Търся електронна книга - 51

• 92 166
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • около Варна
Трилогията Бастан https://www.rulit.me/series/bastan

# 91
# 92
Здравейте.
Търся "Нишка" на Виктория Бешлийска.
Имейл: martin_nik3@abv.bg
Благодаря предварително!

# 93
Здравейте,  търся книга Обещавам ти провал ПЕДРУ ШАГАШ ФРЕЙТАШ.
Моля ако някой разполага ще съм благодарна да ми изпрати на имейл. atlantisgrup@abv.bg. прекрасен и усмихнат ден

# 94
Скъпи участнички/участници във форума,
Честита Баба Марта на всички! Нека ви донесе много здраве, щастие, късмет и слънчеви дни!

# 95
ЧБМ!
Търся Седемте сестри - Атлас - Историята на Татко Солт - Лусинда Райли,
оставям имейл
Благодаря предварително!

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 15:47 от Misha.

# 96
Търся Седемте сестри - Атлас - Историята на Татко Солт - Лусинда Райли
Лусинда Райли

# 97
Здравейте, търся една книжка Amy Daws-Last on the list на английски или да споделите къде мога да се поровя за да я открия.
goranova_1980@abv.bg
Благодаря! 🙂

# 98
Здравейте, търся една книжка Amy Daws-Last on the list на английски или да споделите къде мога да се поровя за да я открия.
При Анчето
За всеки случай и свалени Amy Daws - Last on the list

Последна редакция: сб, 01 мар 2025, 20:27 от БезДелник

# 99
това анче го не можем ! 
всички други ли могат да достъпят ?

# 100
  • BG-DE
И аз не мога да сваля нищо оттам🤔

# 101
  • Бургас
Свалям си без проблем. От телефона и на компютъра,без регистрация

# 102
това анче го не можем !  
всички други ли могат да достъпят ?
Нали за това дадох линк към готови свалени книги? ( epub & mobi )
С аничка е лесно, но трябва търпение!
Отваряме https://bg.annas-archive.org/
Пишем част от търсеното заглавие или автор и натискаме търсене. Повява се някакъв списък. Можем вече да прецизираме заявката си - желани език, формат, начин на подреждане и отново натискъме търсене, но този път бутона вляво ниско долу, след възможните настройки...
При успех си харесваме някое произведение. На прозореца, освен заглавието на книгата има и две групи линкове:
- Бързи изтегляния
- Бавни изтегляния
За да продължим да ползваме безплатно архива, избираме "Бавни изтегляния"
В тази група има от 3 до n линка, като 1 и 2 за по-бързи, но трябва да изчакаме от няколко секунди до 10 мин. Третия линк обикновенно е без чакане, но много по-бавен и не винаги сработва. Има файлове, които имат и повече линкове
Тайната е в търпението. Избирам примерно 2 линк, сайта проверява "дали съм човек" и ме предупреждава, че трябва да чакам примерно 420 сек.
Чакам!
Когато времето изтече, се отваря истинския линк за сваляне "Изтеглете сега" и при повече късмет, получаваме желаното произведение. Ако не стане, се връщамев назад няколко стъпки и повтаряме.
Няма случай да не получа книгата, трябва само повече търпение!
Желая ви успех

Ако имате още въпроси, трябва само да попитате...
Между другото, в момента доста успешно може да се ползва библиотеката LibGen на ТОЗИ адрес

# 103
  • Бургас
Винаги ми е било интересно защо търсещите книги на английски не ползват Гугъл? Със сигурност има повече от два-три сайта,които въртим тук. В една от темите  потребителка беше качила повече от 10 варианта на безплатни сайтове за теглене на книги от английски. Ми знаете език,ползвайте го! Не чакайте един потребител специално да ви я свали и да ви я изпрати.

# 104
Това чакат ..някой друг да я свърши работата ...

Общи условия

Активация на акаунт