За тези, които четат любовни романи № 48

• 45 235
  • 397
  •   2
Отговори
# 60
  • Euskal Herria
В книгите на Илона Андрюс има ли фентъзи елементи или резюмето заблуждава?

Брей, голям зор с "Моята мрачна страст"!
Скрит текст:
Още съм в началото и не мога да се ориентирам що за психар е главният, или и главната е посвоему психарка?! А дали изобщо се ориентирам правилно, коя е главната, че той ще се жени за съвсем друга.Thinking
Правилно се ориентираш.
Явно аз съм от малкото, на които книгата е харесала. Или може просто да съм я чела в подходяш момент.

# 61

Скрит текст:
Още съм в началото и не мога да се ориентирам що за психар е главният, или и главната е посвоему психарка?! А дали изобщо се ориентирам правилно, коя е главната, че той ще се жени за съвсем друга.Thinking
Правилно се ориентираш.
Явно аз съм от малкото, на които книгата е харесала. Или може просто да съм я чела в подходяш момент.

На мен също много ми хареса, дори повече от първата книга "Моят мрачен Ромео". За Фароу мога да кажа, че е точно мой тип главна героиня, а Зак е един от любимите ми психопати.

# 62
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Правилно се ориентираш.
[/spoiler]

На мен също много ми хареса, дори повече от първата книга "Моят мрачен Ромео". За Фароу мога да кажа, че е точно мой тип главна героиня, а Зак е един от любимите ми психопати.
А, добре, че Фароу е главната. Ако има и happy end, продължавам да чета.

# 63
Чети, Мишенце, има. И на мен историята на Зак и Фароу, ми хареса повече от тази на Ромео и Далас.

# 64
Чети, Мишенце, има. И на мен историята на Зак и Фароу, ми хареса повече от тази на Ромео и Далас.

И на мен историята на Зак и Фароу, ми хареса повече. Някой чел ли е третата книга за Оливер ?

# 65
  • Бургас
Не съм чела книгата за Оли,защото не ми хареса историята на Зак. Но,пък чакам самостоятелната книга на Шен,която излиза април https://www.goodreads.com/book/show/217068061-wildest-dreams?ac= … dj9BYuj1H1&rank=5
Тази книга я отхвърлих за 12 часа( можеше и по-кратко ,но излязох за два часа) Много ми хареса. Трета книга от серията,не съм чела предните две https://www.goodreads.com/book/show/222395340-for-wrath-and-redemption

# 66
  • Бургас
Някой следи ли драмата на Рина Кент? Пуска някакви дълги постове, заплашва,че ще блокира хора. Сега е обявила още една книга ММ за март 2026, а в goodreads я съсипха. Дават и по една звезда,защото щяла да е за Вон (син на Саша и Кирил-тези от коя серия бяха? ),но как разбраха, че е за него не знам . Обвиняват я,че всъщност е мъж,който мрази жените.Също е сменила на ММ,защото носили повече пари. Имам чувството,че изпускам нещо важно Wink Първата книга излиза на 20.03, те вече не харесват втората,която ще излезе през март 2026

# 67
  • Пловдив
Някой следи ли драмата на Рина Кент? Пуска някакви дълги постове, заплашва,че ще блокира хора. Сега е обявила още една книга ММ за март 2026, а в goodreads я съсипха. Дават и по една звезда,защото щяла да е за Вон (син на Саша и Кирил-тези от коя серия бяха? ),но как разбраха, че е за него не знам . Обвиняват я,че всъщност е мъж,който мрази жените.Също е сменила на ММ,защото носили повече пари. Имам чувството,че изпускам нещо важно Wink Първата книга излиза на 20.03, те вече не харесват втората,която ще излезе през март 2026
И аз подозирам, че пише ММ заради пари и заради така модерните напоследък еднополови връзки.
Книгата и за Николай и Брендън не беше лоша, но първите и бяха по- хубави и завладяващи вниманието.
Иначе Саша и Кирил са от трилогията Чудовище. Той е от руската Братва и в последната книга става неин ръководител. А Саша чичо и я внедри при Кирил преоблечена като мъж от охраната, за да го убие.

# 68

Аз не съм гледала goodreads, обаче тя пусна пост в Инста, тъй като част от пре-ордър книгите бяха доставени предварително и помоли да не се пускат спойлъри докато не излезне официялно книгата, но естествено още на същия ден имало постове. От там идва и цялата драма, и затова пусна нов пост, че ще блокират постове. Относно тази книга за Вон, тя вече няколко пъти казва, че няма да напише книга за него, Реми и Ари. От това което прочетох, по-скоро в тази книга ще има някой нов лик и книгата ще бъде за него.

# 69
  • Бургас
За тази серия става дума, по-специално втората книга . Първата засега върви добре. Пише,че всички книги ще са ММ
https://www.goodreads.com/series/414126-villain

# 70
За тази серия става дума, по-специално втората книга . Първата засега върви добре. Пише,че всички книги ще са ММ
https://www.goodreads.com/series/414126-villain

Първата книга я чакам да излезне да я прочета, но не бях обърнала внимание за втората. Сега отворих профила й в инстаграм и има милион коментари, че ще бъде за Вон защото се появява в края на първата. Коментарите в goodeards са лудница

# 71
Честно казано, аз книга ММ не бих чела😨 Не е моето и не намирам смисъл да си губя времето.  Може и да съм от старото поколение, но насила книга не ми върви .

# 72
  • Враца
И друг път съм казвала, че има мнооооого добри книги ММ, но всеки има право да избира какво да чете и какво не. Аз например все още не съм чела ЖЖ книга. Предполагам, че и там има много добри истории.

Не разбирам каква е драмата на читателите на Рина Кент - щом иска ще пише ММ, подминават я, все ще се намерят други, които ще я закупят/прочетат.

Не можах да завърша The drummer's heart - все едно друг автор я е писал, никаква връзка не ми се получи с героите, скучна ми беше.

Сега съм на книга трета от Everlasting Ink #1, много приятно и леко вървят. Уви не мога да им дам повече от три звездички, но пък аз не съм мерило. Напоследък все по три звездички им давам наред. Търся си нещо уау, което ще ме грабне.

Гледахте ли трейлъра на Братството? Бях много развълнувана, че ще го снимат, но дори не го догледах целия. Май ще пропусна и ще си остана с книгите.

# 73
  • Бургас
За мен,историята на Николай и Бран е една от най-добрите,които съм чела. Нищо,че е ММ. Сега,драмата по-скоро е за това, кой ще е героя -Вон,който бил много верен на приятелката си,пък сега участник в ММ. Утре излиза първата книга, което значи,че вероятно днес вечерта ще я пуснат в ebookhunter .

# 74
  • В къщурката на хълма на феите

Гледахте ли трейлъра на Братството? Бях много развълнувана, че ще го снимат, но дори не го догледах целия. Май ще пропусна и ще си остана с книгите.
  Буквално пет секунди гледах и реших, че не си струва .. предпочитам нещата в главата ми .. нито героите се доближават до представите ми, нито нищо ..

Общи условия

Активация на акаунт