За тези, които четат любовни романи № 48

• 45 165
  • 397
  •   1
Отговори
# 330
  • Бургас
Tогава без мен Simple Smile
Шен _"Повредена"
Скрит текст:
🧡🩷 Готови ли сте да се завърнете отново в света на „All Saints High“? ✨„ПОВРЕДЕНА“ – книга четвърта от поредицата, която започна с „Красиво безразсъдство“, „Раненият рицар“, „Разгневеният бог“, ще се появи в книжарниците до десет дни!🩷🧡
📍Поръчайте предварително с -10% в превод на Евелина Пенева и с прекрасна корица на Fidelia Kosseva-Gallego ⬇️
https://www.ciela.com/povredena-ciela.html
🎼Очаквайте също и първите три книги в нов тираж!
💔Бейли Фолоухил сама се е превърнала в своя най-опасен враг.🩰 От бъдеща прима балерина с обещаваща кариера, тя се превръща в проблемното дете. Зависимото. Повреденото.
👑Лев Коул винаги е бил градското „златно момче“. Ала маската му на плейбой е само един фарс.✈️Той жадува само за две неща – да стане пилот и да бъде със своята най-добра приятелка Бейли.❌ И двете мечти са му отказани.
❤️‍🩹Може ли любовта да поправи всички рани? Или окончателно ще срине целия им живот.

Ето ви и Хана и Гарет от "Сделката"

# 331
Къде са така характерните сиви очи на Гарет?

# 332
  • Варна
Остават ми 180 страници от третата книга на Равновесие на Десислава Дюлгерян и да кажа какво не ми харесва. Главните се срещат лично чак в третата книга. Направо ми омръзна да ги чакам, да се срещнат. Прекалено много имена на демони, магове, равновесни, държави, градове и там подобни. Някои имена пък така си приличаха че се бърках. А градовете и държавите хич не ги запомних. Хубаво че на всяка книга има списък с имената на героите, че иначе бъркотията щеше да е пълна.
Иначе Айра и демона са ми сладки. Той се мъчи да не я нарани, а тя два пъти му се предлага. Втория път той направо избяга от стаята. Айра го нарече страхливец. Поне в тези книги на Дюлгерян няма да има изнасилване на главната от главния.
Не мога да не споделя, какво се разбра за демона. Трябва да го споделя това.
Скрит текст:
Оказва се че демона не е демон, а Бог. Обаче няма спомени. Сега Айра трябва да го накара да си спомни кой е. Първите думи на Айра като разбра истината за демона бяха "За малко да се чукам с Бог" Laughing

# 333
  • Разпиляна във въображението
Тъй като имам един месец да се справя с доста книги от библиотеката реших за краткото еднодневно пътуване да взема "Вариация" на Ребека Ярос и я изядох с кориците.

Много ми хареса. Балетът не е моето нещо, но ми бе интересно. Даже потърсих вариацията, за която се пишеше. Харесах героите, историята, любовта им.

Как да подхвана "Градинарят и смъртта" на Господинов? Simple Smile

# 334
  • Варна
От Ибис
⚔️ ГОЛЯМОТО ЗАВРЪЩАНЕ! ⚔️ Радваме се да съобщим, че започнахме работа по КРАДЕЦЪТ, книга 16 от „Братството на черния кинжал“ от Дж. Р. Уорд. Пригответе се за още тъмни страсти, опасни съюзи и незабравими герои, които ще ви държат будни до малките часове на нощта.
Скоро се завръща и ТЪМНА ЛЮБОВ, първата част от популярната поредица – с обновен дизайн на корицата, но със същата страст, мистерия и опасност. Готови ли сте отново да срещнете Рот?

# 335
  • Euskal Herria

📣 Очаквайте на 19 август: "Снимки на теб" от Ема Грей.
Идеалният роман за почитателите на автори като Колийн Хувър, Джоджо Мойс и Никълъс Спаркс.
Когато Иви Хъдзън се събужда в непоз­ната болнична стая, тя си мисли, че допреди малко е била на тийнейджърско парти с най-доб­рата си приятелка Бри. Само че Бри вече не е наоколо, а Иви отдавна е завършила гимназията. Тя току-що е оцеляла след катастрофа, отнела живота на съпруга ѝ Оливър, когото тя дори не помни. След загубата на паметта ѝ, единственото, което ѝ остава, е да свърже отделните парченца, за да подреди живота си. Но как?
Дрю, талантлив фотограф, случайно среща Иви и това поставя началото на разплитането на тайните около брака ѝ и смъртта на съпруга ѝ. И докато Дрю наблюдава как Иви събира нишките на живота си, на повърхността изплуват истини, които могат да разрушат света и на двамата.
С всяка открита страница от живота си Иви започва да вижда решенията, които са я довели до момента на катастрофата. Но целта е не просто да си върне изгубеното, а да получи възможността да избере отново. Да види какво е пропуснала. И да реши какво заслужава…
Трогателна, наситена с напрежение и изпълнена с емоция, книгата ни води през лабиринта на човешката памет, любовта и прошката и ни напомня, че понякога вторият шанс се крие в най-неочакваните моменти.

