За тези, които четат любовни романи № 48

• 83 435
  • 739
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Скрит текст:
Аз пък се настройвам пролетно-лятно.
Приключих и третата книга за братя Кейн (Лорън Ашър).
Изчетох поредицата "Ветровитият град".
От Ана Хуанг ми останаха: "Ако любовта си имаше цена", "Ако бяхме идеални", "Господар на лакомията" и "Нападателят".
Две от тях чакам да излязат в ел вариант, че са нови.
Защо така не ме "тегли" нещо към "Ако любовта си имаше цена"? Thinking
"Империя на страстта" също я подминавам засега, не знам защо.
"Нарушени обети" също отлежават.
Чудя се откъде да започна?Thinking

Май ви бях питала, Луси Скор как пише? Не искам колежанско, тийн, дарк, фентъзи или на Рита Кент ММ, МЖМ и т.н.
Ренета. мерси за спойлера. Зачерквам. Не е моето.
Не знам какво да препоръчам....За мафиоти става ли?
[/quote]
Става. И за милионери става.Relaxed

# 736
  • Плевен / София
Скрит текст:
Аз пък се настройвам пролетно-лятно.
Приключих и третата книга за братя Кейн (Лорън Ашър).
Изчетох поредицата "Ветровитият град".
От Ана Хуанг ми останаха: "Ако любовта си имаше цена", "Ако бяхме идеални", "Господар на лакомията" и "Нападателят".
Две от тях чакам да излязат в ел вариант, че са нови.
Защо така не ме "тегли" нещо към "Ако любовта си имаше цена"? Thinking
"Империя на страстта" също я подминавам засега, не знам защо.
"Нарушени обети" също отлежават.
Чудя се откъде да започна?Thinking

Май ви бях питала, Луси Скор как пише? Не искам колежанско, тийн, дарк, фентъзи или на Рита Кент ММ, МЖМ и т.н.
Ренета. мерси за спойлера. Зачерквам. Не е моето.
Не знам какво да препоръчам....За мафиоти става ли?
Става. И за милионери става.Relaxed
[/quote]Ева Уинърс-поредица "Кралете милиардери"-3 книги.Фен преводи, но според мен са добри за четене.
За мафия-друга нейна поредица "Тръните на Омерта"-3 книги
За мафиоти съм чела и поредицата на Нева Алтай-осем основни книги, към някои от тях има бонус глави.Отново фен преводи.

# 737
  • Варна

„Променена“ е книга 3 от поредицата „Ранчо Уелс“ на Бейли Хана, която включва книгите „Съживена“ и „Разгневена“.

Тя прекарва години, опитвайки се да го забрави. Той би направил всичко, за да я накара да си спомни.

Уелс Кениън е последното място, на което Блеър би искала да бъде. Но когато майка ѝ се разболява, тя трябва да се върне в родното си градче, което е напуснала преди повече от десетилетие.Блеър е наясно, че няма как да избегне срещата с Денвър – каубоя, разбил живота ѝ на хиляди парченца. Но дори и не предполага, че една-единствена негова усмивка ще се окаже достатъчна, за да върне времето назад.

Светът на Денвър се разпада, когато майка му умира, а първата му любов, Блеър, напуска Уелс Кениън, за да учи за медицинска сестра. Оттогава са минали четиринайсет години и той се е превърнал в популярен родео каубой, който се опитва да държи демоните си под контрол. Но Блеър се завръща и Денвър осъзнава, че копнее отново да са заедно Трябва обаче да ѝ покаже, че се е променил и може да разчита на него.

Претрупана с работа и угрижена за майка си, Блеър няма време да се връща към споделеното им минало, но не може да устои на чара на Денвър. А той е готов на всичко, за да ѝ докаже, че никога не са спирали да се обичат и заслужават още един шанс да бъдат щастливи.

Годината е 1796-а. Ехото от Френската революция отеква в Европа, а звездата на Наполеон тепърва изгрява.

Младият лорд Дювал Харлингтън е освободен от затвора „Ла Форс“ в Париж и се връща в Англия, за да открие, че баща му е покойник и е оставил завещание.

Едва отървал гилотината Дювал разполага с два дни и седем часа, за да се ожени, иначе губи наследството си. Но как да си намери съпруга толкова бързо? И тук се намесва съдбата, която при изключително странни обстоятелства го среща с младата френска вдовица Едме, преживяла не по-малко ужасни неща от него.

Вместо да сложи край на проблемите, набързо уредената сватба отваря вратите за нови беди и крайно заплетени рискови ситуации. Какво крие толкова старателно Едме? От какво се опитват да избягат и двамата? И дали наранените им сърца ще бъдат излекувани, или ще се пръснат на хиляди парченца като счупена китайска ваза...

Пленяващо увлекателен роман! - Таймс
18 Май 2026

# 738
Опитай поредицата на Т.Л.Слоун, Клуб Майлс Хай. Супер е.

# 739
  • в сърцето на един мъж...
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт