За тези, които четат любовни романи № 48

• 63 177
  • 532
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

ОЧАКВАЙТЕ НА 14.04.2025

Съвременна романтична комедия, която ще ви накара да се усмихвате замечтано и да вярвате в любовта!

Когато Хана среща за първи път ловеца на раци Фокс Торнтън в малкото рибарско градче Уестпорт, тя вижда в него единствено безгрижния флиртаджия. Скоро обаче открива, че се наслаждава на компанията му и иска да бъдат просто приятели. А Фокс я харесва твърде много, за да рискува да я загуби заради една краткотрайна авантюра. Така започва тяхното приятелство, което продължава в съобщения и разговори въпреки разстоянието, което ги дели.

Работата на Хана като филмов асистент я отвежда отново в Уестпорт и тя се настанява в стаята за гости на Фокс. И докато двамата се опитват да запазят отношенията си чисто приятелски, между тях започват да се развиват по-дълбоки чувства.

Фокс не може да спре да си фантазира за това какво би било да се събужда до нея всяка сутрин, а помощта, която ѝ оказва, за да спечели вниманието на друг мъж, е истинско мъчение за него. Но може би, ако успее да се пребори с вътрешните си демони и да се разкрие напълно, тя в крайна сметка ще избере него...

Тази е втората книга за сестрите Белинджър. Много ми харесаха и двете, но като че ли първата е по- добра.

# 136
  • Варна

Джеймс Андерсън има план. Или половин план. Важното е, че той успя да стори онова, което по-големият му брат, известният Ейрън Уорнър Андерсън, така и не можа – да проникне на остров Арк, последното убежище на Възобновителите. През последното десетилетие никой външен не можа да припари до укреплението на авторитарния режим, но ето че Джеймс е вътре. Е, в затворническа килия, но за него и това си е победа.

Изминали са десет години от падането на Възобновителите. Десет години, откакто Джулиет Ферърс и Ейрън Уорнър Андерсън поведоха бунта и създадоха Новата република на Запада. Но след обезпокоителното затишие Възобновителите са готови да предприемат ответен удар и имат точния човек за тази работа.

Розабел Улф има план. Тя винаги има план. На остров Арк, където постоянното наблюдение е представяно като мерки за сигурност, дори емоциите трябва да се изживяват с повишено внимание. Съвършен убиец, всяко нейно движение се следи от синтетичен интелект – и когато ѝ се даде заповед да унищожава, тя не се колебае.

Изпълнен със спиращи дъха екшън ситуации и романтика, която разбива сърцето, НАБЛЮДАВАЙ МЕ е незабравимо пътешествие обратно към познатия антиутопичен свят, където невъзможната любов никога не е била толкова… ами, невъзможна. Потопете се в една любима и спираща дъха история, която ще ви постави пред отговора на отчаян въпрос:

Кои сме ние, когато никой не ни наблюдава?

Планираната дата на издаване е 19 април 2025.

Това е книга за брата на Уорнър и Адам от поредицата Разбий ме. Даже не знаех че ще има книга за него. Чела съм всички книги от Разбий ме.

# 137
  • Варна
Съжалявам за двойния пост, но не дава да редактирам.

Границата между любовта и обсебването никога не е била широка.

Сера най-накрая се освобождава от Колис и се връща при хората, които обича. Това обаче не й носи покой. Макар че спомените за преживяното все още я преследват, тя се надява на бъдеще с другата половина на сърцето и душата си. Никтос желае, обича и приема всяка част от нея – дори чудовищните, с които Сера все още се бори.

Сега повече отвсякога Сера и Аш имат обща цел, а Никтос не се съмнява, че любимата му е достойна да заеме мястото си на Кралица на боговете. Тя обаче трябва да повярва в себе си, ако се надяват да убедят другите Дворове да ги подкрепят срещу Колис и да направят Илизеум и царството на смъртните по-добри и сигурни за всички.

Но когато Сера започва да прави връзката между силата, която произтича от кръвната й линия, и истинското значение на пророчеството, става ясно, че всичко случило се и всичко предстоящо е много по-сериозно от Колис и неговите мрачни мании.

Какво е било влиянието на Орисиите и каква всъщност е целта им? Сера е убедена само в едно: не могат да се доверят почти на никого.

Назрява битка между боговете и сега, когато силата на истинския господар на смъртта неспирно укрепва, опустошителните загуби са неизбежни. Ще успеят ли Сера и Никтос да спрат Колис, преди той да унищожи кралствата?

Финал на поредицата ПЛЪТ И ОГЪН

Планираната дата на издаване е 26 април 2025.

# 138
  • Варна

В началото бе мракът.

Преди да се прочуе като загадъчния и зловещ Търговец, Дезмънд Флин е Императора на вечерните звезди – могъщ и мистериозен владетел на нощта. А още по-преди това – незаконният син на бедна писарка. Момче, прокълнато със слаба магия и обречено да се ожени за робиня.

Ала сенките на съдбата крият повече тайни, отколкото дори безсмъртните подозират.

Докато мракът угасне.

От пустите пещери на Арестис през тронната зала в Кралството на нощта, та чак до прашните улиците на Земята – това е историята на Дезмънд Флин и нишката на съдбата, която завинаги го свързва със сирената Калипсо Лилис. Това е история за амбиция, любов и жертви, които оформят съдбата на един владетел в свят, пълен с магия и опасности.

Година: 25.04.2025 г.

# 139
  • Враца
Завърших When Ashes Fall и я препоръчвам, но ако я започвате не четете ревюта и спойлери. Дадох и 4 звездички, нещо не ми достигна за 5
След нея прочетох и Broken - не беше лоша, героите и харесаха, но имаше прекалено много с.кс сцени, та чак ги прелиствах. Може би ще прочета и за другите братя.