# 336
  • Бургас
Ако сте харесали Вишъс на Л.Дж.Шен, то със сигурност ще харесате още повече този красив дявол https://www.goodreads.com/book/show/220237144-handsome-devil?fro … 59UMLk3dAd&rank=1
Трета книга от серията, хубаво е да сте прочели предните две,само  и единствено ,за да намразите достатъчно Тейт Блекторн Wink
Шен обяви и следващата си серия -мафиотска. Главните герои от нея са второстепенни в историята на Тейт и Джия
П.С за две изречения се появява и г-н Байрън Спенсър дж. а.к.а Висъш

# 337
  • София
Да ви кажа, на мен "Ако любовта беше" 1 и 2 книга ми харесаха. Казвам го, защото тук имаше противоречиви мнения и все отлагах да започна поредицата. Явно съм уцелила момента.

# 338
  • Варна

Животът никога не е черно-бял.

В един момент Марго е графичен дизайнер в Лос Анджелис, най-накрая примирила се с факта, че ще си остане сама завинаги, а в следващия лети за Ню Йорк с частен самолет, за да се сгоди за по-големия брат на бившия си...

Бекъм Синклер, безумно богат красавец и най-желаният ерген в града, трябва да се отърве от имиджа си на плейбой, за да защити компанията си. Затова моли Марго да играе ролята на негова лична асистентка, а впоследствие и на годеница.

Двамата прекарват всяка свободна секунда заедно. И докато сърцето на Марго, разбито от друг член на семейство Синклер, бавно започва да зараства, то неприличните намеци на Бек и изгарящият му поглед я карат да се съмнява в мотивите зад предложението му.

Когато границата между истината и преструвката се размива, само едно остава сигурно – зад белите лъжи и черните вратовръзки се крият тайни, имащи силата да преобърнат живота и на двамата.
02.09.2025

Убийства. Страст. Цирк.

Има изпитан и сигурен начин за лечение на разбито сърце и сериозни житейски проблеми. Замини някъде, където никой не те познава, и започни наново. Далече от откачените ти братя, далече от спомена за проваленото предложение за брак.

Поне такъв е планът на Фийон Кейн. И в началото работи перфектно – прост, скучен живот, лекарска практика и никакви връзки.

Докато в града не пристига циркът. А с него идва тя.

Роуз Евънс е свикнала да живее опасно. Няма друг начин да оцелееш като жена, която кара мотоциклет в Сферата на смъртта и убива хора, които си го заслужават, в свободното си време. Това, с което не е свикнала обаче, е да бъде зарязана в малък град, където местният секси доктор лекува раните ѝ.

Но някои неща зарастват по-трудно. А когато си бягал цял живот и спреш на едно място, даваш шанс на призраците от миналото да те настигнат…

Не се препоръчва за лица под 18 години. Историята е плод на авторовото въображение. Изданието може да съдържа експлицитен език и/или графично описание на сцени на насилие, секс, психически и физически тормоз и други действия, които могат да навредят на психичното ви здраве. Ако някое от тези неща събужда у вас притеснения и неприятни чувства, пропуснете това заглавие.
Финалът на обсебващата „Трилогия за убийствена любов“
22.08.2025

БАЛНИ РОКЛИ И ПРЕДАТЕЛСТВА
МАГИЯ И МИСТЕРИЯ
УПАДЪК И МРАК

17-ГОДИШНАТА КЕЛ БЯГА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СИ ЖИВОТ.

Tя и майка ѝ се местят от град в град, за да скрият смъртоносната магия, течаща във вените на Кел. Докато един ден някой не разкрива тъмната ѝ тайна.

За да се спаси от убиеца, който я преследва, и да държи майка си в безопасност, Кел неохотно навлиза в дебютантско общество на магическия социален елит, познат като Ордена, за чието съществуване дори не подозира. Ако успее да премине през трите ритуала за приемане и овладее магията, Кел ще може да скрие забранените си сили завинаги. Защото, ако тайната ѝ излезе наяве, тя ще бъде убита.

