За тези, които четат любовни романи № 48

• 45 196
  • 397
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна

Когато децата ти избират мъжете, с които да излизаш, срещите стават забавни. А любовта – напълно неочаквана.

След болезнен развод 37-годишната Анна Апълби е готова да се откаже от любовта. За какво ѝ е връзка, когато има две деца, котка и пълен контрол над дистанционното? Но когато съперникът ѝ в офиса, Уил Хейвърс, започва да се бори за рубриката ѝ, Анна разбира, че ако не направи нещо нестандартно, може да загуби не само работата си, а и увереността в себе си.

Идеята идва от децата ѝ: те ще ѝ изберат седем мъже за срещи, а тя ще се впусне в това предизвикателство с надеждата да възвърне контрола над живота си. След като се среща с всякакви хора – от сервитьор и куриер до филмова звезда, Анна трябва да преглътне гордостта си и да даде шанс на непознатото. Докато се лута между неудобни разговори и вътрешни съмнения, ще открие, че най-истинската връзка може да се роди именно там, където най-малко я очаква.

Смях, уязвимост и една искрена история за втория шанс, родителството и пътя обратно към любовта. Този роман ще ви трогне, ще ви разсмее и ще ви напомни, че щастието понякога започва със съвсем малка крачка и едно „да“ на неочаквана среща.

03.08.2025

# 316
  • Варна
Малко новини

Ще го карам по издателства.

Хермес
Те ще издават Black Ties & White Lies, Pretty Rings & Broken Things и Bright Lights & Summer Nights на Кат Сингълтън.
Ще издават книга 1 и 2 от поредицата Роуз Хил на Елси Силвър.
Ще издадат книга 2 и 3 от поредицата Ранчо Уелс на Бейли Хана. Даже им видях българските корици.

Сиела
Новите книги добавени за издаване са Nocticadia на Кери Лейк, Enigma на RuNyx и Throne of Secrets на Кери Манискалко.

Артлайн Студиос
Те ще издадат книга 2 на Морган Бриджис. Скоро излезе книга 1.

Ера
Те ще издадат книга 3 на Илона Андрюс.
Ще издадат книга 3 от поредицата Уиндзор на Катарина Маура.

Апостроф
Те ще издадат книга 1 и 2 от поредицата Клубът на похотливите играчи на Сара Кейт.

# 317
  • Варна

Тя винаги го е докарвала до лудост. Лудост, без която той не може да живее.

Форд Грант може и да е секси милиардер, но единственото, което иска, е да избяга от светлината на прожекторите, затова се установява в живописното планинско градче Роуз Хил, за което пази топли спомени. Там отваря малко звукозаписно студио с намерението да продуцира музиканти, които самият той харесва. Спокойствието обаче е нарушено, когато на прага му се появява дванайсетгодишната Кора и заявява, че той е биологичният ѝ баща. Форд прекарва дните си в опити да балансира между работата, общуването с вечно нацупена тийнейджърка и неимоверното усилие да държи ръцете си далеч от Роузи Белмонт. Сестрата на най-добрия му приятел, завърнала се в Роуз Хил след горчивия си опит в големия град. Момичето, което някога е обичал и все още не може да забрави.

Форд предлага на Роузи работа в студиото, обещавайки си да стои далеч от нея заради най-добрия си приятел. Но спазването на обещанието се оказва по-трудно от очакваното и невинните им закачки скоро прерастват в неконтролируема страст. А когато Роузи се сближава и с Кора, Форд осъзнава, че момичето от миналото му ще се превърне в жената на живота му. Остава само да убеди и самата нея в това.

Книга първа от поредицата Роуз хил.
26.08.2025

# 318
  • Варна
Още малко новини.
Бард
Ще издадат първата книга за възрастни на Стефани Гарбър. Тя се казва Alchemy of Secrets.
Егмонт
Ще издадат The Striker на Ана Хуанг.
ProBook
Ще издадат Brutes of Bristlebrook, книга 1: Впримчени (Ensnared) на  Ребека Куин.

Той казва, че съм невероятна.

Неговата безупречна подчинена.

Неговото добро момиче.

Наранена и пречупена след неуспешна връзка с потискащ партньор, имах нужда от някой, който да ме убеди, че заслужавам да бъда обичана и уважавана.

