За тези, които четат любовни романи № 48

• 64 907
  • 565
  •   1
Отговори
# 285
  • в сърцето на един мъж...
А, може. Значи бъркам заглавието спнякоя друга Smile

То мисля има подобна такава, но май беше от ония цветята серията...

# 286
  • Разпиляна във въображението
Започнах миналата седмица "Магнолия Паркс" на Джеса Хейстингс, но тегаво ми върви. Може би заради писането на авторката. Все някакво "избухване" на моменти:
"Физическото разстояние помежду ни е незначително, но някакси там избуява гора. Борове от грешки, толкова високи, че не можем да погледнем над тях, и реки от думи, които не сме изрекли, толкова широки, че не можем да ги заобиколим. Не сме и на сантиметър оттам, където сме мислили, че можем да бъдем; напълно извън координатната система сме и за минута се чувствам изгубена и самотна, но аз съм изгубена и самотна с него".

Не ми е симпатична глезената девойка, нито пък главния. Ще дам още някакъв шанс до към 100 страница и накрая ще я попрехвърля да видя какво ще се случи. Иначе красива книга, но за пореден път 10 лв. карта от библиотеката ми се отплащат на 100%.

Събирайки желание да прочета горната, за около два дни отхвърлих първата книга от поредицата за Котънблум на Лора Трентън "Целуни ме така". Вървя леко, героите симпатични, добре им се получи. Продължавам с втората - "Тогава той ме целуна".

# 287
  • Варна

Подходяща възраст: 16+.
Двама наемни убийци. Една принцеса. Един изгубен наследник.

Последният оцелял от кървавата разправа с древния Орден на Мортон се завръща в Ерехия под чуждо име – не като герой, а като призрак от миналото, заклел се да унищожи кралството, лишило го от семейство. Но когато се изправя лице в лице с нея – принцесата, която носи не корона, а оръжие, съдбата му се преобръща.

Тя е Красивата смъртоносна.

Той е Последния син.

Хадриан и Бриела се изправят един срещу друг в смъртоносен дуел на чест, коварство и дълг. Ала когато страстта се намесва, схватката се превръща в танц.  В един свят, където всеки носи маска и всеки крие тайни, истината започва да излиза наяве – и тя променя всичко.

Колко точно могат да понесат две изстрадали души в името на своята свобода? Двамата са изправени пред жесток избор – да се доверят на врага или да загубят всичко, за което някога са се борили…
25.07.2025

# 288
Започнах миналата седмица "Магнолия Паркс" на Джеса Хейстингс, но тегаво ми върви. Може би заради писането на авторката. Все някакво "избухване" на моменти:
"Физическото разстояние помежду ни е незначително, но някакси там избуява гора. Борове от грешки, толкова високи, че не можем да погледнем над тях, и реки от думи, които не сме изрекли, толкова широки, че не можем да ги заобиколим. Не сме и на сантиметър оттам, където сме мислили, че можем да бъдем; напълно извън координатната система сме и за минута се чувствам изгубена и самотна, но аз съм изгубена и самотна с него".

Не ми е симпатична глезената девойка, нито пък главния. Ще дам още някакъв шанс до към 100 страница и накрая ще я попрехвърля да видя какво ще се случи. Иначе красива книга, но за пореден път 10 лв. карта от библиотеката ми се отплащат на 100%.

Събирайки желание да прочета горната, за около два дни отхвърлих първата книга от поредицата за Котънблум на Лора Трентън "Целуни ме така". Вървя леко, героите симпатични, добре им се получи. Продължавам с втората - "Тогава той ме целуна".
Аз прочетох Магнолията миналия месец. И при мен беше тегаво. Накрая разбрах, че завършва с отворен край, мислех че е самостоятелна история. Все така е до края

# 289
  • Враца

Аз прочетох Магнолията миналия месец. И при мен беше тегаво. Накрая разбрах, че завършва с отворен край, мислех че е самостоятелна история. Все така е до края
Не съм я чела, но знам, че наскоро излезе втора книга от поредицата - Дейзи Хейтс. Четох резюмето и там се споменаваше за Магнолия Паркс

# 290
  • Варна
Аз гледах някакво видео за Магнолия Паркс и там се споменава че
Скрит текст:
главния постоянно изневерявал и Магнолия все му прощавала.
И това ме отказа да чета книгата.

# 291
Аз също зарязах Магнолия паркс, много несериозно написана. На тинейджър може и да му хареса стила, но не си заслужава времето.

# 292
  • София
А аз зарязвам Линда Хауърд – https://www.goodreads.com/book/show/420734.Open_Season
Хем мудно, хем лигаво. Зле. Имаше някои забавни моменти, но не спасяват книгата.

# 293
Добре, че Магнолията се появи онлайн, та да не ме е яд, че съм дала пари, след вашите ревюта Simple Smile
Аз чета "Омагьосаната хасиенда" - романтична, приятна, няма нищо от модерните елементи Simple Smile

# 294
Добре, че Магнолията се появи онлайн, та да не ме е яд, че съм дала пари, след вашите ревюта Simple Smile
Аз чета "Омагьосаната хасиенда" - романтична, приятна, няма нищо от модерните елементи Simple Smile
Намери ли я онлайн? Аз видях, че вече я има в библиотеката, но на четец е по-удобно.
Аз завърших снощи Къде е Моли и днес ще почвам втората на Сборището.

