Отговори
# 600

Афра е късметлийка!😉

# 601
Дано поне да се радваме  на красив финал за сметка на тия тежки и мъчителни епизоди.

# 602
Цитат
Все пак давам предимство на хейтърите, момичето до Мерт е Силай Аксой, тя е туркиня и работи с Burberry за Турция

# 603
Уф,не мъ бийте, ама Рамо в един момент ми заприлича на Веселин Маринов в младите му години...Скривам се:sunglasses:

# 604
# 605
Аууу, как можаха да го снимат така бе Bowtie

# 606
Цитат
Все пак давам предимство на хейтърите, момичето до Мерт е Силай Аксой, тя е туркиня и работи с Burberry за Турция

.

Последна редакция: вт, 25 фев 2025, 07:29 от anabeell

# 607
Красавец! ❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥❤🔥

🤍🧿♾🧄🪬

# 608
# 609
Уф,не мъ бийте, ама Рамо в един момент ми заприлича на Веселин Маринов в младите му години...Скривам се:sunglasses:

# 610
След като Ферит знае за проблема на Сейран, той ще бяга от нея като дявол от тамян. Т.е. вече няма да смее да спи с нея, за да не забременее. Край на СейФер. И като постои на сухо, а ние знаем, че той не може, ще дойде ред на Серпил, Суна или някоя друга. Тези, Онур и сие, в никакъв случай няма да ни дадат СейФер. Надеждата ни е в кома или вече  бременна Сейран.

# 611
JoyJoyJoy
Няколко пъти прочетох името на автора на поста, за да не съм допуснала грешка.
Val, от всяка друга бих го приела, но от теб... Какво ти става днес? Може пък на мен да ми става... взе да ми харесва и чувството ти за хумор. Simple Smile

# 612
Уникален! ❤🔥

🧿♾🤍🧄🪬

Последна редакция: пн, 24 фев 2025, 23:07 от BELL-

# 613
Уникален! ❤🔥

🧿♾🤍🧄🪬

Той си е уникален и горещ, ама на фотографите на gettymages ми иде да им натроша обективите.

# 614
Пак е красив! ❤🔥

Общи условия

Активация на акаунт