Обаче мъжът, който ме накара да се чувствам така, изобщо не е подходящ. Той е новият ми шеф, който е два пъти по-възрастен от мен и ме поставя на колене – буквално. Имам милиони причини да стоя далеч от него, но вместо това правя неща, които никоя нормална секретарка не би вършила.

С него се чувствам желана. Обожавана. Цялата съм негова.

Аз съм добро момиче, но си падам по най-грешния мъж.

Емерсън Грант много добре знае какво иска. А точно сега иска мен.

Така че – колко ли далеч ще стигна, за да получа одобрението му
08.08.2025

# 319
  • Бургас
Сара Кейт? Браво! Чакам да преведат и тази книга от серията
https://www.goodreads.com/book/show/59420466-give-me-more

# 320
  • София
"Лятна свалка" много ми хареса. Чакам книгата за Кенеди и Айзея.
Започвам "Ако пак се срещнем". Дано ми хареса, въпреки колебливите отзиви в темата преди време.

Цитат
Не харесвам новата книга на Рина Кент Beautiful Venom. Извратен секс, трепят хора като мухи.......... гнусна ми е. Чета бавно и с отвращение, но е част от трилогия и ще я приключа все пак.
Пффффф, мода. Зачерквам.

Някой да я прочел вече "Недискретно" и "Какво се случи край езерото".
Ви Кийланд ми е малко 50:50 авторка. Някои нейни книги ми харесват, други- не.

Последна редакция: пт, 01 авг 2025, 15:09 от missence

# 321
  • Euskal Herria
Прочетох книгите на Елси Силвър, харесаха ми. Чакам и нейната нова, която е обявиха за  края на август.
Следя и фен преводите на Аби Глайнс, които пускат във Фантастичен свят. Ами някак последните хич не ми "звучат" като авторката. Не знам дали така са в оригинал, или пък преводът просто е така направен.

# 322
Какво се случи край езерото е много добра, много ми хареса на мен. Дадох й 4*, което за такъв тип роман си е супер.

# 323
  • Варна
Още малко новини
Ибис
Ще издадат Pictures of You на на Ема Грей.
Ще издадат A Language of Dragons на С. Ф. Уилямсън.
Сиела
Ще издадат Anathema на Кери Лейк.

# 324
  • Варна

Позволете ми да ви предупредя, госпожице Веспертин. Вие сте объркана пеперуда, която танцува над бушуващ огън. Сляпа сте за опасността…

Когато Лилия Веспертин е приета да учи с пълна стипендия в един от най-престижните университети в Америка, тя не може да не се запита дали зад изненадващата покана няма скрити намерения. Не помага и фактът, че университетът се намира на остров, където са се случвали ужасяващи неща.

Няма как обаче Лилия да отхвърли поканата. Защото само там ще може да намери отговори за мистериозната смърт на майка си. За да ги получи обаче, ще трябва да се изправи пред доктор Деврик Брамуел – брилянтен учен с мрачна слава, огромна власт и тъмно минало. Лилия веднага разбира, че именно неговите изследвания могат да я насочат към истината, която толкова дълго е търсела. Но д-р Брамуел не се доверява на никого. Мълчалив, строг и властен, той не крие своята неприязън както към нея, така и към почти всички студенти и преподаватели в „Дракадия“.

Той е мистериозен, красив и студен, но Лилия ще открие как да възпламени огъня в душата му и да го върне към живота, който той отдавна е изоставил. И макар че всеки от тях живее в свой собствен кошмар, Лилия и Деврик могат да намерят път към спасението си заедно.

20.08.2025

# 325
  • Варна
Пак новини
Сиела
Ще издадат Colided на Лорън Ашър.
Артлайн Студиос
Ще издадат Until the World Falls Down на Jordan Lynde.
Ще издадат Still Beating на Jennifer Hartmann.
Ще издадат A Court This Cruel and Lovely на Stacia Stark.
Ще издадат Daughter of No Worlds на Кариса Броудбент.

# 326
  • Бургас
Still Beating беше за героинята, която беше отвлечена, заедно с гаджето на сестра си, нали?

# 327
  • Разпиляна във въображението
Реших да си отворя GR и да видя какви книги съм сложила за четене. Подхванах първата, която съм я закачила през далечната 2013 Simple Smile

# 328
  • София
Прочетох
Седем години между нас
Автор: Ашли Постън

Много ми хареса и  препоръчвам.

# 329
Да, точно така

Still Beating беше за героинята, която беше отвлечена, заедно с гаджето на сестра си, нали?

Общи условия

Активация на акаунт