знам каква е), първично, леко сбъркано и плашещо. Катето ненапразно му казва Дивака. Simple Smile Приляга му! Не мога да реша обаче дали може да бъде контролиран от Чичек или не. Ясно е, че от друг не може. Вярното куче на Чичек (Садък) беше доста стреснат, когато тя поиска да се обадят на този й син. Няколко пъти попита дали е сигурна. Той е наясно, че Каран е непредвидим и неконтролируем. В същото време сякаш се съобразява с волята и желанията на майка си. Даже искаше разрешение, за да си "поиграе" със Сейран. Много силно е привързан към Чичек, грижи се за благополучието й, което пък противоречи с природата му. Трудно ми е да кажа обич, но да, изпитва силна привързаност към майка си и тогава можем да видим зрънцето човечност, съхранено в него. Интересен образ ми е, много повече от Старата госпожа.
P.S. Предлагам да си говорим за второстепенните герои и сюжетните линии, извън главната. Simple Smile ГГ и главната сюжетна линия предизвикват бури и вихрушки.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 11:23 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт