Какъв медальон да поръчам за Лабрадора ми?

• 219
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте, имам лабрадор на 1 година. Гледам го в къща, но напоследък изчезва, а съседи го намират и ми го връщат. Чудя се какъв медальон да му поръчам – в интернет има много  кръгли с формата на кокал сърце с порода  така нататък , но моля за препоръка.

# 1
  • USA
Форма и размер няма значение.Моя голдън има :няколко на врата си.
1. Ваксиниран за бяс, регистриран в "общината"/има баркод и ако се провери излиза адрес, телефон на собственика/ издават ги при нас с формата на къщичка...котва...дърво...ключ всяка година е нов вид./не съм в бг/.
2.Сервизно/емоушън съпорт с номер /баркод сериен/отново когато се провери излизат адреси/ кръгъл бял с червен кръст на него
3.Едно с името на кучето/отзад телефония номер/-малко кокълче
4.Отделно има чип.

.....при нас често на кучетата слагат еър таг също се закача на каишката...моето няма

Мисля, че един медальон за твоя сладък беглец стига, отзад да има телефон за връзка ...а формата каквото ти хареса.

# 2
Най-добре вижте откъде излиза и оправете мястото. Медальонът няма да помогне ако го блъсне кола, някой го отрови или се върне бременно (ако е женско).

# 3
"Най-добре вижте откъде излиза и оправете мястото. Медальонът няма да помогне ако го блъсне кола, някой го отрови или се върне бременно (ако е женско)."---Този проблем го решихме но не сме на 100% сигурни дали няма да изчезне отново.

# 4
"Най-добре вижте откъде излиза и оправете мястото. Медальонът няма да помогне ако го блъсне кола, някой го отрови или се върне бременно (ако е женско)."---Този проблем го решихме но не сме на 100% сигурни дали няма да изчезне отново.

Регистрирайте, ваксинирайте и кастрирайте кучето първо.
Много е важно, да се обезпаразитява редовно, защото ако го гледате на двор може да хване болести, за които не искате и да чувате. Сложете чип, защото ако ви го откраднат, не можете да докажете, че е ваше, ако няма чип.
Медальон е лесно - китайците ги правят по поръчка с име , телефонен номер.
Вземете и светещ нашийник, в тъмното да го виждате, пък и ако избяга да го виждат от колите, иначе жалко за хубавото куче.
Аз бих му сложила и проследяващо - примерно като часовниците на децата - муки ли беше, нещо такова, за да знаете къде е.

# 5
Относно обезпаразитяване ,ваксиниране всичко имаме и чип-че си имаме паспорт всичко - искаше ми се да му сложа медальонче с номер  и за това питам какъв бихте препоръчали като материал и форма ?

# 6
  • София
Нашите кучета са със стоманени плочки с името на любимеца и телефонни номера. Ето оттук:
https://m.olx.bg/d/ad/medaloni-za-kucheta-i-kotki-ot-lazerno-gra … D339-ID7MVbZ.html

# 7
Аз съм си харесала ето този и искам мнение вие какво мислите :https://technobg.com/produkt/medalon-za-poroda-labrador-lazerno- … razhdaema-stomana

Общи условия

Активация на акаунт