Отговори
# 105
Фи, на мен също ми е интересен Карам, доста повече от сополивия Абидин, недо.... Суна и прочее.
Дано разкрият повече от образа му, хеле да стане нещо около Сейран, предвид "разговорите им". Вероятно ще се опита да й навреди още. Не, че малко е страдала, ама поне нещо да се случи, че умряхме от скука покрай "аферата"

# 106
Скрит текст:
Някой имал интерес към Сейран, но нямало да е нов персонаж.

# 107
Скрит текст:
Някой имал интерес към Сейран, но нямало да е нов персонаж.

От какво естество е интересът? Wink
Еве, в стремежа си да й навреди (Карам), да не вземе да се влюби в нея. Влюбен в Сейран психопат скоро не сме гледАли. Аз Синан вече го позабравих. Wink

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 13:32 от Fi79

# 108
Фи, нали уж е повреден, бе Thinking

# 109
Фи, не знам, не са уточнили.

# 110
Момичета, дори когато се карате ме разсмивате.  Чета дори преразказите. Всичко ми доставя удоволствие.

# 111
Фи, нали уж е повреден, бе Thinking
Хахаха! Това не е уточнено. Може да е просто стерилен, а не имотентен. Тук, всичко е в сферата на догадките. Единственото, което чухме е, че не може да дари внук на Чичек. А може да е платонична любов, представи си! Simple Smile Бих гледала Карам влюбен и въздишащ! От известно време ви казвам, че е нежна и ранима душа, ама не ми вярвате.

Последна редакция: ср, 19 фев 2025, 15:07 от Fi79

# 112
Гласувах, че Феро е виновен, по дефолт, и на дивана. Както искате го наречете, предателство, изневяра, нелоялност, но ако вашите половинки се търкалят на дивана със сестра ви, много ли ще са невинни? Все пак въпрос е на морал и ценостти. Обаче по моя критерий за морал, е виновен, вие както искате го приемайте.
Аз нямам никакво време да чета напоследък, и ще ме извинявате, ама заяждания на дребо не чета. Предпочитам да използвам времето си за позитивни неща.

# 113
# 114
Пак за дивана - може да не четете.

Все си мисля, че Ферит е невинен, но днес чета, чета и изведнъж се сетих - Суна загуби на дивана обеците си...Вай, май Ферит е виновен? Защо Суна бе без обеци след ставането от дивана? Дали ще разберем или ще остане мистерия, като много други подробности. Ако помните, Ферит застана пред Казъм и куршумите, а след няколко серии, Казъм каза, че тогава той е спасил живота на Ферит. Та и сега сигурно ще се окаже, че са ни се привидели тези обеци.

# 115
# 116
Имахме такива моменти в първи сезон

# 117
Като писахте за обеци и Сейран беше в една от последните серии с много красиви големи обеци и в една сцена ту беше с тях, ту без тях в следващата. Имам предвид, че май с липсата/наличието на обеци няма много голям замисъл Simple Smile

# 118
# 119
https://www.instagram.com/reel/DGImqN1t3__/?igsh=MWpzaGV0Nmk2YTJjcQ==

Репортаж за либийската телевизия от имението,който ще излъчат в събота…

Общи условия

Активация на акаунт