МНОГОДЕТНИ МАМИ 12

• 20 054
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
Една приятелка от Китай ми се обади преди малко по SKYPE-a, за да ми честити имения ден...а аз не знам нищо...никога не ми е минавало през главата ,че мога да имам имен ден...вие нещо да сте чували  newsm78 ...да черпя ли....не знам newsm78

Знам ли..... Дидка е по именните дни.... Но в друга тема прочетох доста честитки отправени към.... Габриели....

Та така - Честит Имен Ден! Щом казваш.... Ти вече почерпи, ама по-добре и невиртуално спретни нещо в къщи и се насладете на неочаквания повод! Здраве и любов!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 211
Hug Мама Цоцоланче,благодаря ти!  bouquet 

# 212
Честит имен ден Габи пожелаваме ти здраве, щастие и любов!

Ох, нестига всички други проблеми, а сега и това. Мислех си, че абитуриента кара втори път варицела /евентуално грешка в диагнозата първия път/, но не май е по-гадно. Питириазис розат джилберт /розов лишей/, минава след два-три месеца, а бала е след по малко от два. Има обрив и по лицето. Говори ли ви нещо това, било вирусно. newsm78 http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/medicinastr2_14.htm
  Незнам и ми е непознато, точно това ме притеснява, ако някой знае нещо... Sad

# 213
Цитат
ние наистина се отличаваме от другите мами,
четейки вашите постинги стигам до същия извод и се радвам че намерих сродни души,много искам да се запозная с вас лично,но незнам дали е добра идея да пътувам с малкото,ще ходи ли някой от вас?и как ще се познаем?newsm44
Честито на Габриела и Александра smile3525
В неделя правех много скромен  Рожден Ден на най-малкия мъж,можете да видите тук

# 214
Честит имен ден, Габи! Много здраве, късмет и любов. А четиримата мъже в къщи да те радват и да се грижат добре за теб!  newsm51  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Sunflower  Flowers Four Leaf Clover   smile3525

Цоцоланке, аз пък карах варицелата на 28 години с обриви по цялото тяло (вкл. в устата, където ми останаха два белега - дупчици  Shocked  ). И лимфните възли отзад на главата ми беха станали като орехи и не можех да легна по гръб. Гого я изкара на 3 г. със силен обрив, но изобщо не го сърбеше, а Ади - преди няколко месеца с температура и обрив, който доста я сърбеше. Малкият още не е имал това "удоволствие". Като цяло, мисля, че децата я изкарват по-леко, но си е индивидуално. Така че не знам дали да ги заразяваш нарочно, или не. Но ако става дума за рубеола - веднага хващай Рая за ръка и при някое болно детенце. Знам, че малките момиченца трябва да я изкарат навреме, защото ако не са и когато забременеят попаднат в контакт с болни от рубеола (вкл. контакт на улицата или в градския транспорт!), се получават увреждания на плода.

Рениса, моят син имаше нещо подобно преди няколко години - цялата му бузка стана на мехурчета. Лекарят препоръча да го мажем с Acicolvir / Aciclostad. Не помня колко бързо настъпи ефектът, но при всички случаи за по-малко от месец. Отиди на лекар и се посъветвай. Убедена съм, че до бала нещата ще се оправят. Успех!

# 215
,ще ходи ли някой от вас?и как ще се познаем?newsm44

Идвай! Смело! Естествено,че ще има от темата, голяма част от нас...... Напр. АЗ....

Свате, нямаш нет ли? Дидке, де си?

Да ви почерпя с нещо:

# 216
Наслуки, точно същия случай имахме със Сашко. (Нали си падат и адаши Mr. Green) Пъпките му избиха един час преди да дойдат гостите за рождения му ден - та ги връщахме от вратата. Sad И после, докато се изредят всички вкъщи с тая варицела - 40 дена бяхме под карантина. Уф, не ща да си спомням.

