Отговори
# 570
Аз вярвам на Онур Шнур....Човека рече, че ще ги съберат Сейфер, тъй де за тях бил този сериал 🤔🤕😳

Фи, Ферит беше мъртво пиян, като отидоха в къщата, пък после беше свеж като краставица...Ами не ми се връзват нещата...Аз си чакам ретроспекцията какво точно е станало.

# 571
Единият спойлерджия

Скрит текст:
Е отрекъл написаното в коментар на потребител, че Серпил идвала за Ферит. 😁 Между другото този спойлерджия още на 9 януари е писал, че Серпил ще се завърне.

# 572
Скрит текст:
Аз днес четох, че Сейран щяла до 1-2 епизода да е бременна, после да напусне Ферит като разбере, а Абидин да го предизвика и единият щял да бъде гръмнат.

# 573
Мисля,че дадоха достатъчно индикации под формата на диалози и начини на режисиране на сцените между Сейфер,че тази двойка върви като развитие към пълен разпад.Да се бори който иска за Ферит,но дали на него ще му пука.Мисля,че той пак е с група.Чакам да видя развоя и посланието в него.

# 574
Сега чета Кюнефето Grinning Малко спойлери от него:

Скрит текст:
Серпил не идвала да изложи Суна. Идвала да направи това, което Суна не направила. Борба на Серпил и Суна за Ферит. Сейран била извън играта. Тя нямала време, щяла да работи JoyJoyJoy

Изобщо не му вярвам, беше казал че Сейран ще е бременна в 96 но нищо такова не видях във фрага. Даже написа че Гюлчин е излъгала че сериала ще приключи скоро

# 575
А от този приятел от бъдещето колко спойлера излязоха верни?

# 576
А от този приятел от бъдещето колко спойлера излязоха верни?

Не съм казала че той казва верни спойлери, просто казах за кюнефе че и той послъгва

# 577
Обърнете внимание, че и спойлерите са изцяло почти за Суна. За Сейран и Ферит няма нищо, за Сейфер пък хич.
Сега за Серпил спойлери... На кой му пука?

# 578
Всички са маскари. Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо надеждата надникне зад ъгъла от техните писаници и ония петимата минават с молива и гумата и сме пак в поза Омммммм.

# 579
Отдавна беше написал, че Суна ще бъде арестувана, както и че Айшен не е мъртва.

# 580
Фи, Ферит беше мъртво пиян, като отидоха в къщата, пък после беше свеж като краставица...Ами не ми се връзват нещата...Аз си чакам ретроспекцията какво точно е станало.
Диче, ако ти кажа, че това изтрезняване на Ферит е поредното недоглеждане от страна на продукцията, няма да си съгласна и пак ще си чакаш ретроспекцията. Нямам нищо против, дори с най- голямо удоволствие бих я гледала и аз, а ако чрез нея успеят да докажат нещо различно от видяното и чутото до момента, ще ме направят щастлива. Към момента обаче, не мога да се опра на трезвеността на Ферит като довод, за да повярвам в еднорога.

# 581
За Сейран и Ферит също пуска спойлери, ама вие не им вярвате.😁

# 582
От днес! ❤🔥

🧿♾🧄🤍🪬

# 583
Здравейте, момичета Simple Smile Аз този път прочетох коментарите на Roxis и искам да кажа следното:
Роксис е човек, който харесва второстепенни герои и двойка като в това няма нищо лошо. Също така от известно време се опитвам да бъда по толерантна и разбираща различното от моето мнение. В постовете на Роксис ми направи впечатление, че тя намира положителното във всичко между Суна и Абидин, това, което ние не можем да приемем и се чудим тя друг сериал ли гледа. Няма лошо да търсиш хубавото дори и да го няма. Аз доста пъти съм казвала, че в сезон 1 ми беше интересно развитието с Абсун,но след това ме изгубиха тотално. А можеше да стане интересно там.
Сега ще кажа защо не искам Суна или друга героиня да ражда и да има дете в момента.
Всички герои са в много лошо състояние и всяко родено дете ще бъде обречено да носи греховете и бремето на родителите си. Децата трябва да носят щастие и да растат в здрава среда. Суна не е лабилна в момента да носи отговорност за друг. Не искам да стане така, че едва ли не детето е лек и трябва да забременееш,че да ти изчезнат проблемите. Аз и за Сейран сега не искам да забременява. Не ми харесва такова послание за децата да има.
Суна не съм убедена,че иска това дете. Тя беше готова веднага да направи аборт даже два пъти го каза. Пред Айшен използва детето като оправдание, за да я моли да й пази тайната. А в ареста вече беше в безизходица и чак тогава се сети, че видиш ли ще има дете.
Сейран пък много иска бебе и съм сигурна, че вече е готова да бъде майка,но не си заслужава да рискува и то за този Ферит, който е вече на ръба да стане пълно хахо.
Дано Серпил да разкрие някакви тайни,за да може да почнат всички герои да се лекуват.

# 584
Интервюто с Мерт е най-гледаното за седмицата по въпросната телевизия.

Общи условия

Активация на акаунт