Сега започнах Ruthless Intent - скоро не съм чела дарк истории, за момента изобщо не знам какво да очаквам и много ми харесва.

# 140
  • Бургас
L.Ann пише много добре. Много харесвам серията и за музикантите. И това,което четеш не е лошо Simple Smile
Sadie Kinkaid -през май ще излиза книгаа за третият брат. Втория съм го сложила на изчакване, за да ги прочета една след друга. Но,книгите и са с много секс сцени. Някой от тях с повече от двама участници Wink
Лиз Томфорд обяви още една книги с герои ,появяващи се във Ветровитият град 

# 141
  • в сърцето на един мъж...
Аз довърших "Момиче в чужбина" на Ел Кенеди и се изненадах, че ми хареса Simple Smile

# 142
  • Враца
L.Ann пише много добре. Много харесвам серията и за музикантите. И това,което четеш не е лошо Simple Smile
lina_bs, може ли линк към музикантите? Благодаря

# 143
# 144
  • София
Започнах да чета Сделката на J.L.Perry от рулит и за сега много ми харесва. Не съм чела до сега от тази авторка, но ми допада.
Прочетох я. Хареса ми.
Сега ще обърна внимание на "Безмилостен принц", дани ми допадне.

# 145
  • Варна

Когато „грешният“ мъж започне да изглежда твърде „правилен“, едно уж невинно предложение се превръща в неудържимо и забавно приключение!

Срамежливата и мълчалива Хана е заобиколена от привлекателни и чувствителни мъже... в любовните романи, които чете. Наближаването на трийсетия й рожден ден я кара да си направи сериозна равносметка – книжарницата й не покрива разходите си, а тя все още не се е влюбвала истински. Нещо трябва да се промени. И тя знае точно кой може да й помогне.

Жените харесват спокойния и уверен Уайът, само че той се интересува единствено от сърфа си. Не му достига само едно нещо, за да започне да се занимава професионално със сърфинг, и това е слабото му присъствие в социалните мрежи. Когато Хана му предлага да поддържа профилите му, а той от своя страна да я научи как да стане популярна, предложението му се струва твърде добро, за да го пропусне. Той се съгласява да помогне на красивата книжарка да излезе от черупката си, но само ако действат по неговите правила.

Следват катастрофални уроци по сърф, караоке в местния бар и куп други приключения. И изведнъж се оказва, че прекараното време с Уайът няма нищо общо с онова, което Хана е очаквала. Само че той е грешният мъж за нея... Или пък не?

# 146
  • Варна

Бурна нощ.

Бар в хотел, пълен с блокирани пътници.

Чаровен, мистериозен и изключително секси мъж.

Има нещо у него и в разговора ни, което ме кара да се чувствам истински жива. А когато пътищата ни отново се преплитат, не очаквам, че той е един от тримата греховно богати и успешни братя Шарп. Оказваме се равноправни партньори в проект за трансформация на хотел и зная, че не е добре да смесваме бизнеса с удоволствието.

Но имаме още нещо общо – и двамата се крием. От миналото си, от неразрешени семейни конфликти и от най-същественото – това, което се крие в сърцата ни. С всеки изминал ден е все по-трудно да устоим на привличането между нас. Искаме да се докажем пред семействата си, но може би единствено ще докажем на себе си от какво наистина имаме нужда... един от друг.

К. Бромберг е сред най-харесваните романтични авторки. Продадени са над два милиона копия от романите ѝ в повече от двайсет държави и е присъствала в списъците за най-продавани заглавия на „Ню Йорк Таймс“, „Уолстрийт Джърнал“ и „USA Today“ над трийсет пъти, а по част от книгите ѝ са заснети филми.

Позната е на българските читатели с „Последен шанс“ и „При едно условие.“

13.05.2025

# 147
  • Бургас
Софи Ларк "Похитена наследница"
Скрит текст:
💘💘💘Петъчно имаме мисия да похитим сърцата ви.
😱 В първите седмици на май към вас се задава „ПОХИТЕНА НАСЛЕДНИЦА“ – книга втора от горещата поредица „Brutal Birthright“ на Софи Ларк, която започна с 🍓„Безмилостен принц“. 🌈🌈С ЦВЕТНИ ПОРЕЗКИ + oригиналните илюстрации на Лине Мария Ериксън!

📍 Поръчайте предварително с -10% в превод на Карина Горанова и с невероятния дизайн на Fidelia Kosseva-Gallego ⬇️
https://www.ciela.com/pohitena-naslednica-sofi-lark.html

💀💀 Съюзът между италианската фамилия Гало и ирландския клан Грифин коства живота на Касапина – зловещия предводител на полската мафия в Чикаго, за чиято смърт неговият наследник се зарича да 🔥отмъсти жестоко.🔥

🐺🐺Миколай Вилк отдавна сякаш не е човек, а свиреп вълк – татуиран звяр, който може и да не вярва в приказки, ала идеално се вписва в ролята на злодея.

🖤 И всеки Звяр има нужда от своята Красавица, нали? 🩰А гладът, който тази ефирно танцуваща кралица събужда в него, заплашва да го погълне...

# 148
  • София
Нали книгите от поредица „Brutal Birthright“ са с отделни главни герои? Започнах "Безмилостен принц". Още съм в началото, ама нещо ми върви тегаво.

# 149
  • Бургас
На Безмилостен принц превода е ужасен и се чете трудно. Тази, която излиза сега е за малката сестра на Калъм. Аз я четох на английски и ми хареса повече от принца

Общи условия

Активация на акаунт