# 295
А, може. Значи бъркам заглавието спнякоя друга Smile

Не бъркаш, като фен превод е със заглавие "И тогава ти дойде", иначе официалното издание от Ергон е със заглавие "Мис Непокорство".

# 296
Намери ли я онлайн? Аз видях, че вече я има в библиотеката, но на четец е по-удобно.
Аз завърших снощи Къде е Моли и днес ще почвам втората на Сборището.

Ми пуснаха я в групите за електронни книги. Аз много й се чудех и седеше от месеци в кошниците за поръчка.

# 297
  • София
Аз започвам Братя Гембъл 2. Помня, че първата (за кума) беше приятно четиво. Такова ми трябва в момента Дано ми хареса.

# 298
  • Бургас
Липсват ли ви хокеистите,м?
Бека Мак.....
Скрит текст:
🏒💗Нова хокейна поредица ще се бори за титлата на вашите сърца в края на юли!🌶️Очаквайте световния бестселър „МИСЛИ ЗА МЕН“ („Consider me“) на Бека Мак, книга първа от серията „Playing For Keeps“.
😎 Имаме претендент за титлата „лошото момче на хокея“, който ще завладее почитателите на Лиз Томфорд и Ел Кенеди. 💋
📍 Поръчайте предварително с -10% в превод на Анна Орешкова и с невероятна корица и ЦВЕТНИ ПОРЕЗКИ от Fidelia Kosseva-Gallego ⬇️
https://www.ciela.com/misli-za-men.html
🏒Картър Бекет е звезда.🏆 Победите му на леда и безкрайният низ от завоевания в спалнята са му донесли определена репутация.
💥Докато не я среща.💥
🔥 Оливия. За нея той символизира всичко, което мрази в мъжете. И няма намерение да бъде поредното му завоевание. Освен ако не ѝ покаже, че може да се промени.
💭 Защото истината е, че и тя не може да спре да мисли за него.💙И за живота, който могат да имат, ако си дадат шанс.
Самоцитрам се,защото снощи завърших книгата. Много е приятна за четене, без претенции за шедьовър. Точно в стила на Лиз Томфорд,както е написано и в анотацията. Второстепенните герои също имат свои истории и днес ще започна втората от поредицата

# 299
  • Варна

Той имаше всичко, за което някога бе мечтал... освен нея.

Опасен. Силен. Самотен.

Вук Маркович е известен с това, че избягва човешките взаимодействия. Белязаният милиардер рядко говори и не се интересува от връзки извън малкия си, но доверен кръг.

Има едно-единствено изключение. Тя! Красавицата, която противостои на звяра, който той въплъщава.

Той пръв я забеляза. Пръв я пожела. Но сега тя е сгодена за най-добрия му приятел и колкото повече наближава сватбата, толкова повече Вук се разкъсва между лоялността и желанието.

Тя трябва да бъде негова... и той би рискувал всичко, за да я има.

Красива. Успешна. Бляскава.

За света животът на супермоделът Аяна Кидане е идеален. Кариерата ѝ е във възход, а тя е сгодена за един от най-желаните ергени в Ню Йорк.

Това, което хората не знаят, е, че годежът е само бизнес споразумение. Той получава наследството си, когато се оженят; тя получава парите, от които се нуждае, за да напусне агенцията, която я притиска.

Тази лъжа трябваше да е лесна. Оказва се обаче, че е невъзможна, особено след непреодолимото привличане, което изпитва към загадъчния приятел на годеника си.

Вук я вълнува и ужасява едновременно. Тя знае, че трябва да стои настрана, но когато сватбата ѝ се превръща в хаос, той е единственият човек, способен да я утеши.

Докато миналото му не ги застига.

Книга пета от поредицата ГОСПОДАРИ НА ГРЕХА
Планираната дата на издаване е 26 юли 2025.

„Затъмнение“ е мрачен и забавен, напрегнат и изключително секси роман с главен герой със съмнителен морал и сцени, които ще разтърсят и най-закоравелите почитатели на жанра.

Али Капелучи е медицинска сестра, която през деня спасява животи в спешното, а нощем бяга в света на онлайн фантазиите. Там я очаква любимият ѝ профил – маскиран, татуиран мъж, който излъчва всичко, което Али тайно жадува: мрак, опасност и тотален контрол. Любимото ѝ хоби е да оставя неприлични, често скандални коментари, в които подробно описва фантазиите си с него.

Един ден, окуражена от няколко чаши вино, изпраща палаво съобщение с образа на маскирания непознат.

В отговор получава повече, отколкото се е надявала и в най-смелите си фантазии. Джош Хамънд – мъжът зад маската – решава да сбъдне фантазиите ѝ. Това, което започва като игра, бързо се превръща в нещо много по-дълбоко и мрачно.

Но в сянката на тази връзка дебне реална заплаха. Али е привлякла вниманието на някой далеч по-опасен, а Джош ще трябва да избере: ще остане ли ловец, или ще се превърне в неин пазител? Колко далеч е готов да стигне, за да я защити – и ще оцелее ли любовта им в този свят на мрак и сенки?

Подходяща възраст: 16+.

Общи условия

Активация на акаунт