За тези, които четат любовни романи № 48

• 13 825
  • 143
  •   2
Отговори
# 135
  • Пловдив

ОЧАКВАЙТЕ НА 14.04.2025

Съвременна романтична комедия, която ще ви накара да се усмихвате замечтано и да вярвате в любовта!

Когато Хана среща за първи път ловеца на раци Фокс Торнтън в малкото рибарско градче Уестпорт, тя вижда в него единствено безгрижния флиртаджия. Скоро обаче открива, че се наслаждава на компанията му и иска да бъдат просто приятели. А Фокс я харесва твърде много, за да рискува да я загуби заради една краткотрайна авантюра. Така започва тяхното приятелство, което продължава в съобщения и разговори въпреки разстоянието, което ги дели.

Работата на Хана като филмов асистент я отвежда отново в Уестпорт и тя се настанява в стаята за гости на Фокс. И докато двамата се опитват да запазят отношенията си чисто приятелски, между тях започват да се развиват по-дълбоки чувства.

Фокс не може да спре да си фантазира за това какво би било да се събужда до нея всяка сутрин, а помощта, която ѝ оказва, за да спечели вниманието на друг мъж, е истинско мъчение за него. Но може би, ако успее да се пребори с вътрешните си демони и да се разкрие напълно, тя в крайна сметка ще избере него...

Тази е втората книга за сестрите Белинджър. Много ми харесаха и двете, но като че ли първата е по- добра.

# 136
  • Варна

Джеймс Андерсън има план. Или половин план. Важното е, че той успя да стори онова, което по-големият му брат, известният Ейрън Уорнър Андерсън, така и не можа – да проникне на остров Арк, последното убежище на Възобновителите. През последното десетилетие никой външен не можа да припари до укреплението на авторитарния режим, но ето че Джеймс е вътре. Е, в затворническа килия, но за него и това си е победа.

Изминали са десет години от падането на Възобновителите. Десет години, откакто Джулиет Ферърс и Ейрън Уорнър Андерсън поведоха бунта и създадоха Новата република на Запада. Но след обезпокоителното затишие Възобновителите са готови да предприемат ответен удар и имат точния човек за тази работа.

Розабел Улф има план. Тя винаги има план. На остров Арк, където постоянното наблюдение е представяно като мерки за сигурност, дори емоциите трябва да се изживяват с повишено внимание. Съвършен убиец, всяко нейно движение се следи от синтетичен интелект – и когато ѝ се даде заповед да унищожава, тя не се колебае.

Изпълнен със спиращи дъха екшън ситуации и романтика, която разбива сърцето, НАБЛЮДАВАЙ МЕ е незабравимо пътешествие обратно към познатия антиутопичен свят, където невъзможната любов никога не е била толкова… ами, невъзможна. Потопете се в една любима и спираща дъха история, която ще ви постави пред отговора на отчаян въпрос:

Кои сме ние, когато никой не ни наблюдава?

Планираната дата на издаване е 19 април 2025.

Това е книга за брата на Уорнър и Адам от поредицата Разбий ме. Даже не знаех че ще има книга за него. Чела съм всички книги от Разбий ме.

# 137
  • Варна
Съжалявам за двойния пост, но не дава да редактирам.

Границата между любовта и обсебването никога не е била широка.

Сера най-накрая се освобождава от Колис и се връща при хората, които обича. Това обаче не й носи покой. Макар че спомените за преживяното все още я преследват, тя се надява на бъдеще с другата половина на сърцето и душата си. Никтос желае, обича и приема всяка част от нея – дори чудовищните, с които Сера все още се бори.

Сега повече отвсякога Сера и Аш имат обща цел, а Никтос не се съмнява, че любимата му е достойна да заеме мястото си на Кралица на боговете. Тя обаче трябва да повярва в себе си, ако се надяват да убедят другите Дворове да ги подкрепят срещу Колис и да направят Илизеум и царството на смъртните по-добри и сигурни за всички.

Но когато Сера започва да прави връзката между силата, която произтича от кръвната й линия, и истинското значение на пророчеството, става ясно, че всичко случило се и всичко предстоящо е много по-сериозно от Колис и неговите мрачни мании.

Какво е било влиянието на Орисиите и каква всъщност е целта им? Сера е убедена само в едно: не могат да се доверят почти на никого.

Назрява битка между боговете и сега, когато силата на истинския господар на смъртта неспирно укрепва, опустошителните загуби са неизбежни. Ще успеят ли Сера и Никтос да спрат Колис, преди той да унищожи кралствата?

Финал на поредицата ПЛЪТ И ОГЪН

Планираната дата на издаване е 26 април 2025.

# 138
  • Варна

В началото бе мракът.

Преди да се прочуе като загадъчния и зловещ Търговец, Дезмънд Флин е Императора на вечерните звезди – могъщ и мистериозен владетел на нощта. А още по-преди това – незаконният син на бедна писарка. Момче, прокълнато със слаба магия и обречено да се ожени за робиня.

Ала сенките на съдбата крият повече тайни, отколкото дори безсмъртните подозират.

Докато мракът угасне.

От пустите пещери на Арестис през тронната зала в Кралството на нощта, та чак до прашните улиците на Земята – това е историята на Дезмънд Флин и нишката на съдбата, която завинаги го свързва със сирената Калипсо Лилис. Това е история за амбиция, любов и жертви, които оформят съдбата на един владетел в свят, пълен с магия и опасности.

Година: 25.04.2025 г.

# 139
  • Враца
Завърших When Ashes Fall и я препоръчвам, но ако я започвате не четете ревюта и спойлери. Дадох и 4 звездички, нещо не ми достигна за 5
След нея прочетох и Broken - не беше лоша, героите и харесаха, но имаше прекалено много с.кс сцени, та чак ги прелиствах. Може би ще прочета и за другите братя.

Сега започнах Ruthless Intent - скоро не съм чела дарк истории, за момента изобщо не знам какво да очаквам и много ми харесва.

# 140
  • Бургас
L.Ann пише много добре. Много харесвам серията и за музикантите. И това,което четеш не е лошо Simple Smile
Sadie Kinkaid -през май ще излиза книгаа за третият брат. Втория съм го сложила на изчакване, за да ги прочета една след друга. Но,книгите и са с много секс сцени. Някой от тях с повече от двама участници Wink
Лиз Томфорд обяви още една книги с герои ,появяващи се във Ветровитият град 

# 141
  • в сърцето на един мъж...
Аз довърших "Момиче в чужбина" на Ел Кенеди и се изненадах, че ми хареса Simple Smile

# 142
  • Враца
L.Ann пише много добре. Много харесвам серията и за музикантите. И това,което четеш не е лошо Simple Smile
lina_bs, може ли линк към музикантите? Благодаря

# 143

Общи условия

Активация на акаунт