Но да се превърнеш в перфектния дебютант е по-трудно, отколкото Кел някога си е представяла. Особено когато уроците не са единственото нещо, което се случва между нея и Джордан – нейния мрачен ментор и обучаващ се убиец.

Когато младата жена открива колко далеч Орденът е готов да стигне, за да запази богатството и влиянието си, тя е принудена да избира – да приеме тъмната си магия, от която е бягала цял живот, или да рискува и да загуби всичко и всеки, когото обича. Кел се страхува, че най-страшното чудовище, срещу което ще трябва да се изправи, е това в самата нея.
Планираната дата на издаване е 16 август 2025.

# 339
  • София
Изтеглих "Сватбеният търг", ама намерих старите коментари. Пфуууу, отворен финал. Няма да започвам изобщо.

# 340
  • Разпиляна във въображението
Аз, уж късметлийка, нали се разрових в стари запазени книги на английски, подхванах The Empty Jar на M. Leighton. Любов и трагедия, и щастие, усмивки и сълзи. Много ми хареса. След това продължих  с Sacrifice на Adriana Locke Признавам - не прочетох в началото описанието на книгата, не че заглавието не говори достатъчно, но се доверих на авторката, защото харесах друга нейна книга преди. И пак - подобна трагедия. Оставих настрана и се застраховах с книга на Тереза Медейрос и нейните графове - The Pleasure of Your Kiss. Там поне трагедии не се очакват Simple Smile

# 341
  • Варна

Или си хищник, или си жертва. Така е устроен светът.

Никол е израснала като хищник. Красота. Интелект. Влиятелна фамилия. Тя държи всичко под контрол. Докато изящната ѝ фасада не се пропуква. На двайсет и първия ѝ рожден ден се завръща грешка от детството… и помита всичко след себе си.

Гаетано е вещер, прокълнат да живее между световете. За да се спаси, той трябва да въвлече жертвите си в игра на изпитания, където залогът е душата им. Ако загуби дори веднъж, остава завинаги в плен на проклятието. Той обожава играта – особено когато противникът е достатъчно упорит, за да си струва да бъде пречупен.

Никол ще използва всичко, с което разполага, за да победи. Гаетано също. Когато и двамата са готови да разрушат всичко само за да надделеят, единственото, което остава, е въпросът: кой ще бъде последният оцелял?

„Призован“ е тъмен паранормален романс за борбата за оцеляване в обществото, битките, които водим със себе и една любов, която няма да остане без жертви.

Те откраднаха короната му. Затова той открадна дъщеря им…

Години наред Ерик, белязаният крал на Безкрая, си мисли само за едно: как да си отмъсти на човека, който е убил баща му. На човека, който го е хванал в капан под вълните и го е превърнал в затворник в собственото му кралство.

Докато един ден дъщерята на врага му неволно освобождава Безкрая и Ерик я използва като пионка в играта си на отмъщение.

Тя е невинна. Той е порочен. Ала той ще си върне изгубеното, каквото и да му коства това.

Освен ако тя първа не открадне сърцето му.

04.09.2025

# 342
  • Варна
Гледах едно видео за българската корица, от което става ясно, че змията на корицата може да се маха. Има прозрачна обложка и като се махне остава само ябълката.

Предложението им🍎? Защитата – в замяна на тялото ѝ... а може би сърцето ѝ ❤️‍🔥

Постапокалиптичен мрачен романс с обърнат харем.

Съдбите на петима бивши рейнджъри и Идън се преплитат във вихър от страст и крехка надежда.

Тя отказва да е само „тяхна покорна кукла"… и започва да определя правилата.🐍

👉Очаквайте скоро.

# 343
# 344
  • Варна
Аз най сетне приключих третата книга на Равновесие. Края е щастлив, но липсва нещо. Сякаш беше написан набързо. Ще ми се да имаше един епилог. Иска ми се да пренапиша последните двайсетина страници. Айра по едно време в някакви депресивно състояние изпадна. Толкоз народ уби и не и пука, но сега се сети да се вайка. Не можах да разбера, защо не уби ония двама. Цяла книга голям зор да ги убием и накрая дай  да сключим сделка. Най съм недоволна, че главните се срещнаха лично в чак в трета книга, а две книги се занимавахме с глупости. Едни от които е да обикаляме държави и градове, на които не им запомних името, нито ми бяха интересни. Докато четох първа книга, пък се чудих, кой нормален управник ще изпрати шестнайсетгодишна, да преговаря с друга държава. Спирам, че ще ми хрумне още нещо дето не харесах.

Общи условия

Активация на акаунт