Отговори
# 630
Добро утро Kissing Heart

Има съмнения, че Getty са взели Бурджу на работа Grinning

От афтър партито било

# 631
Добро утро, момичета!
И Мерт и Афра изглеждат страхотно каквото и да облекат. Всичко им отива. И двамата са огън красавци.
Щом Турция не ги оценява нека се развиват по света. Заслужават да бъдат възнаградени за своя труд.
Невероятен тандем са. Дано да се разберат по между си и останат двойка дълго време Simple Smile Искам да ги гледам заедно, много са въздействащи.

Колажи са снимките Simple Smile

# 632
Ха,Fi,ще си станем дружки,осещам аз
А за приликата,какво да кажа...ми прилича ми  и то точно в този му вид
Един микрофон  и "Малка жълта рокля",като трябва Афра да е в нея
От това по-голяма романтика -здраве
Сега сериозно
Спомням си за "Чучулигата",за Фериде,която си тръгна по подобна причина за изневярата на Кямрян...Не бих искала това за Сейран,но като познавам образа и,мисля,че точно това ще се случи.Но,в крайна сметка
Изневярата не е най-страшното
Най-страшното е самотата и липсата на любов
И Ферит трябва за преживее своя катарзис  и да осъзнае,че неговото "жълто цвете"няма аналог и не трябва да се губи,защото не се намира често

# 633
Вал,напълно съм съгласна с теб,но за съжаление това не зависи от тях,а от 5 бр."кухи лейки",набедени сценаристи.Според мен,на тия трябва до живот да им се забрани даже плакати да пишат,да не говорим за сценарии.Никога не съм преполагала,че турски сериал може така да ми въздейства.Първо,по препоръка на майка ми,която беше върл фен на турските сериали,гледах "Пълнолуние" и наистина много ми хареса.В този сериал,обаче,най-много ме впечатли играта на Хакан Курташ.За мен беше откритие как един турски актьор може да въздейства така от екрана.Най-вече, че нямаше прословутата брада на турските актьори.Никак не харесвам брадати мъже.Леко брадясали,тоест "небрежно елегантни" да,но с бради като селския поп,сори.След него започнах да търся турски сериал който да ми допадне,но за съжаление на втората-трета серия ми доскучаваше и до там.Подминавах няколко пъти "Рибарче".Тогава намерих "Три куруша".Там пък изпълнението на Дирен ме държа на нокти и добрата комбинация между любовен,криминален,екшън,трилър и драма сериал.От всичко по малко,но съчетано много добре.Та Дирен като го видях в "Рибарче" тръпки ме побиха,даже може да се каже,че започнах да го гледам заради него,защото първите серии ми бяха малко скучни до момента на запознанството на Пелин със Сейран в първата брачна нощ.Сега вече не знам какво може да ме задържи с тоя тюрлю гювеч който забъркаха "кухите лейки".Все по упорито се говори,че ще приключи на 100-ната серия.Значи остават 3 серии още.И какво?Ще гледаме драмата Серпил-Суна и в последните 10 мин.на еп.100 ще видим Ферит и Сейран с 4-деца и много щастливи,както в повечето турски сериали.Не,благодаря.Магията свърши с началото на сезон 3,написан от 5 "кухи лейки" и дирижиран от един психо продуцент.

# 634
Здравейте, момичета!

Според мен вина имат и Мерт и Афра. С кой акъл са разписали за 3-ти сезон при положение, че много добре са видяли още през 2-ри сезон какво се случва около сценария. Ето Мерт каза в интервюто за Ливанската телевизия, че сценария се променя непрекъснато и съответно и героите им се "въртят като пумпали". Какво са очаквали от 3-ти сезон?🥴 Как е успял да ги залъже Шнура не знам, макар че и финансовата част не е за подценяване, защото предполагам, че хонорарите им никак не са малки.

# 635
Сега чета,че заради ниския рейтинг Онур е орязал бюджета на сериала.Първоначално още е смятал да го завърши на еп.100 и в момента следват тази линия.Независимо от това продажбите му са все още успешни.Та си правя извод на Онур не му пука вече за тоя сериал.Може да го завърши и трагично.Така,че не чакайте нещо хубаво.Щом е решил да ореже бюджета,а не да смени "кухите лейки" ясно за какво иде реч.

# 636
Мерт пусна публикация. Неговите снимки са топ 😎🔥🖤
https://www.instagram.com/p/DGfd2MaMi2K/?igsh=Nml2c202NmZ3Ymlr

# 637
Здравейте, момичета!

Според мен вина имат и Мерт и Афра. С кой акъл са разписали за 3-ти сезон при положение, че много добре са видяли още през 2-ри сезон какво се случва около сценария. Ето Мерт каза в интервюто за Ливанската телевизия, че сценария се променя непрекъснато и съответно и героите им се "въртят като пумпали". Какво са очаквали от 3-ти сезон?🥴 Как е успял да ги залъже Шнура не знам, макар че и финансовата част не е за подценяване, защото предполагам, че хонорарите им никак не са малки.

Явно не са знаели какво точно ги чака в 3 сезон. Втори сезон въобще не завърши така, че да очакваме небивалиците в 3 сезон. Да си спомним как завърши първи сезон и как започна втори. Там подскоци нямаше. Много по-добре беше да развият сюжета със случилото се през тези 2 години и да завършат с момента, в който СейФер се преоткриха. Сега очертаващият се финал ще е като грозна кръпка на хубаво дупе, с извинение.

Мерт да не се разхожда по Даунинг стрийт, че на това ми прилича леко?

# 638
Снимките топ, моделът уникален! ❤🔥❤🔥❤🔥

🧿🤍♾🪬🧄

# 639
Здравейте, момичета!

Ами, ето така ги е излъгал. Предлага им един предварителен сценарии, но след това в хода на снимане го променя и те са длъжни да го играят. Сигурно и договорите им са железни и няма мърдане.
Дано този трети сезон не им повлияе на кариерата.

# 640

🤍♾🪬🧄🧿

# 641
Вал, Ферит не преживя ли катарзис, когато Сейран бе в чужбина и с друг? Но май не е научил урока си, нито когато Сейран го напусна за шамара, за бременната Пелин. Сега пак ли трябва да го преживее, че кога ще разбере какво не трябва да прави.

# 642
🔥🔥🔥🖤🖤🖤😎😎😎

# 643
Мерт е топ!😎😍

# 644

Общи условия

Активация на акаунт