За тези, които четат любовни романи № 48

• 45 296
  • 397
  •   1
Отговори
# 75
  • Бургас
А гледахте ли трейлъра на Моя Вина Лондон?
https://www.bing.com/videos/riverview/relatedvideo?q=culpa+mia+l … E193E4E&FORM=VIRE

# 76
  • Варна
А Моя Вина София кога? Laughing Аз още не съм гледала втория филм. Нещо коментарите не бяха добри. Някой гледа ли го? Не съм чела и книгите . То май още не е излязла трета книга.

# 77
  • Пловдив
За тази серия става дума, по-специално втората книга . Първата засега върви добре. Пише,че всички книги ще са ММ
https://www.goodreads.com/series/414126-villain
В първата се споменава фамилията Карсън - Рейна Елис и Ашър Карсън, вероятно е за  Гарет?
За мен интересното е, че в тази серия са наследниците на руската Братва, та според мен има политическа окраска, но може и филма да е само в моята глава. Simple Smile

Последна редакция: ср, 19 мар 2025, 15:01 от alessina

# 78
  • Бургас
За Гарет и Професора е първата книга.

# 79
  • Под звездите
Здравейте. Някой от вас чел ли е поредицата на Емма Крийд "Мръсни души"/The Dirty Souls/? Намерих някакъв автоматичен превод явно, и направо не мога да я оставя. За нула бройки изчетох до 5 книга, въпреки че превода е гаден. Скоро не бях чела толкова интересна поредица. Рина Кент пасти да яде. Няма ли някоя добра душа да я преведе тази поредица! В момента си пускам превод с гугъл, за да продължа поредицата. Има ли някакво приложение, програма, нещо с което да се превеждат електронни книги?

# 80
За мен,историята на Николай и Бран е една от най-добрите,които съм чела. Нищо,че е ММ. Сега,драмата по-скоро е за това, кой ще е героя -Вон,който бил много верен на приятелката си,пък сега участник в ММ. Утре излиза първата книга, което значи,че вероятно днес вечерта ще я пуснат в ebookhunter .

Книгата за Николай и Бран ми беше първата ММ, но ми хареса много. Като цяло ми харесва как пише Рина Кент. Реално за Вон нямаме никаква представа какъв лик е, и това дето го е казала че има приятелка се е случило преди 4-5 години във ФБ. Тя пише книгите и решава дали ще бъде ММ или не. Не виждам никаква драма ... Вече е излезнала в ebookhunter

# 81
  • София
Честно казано, аз книга ММ не бих чела😨 Не е моето и не намирам смисъл да си губя времето.  Може и да съм от старото поколение, но насила книга не ми върви .
+1

Завърших "Моята мрачна страст". С напредването на историята ми хареса книгата.
Сега започвам "Високо в небето". Доста я хвалихте, дано ми допадне.

# 82
  • Euskal Herria
Една история за истинската, дълбока и чиста любов!

Aлексис Монтгомъри е родена в богато семейст­во на потомствени лекари, основали една от най-престижните и модерни болници в страната. Въпреки че свръхамбициозните ѝ родители искат тя да продължи семейната традиция и да стане световноизвестен хирург, Алексис не се нуждае от слава. Тя се чувства добре като „обикновен“ лекар в спешно отделение.

Светът на Алексис се обръща с главата надолу, когато колата ѝ закъсва насред нищото и получава помощ от Даниел Грант. Отраснал в бедно семейство в малко градче, той е пълната противоположност на изтънченото градско момиче. Но всяка минута, която Алексис прекарва с Даниел в родния му град, ѝ помага да открие какво наистина е важно за нея. Обаче, ако позволи връзката им да се превърне в нещо повече от краткотрайна авантюра, това би означавало да се откаже от семейната традиция и да обърне гръб на родителите си, които никога не биха приели Даниел.

Да въведе Даниел в своя свят, е невъзможно, както и да стане част от неговия, но тя не може просто така да се откаже от радостта, която е намерила с него. При толкова много различия между тях, как Алексис да избере между своя свят и неговия?

# 83
  • в сърцето на един мъж...
Аби Хименес пише приятно, дано и новата книга е добра.

# 84
Звучи доста интересно, до сега не съм чела нищо на авторката. До колко виждам е и първата й преведена книга.

# 85
ИК Ера имат преведена “Повече от музика” на Аби Хименес. На мен много ми хареса. Бях ги питала ще превеждат ли и други нейни, писаха, ако има интерес, явно е нямало, та не продължиха.

# 86
  • Бургас
Аби Хименес има и друга (други) книги на български
https://www.ozone.bg/product/poveche-ot-muzika/
На мен не ми хареса книгата

# 87
  • Варна
Прочетох резюмето на книгата, която ще издават Ибис на Аби Хименес и не звучи, като нещо което ще ми хареса. Ще пропусна. Иначе оформлението на книгата е много красиво.

# 88
  • Бургас
Опааа...

# 89
  • Варна
Прочетох Езерото на тайните на Лекси Блейк и ми хареса повече от първата. Интересна беше цялата мистерия с детето на Серафина. Малко се изнервях, че не казва кой е бащата. Повече ми харесваха главите през погледа на Селест. Интересна и силна жена. Не оставя да я тъпчат. Поставяше хората на мястото им.
Прочетох Готикана на Runyx и тя ми хареса. Цялата мистериозна обстановка ми допадна. Честно казано отначало
Скрит текст:
ми се стори, че има нещо нередно със съквартирантката на главната. Имаше нещо, което ми се стори не както трябва.
Хареса ми любовната история. Тия се привличаха като магнит.
Дано преведат други книги на авторката.

Общи условия

Активация на акаунт