рениса, сигурно синът ти се чувства много прецакан в момента - поне моят би се чувствал така. Но тичайте при Чичо Доктор, сигурно има начин нещата ако не да се решат напълно, поне да се тушират за бала - и момчето да е щастливо. Стискам ви палци!

наталия, със сигурност ще бъде хубаво да дойдеш! Нали това е смисълът на събитието - да се опознаем, да си поговорим за нещата, които ни вълнуват.

Габи, честит имен ден! Да си жива и здрава, все така енергична и ведра!   bouquet

# 217
Цитат
наталия, със сигурност ще бъде хубаво да дойдеш! Нали това е смисълът на събитието - да се опознаем, да си поговорим за нещата, които ни вълнуват.
Цитат
Идвай! Смело! Естествено,че ще има от темата, голяма част от нас...... Напр. АЗ...
притеснено ми е заради малкото,ще има ли бебешори като моето?ако се измори и му се доспи,какво ще правя?ще трябва да пътувам със автобус.

# 218
  • Варна
Габи, честит имен ден! Да си жива и здрава и много обичана от мъжете край себе си!   bouquet

Проклетият розов лишей поизбледнява с времето, пък и малко фон дьо тен може да го прикрие за бала. Важното е да почне да го лекува.

Днес класната на сина ми ме сюрпризира, че го е виждала да пуши... Питах го, е, каза, че бил палил понякога, "Когато се чувствал нервен". Изнесохме беседата, как съм загрижена за здравето му, колко е трудно човек да ги откаже, като свикне, как има други начини на релаксация и ... толкоз. Не се карах, не виках, хм, пропуснах ли нещо всъщност? Как се постъпва в такава ситуация? Знам, че не е супер фатално, но ми е неприятно синът ми да пуши, защото нито аз, нито баща му сме пушачи. Баща му е пробвал веднъж-дваж и слава богу, дотам. Аз пък не съм се изкушавала. Каква е стандартната процедура, когато човек разбере, че детето му е пушило?  newsm78

# 219
natalia_viktorovna с влак от Плевен няма ли да ти е по-добре..... Има редовно влакове, поне така знам... Там е по-добре от автобус.....

А децата до 2г. поне за сега са 25....... Да се подмажеш на някоя роднина да гледа детето??????

Лили, незнам.... Неприятна ситуация... Ще следя какво ще ти отговорят. Но има тема в Нашите деца за тютюна, наркотиците и алкохола.... Погледни ако искаш.....

# 220
цоцоланке и останалите, Дивна няма нет защото нещо с новите и мебели и компа има проблем. Поела съм отговорност редовно да я информирам. чета внимателно и бавя най-малката. пишете,за да има утре на сводката касво да й предам.
Наталия, пиши ми на лични какъв ти е скайп-а. мама живее в плевен и няккви идеи имам.

# 221
didush8  кажи и,че плача за нея.... Кафето ми е много горчиво без нея.... Браво,че и помагаш! Супер! Много поздрави на двете ви!

# 222
Здравейте мами!Пиша само да кажа БРАВО на Цоцоланка! Peace
А като прочетох за детенцето на Наслуки,чак съжалих ,че не живеем близо - щях веднага да ти дойда на гости да заразя малката,че само тя не ми е карала варицелата и се ослушвам постоянно за някой болен около нас!
Габи,ние имаме род в област Аликанте!Зълва ми с мъжа й са отпочти пет години там.Един ден - живот и здраве,може да се видим,ако е писано да видим тая хубава Испания!  bouquet

# 223
e, цоцоланке,имам желание ама възможности и правопис [/size] йок! бавя мойта малка-това като изв. за грешките
наталия, нищо не разбирам от icq можеш ли ти да ме намериш. моето скайп име е същото както и тук

# 224
  • София
ЧИД  Габи!
Много весело да си изкарате!

Наталия,заповядай!

Общи условия

Активация на акаунт