За тези, които четат любовни романи № 48

• 13 829
  • 143
  •   2
Отговори
# 45
  • Бургас
Аз очаквам поръчка от Ориндж Сгрешената булка Катарина Маура и Смешна история на Емили Хенри.Дано ми харесат.

# 46
  • Бургас
Чакайте да ви покажа каква диктовка е имала за домашна малката ми дъщеря (трети клас) . Трябва да призная,че леко ме изненадаха Wink

# 47
  • Варна
Мисля, че е от тази книга. https://chitanka.info/book/3768-omagxosana

# 48
  • В къщурката на хълма на феите
Чакайте да ви покажа каква диктовка е имала за домашна малката ми дъщеря (трети клас) . Трябва да призная,че леко ме изненадаха Wink

ох, тва е много яка книга!

# 49
  • Разпиляна във въображението
Приключих поредната коледна книга - "Снежна Коледа" на Катерин Уолш

Скрит текст:
Меган се страхува да се прибере в родното си градче за празниците. Тя е лошото момиче, което преди четири години е зарязало златното момче Айзък пред олтара и е избягало в големия град.

На Крисчън му е омръзнало да бъде сам всяка Коледа. Всъщност той няма нищо против това, защото се чувства много добре, но мрази тъжните погледи на семейството си, докато седят заедно на празничната трапеза.

Така че, когато Меган и Крисчън буквално се сблъскват в един дъблински пъб и отново се виждат след толкова години, те сключват сделка – ще прекарат заедно празниците в родното си градче, преструвайки се на гаджета. Изготвят правила и подписват договор върху изцапана с вино салфетка. Все пак това е само за няколко дни и после всеки ще продължи по пътя си.

Но с всички роднини по празниците и стари познайници нещата няма как да не се объркат. А като се добавят заснежена хижа и малко коледна магия, всичко може да се случи...

Хареса ми, даже много Simple Smile

На мен ми допадна "Един ден през декември" на Джоузи Силвър. Да, странна е, но ми хареса целият път, който извървяха героите един към друг.

# 50
  • Варна

Невада Бейлър често използва магическата си способност да усеща дали някой лъже. Но това умение може би няма да е достатъчно за следващата ѝ задача – да издири харизматичен, но смъртоносен противник, жаден да сее хаос.

Нейната плячка е Върховен – магьосник от най-висок ранг, способен само с мисълта си да подпали всеки и всичко.

Когато е отвлечена от Конър Роуган – мрачно изкусителен милиардер със също толкова унищожителни способности, тя открива, че силите ѝ далеч надхвърлят това, което е познавала досега. Разкъсвана между желанието да избяга и неустоимото привличане помежду им, Невада трябва да се обедини с Роуган, ако иска да оцелее.

Той търси същия враг, но Невада успява да го провокира по начин, който не е очаквал. А както вече е научил, любовта може да бъде също толкова опасна, колкото и смъртта – особено в свят, управляван от магия.

Илона Андрюс е псевдоним на съпрузи, които споделят обща страст към книгите. Освен магически светове, те отглеждат две деца и множество домашни любимци. Автори са няколко поредици, които стават бестселъри на „Ню Йорк Таймс“.
25.03.2025

Всяка целувка и всяко убийство, съдбата на Евелин и Ардън е навеки предопределена.

Евелин може да си спомни всичките си минали животи. Помни също така, че във всеки един е била убита преди осемнадесетия си рожден ден от Ардън, свръхестествено същество, свързано с нейната душа.

Проблемът е, че тя много харесва живота, в който живее сега, а малката ѝ сестра се нуждае от нея, за да остане жива. Ако Евелин иска да спаси сестра си, ще трябва да намери извечното зло, което я преследва през всеки живот, преди то да я намери първо, да разбере защо е преследвана и най-накрая да развали проклятието, докато се опитва да не се влюби... отново.

Планираната дата на издаване е 29 март 2025.

# 51
  • Euskal Herria

Очаквайте на 17 март: "Опасни сънища" от Сара Маклейн.

История за една силна жена, която ще постави един херцог на колене.

Грейс Кондри се опитва да избяга от миналото си през целия си живот. Предадена като младо момиче от единствената си любов, тя отраства по улиците на „Ковънт Гардън“. Сега Грейс е кралицата на подземния свят на Лондон и е непобедима. Докато не се завръща единственият мъж, когото е обичала.

Юън, херцог Маруик, е прекарал последните десет години от живота си в издирване на жената, която не е спрял да обича. Той ще направи всичко, за да я спечели отново. Ала Грейс не може да му прости и се е заклела да отмъсти. Но това изисква да държи Юън под око и близо до себе си и скоро врагът ѝ се оказва нещо съвсем различно, нещо, на което не може да устои. Дори и когато той застрашава живота, който си е изградила, и сърцето ѝ, което се е заклела, че никой никога няма да открадне отново...

# 52
  • Разпиляна във въображението
Не, взех я от библиотеката -  "Снежна Коледа" на Катерин Уолш

# 53
Не, взех я от библиотеката -  "Снежна Коледа" на Катерин Уолш

Благодаря!

# 54
Олеее най-накрая издават Илона Андрюс на български. Поредицата ми е една от любимите дори наскоро се бях замислила дали да не си я препрочета и ето няма нищо случайно, ще я изчакам да я видя на роден език, дано само превода да е добър. Надявам се както са започнали с авторите, да издадат също  и поредицата "Кейт Даниелс".

# 55
  • Варна
Олеее най-накрая издават Илона Андрюс на български. Поредицата ми е една от любимите дори наскоро се бях замислила дали да не си я препрочета и ето няма нищо случайно, ще я изчакам да я видя на роден език, дано само превода да е добър. Надявам се както са започнали с авторите, да издадат също  и поредицата "Кейт Даниелс".
По описание книгата ще бъде с цветни порезки. Обаче не можах да намеря снимка. На мен ми звучи интересно и ще я купувам.

# 56
  • София
Оооо, супер! Илона Андрюс пише много увлекателно, страхотно е, че ще я преведат.

# 57
  • София
В книгите на Илона Андрюс има ли фентъзи елементи или резюмето заблуждава?

Брей, голям зор с "Моята мрачна страст"!
Скрит текст:
Още съм в началото и не мога да се ориентирам що за психар е главният, или и главната е посвоему психарка?! А дали изобщо се ориентирам правилно, коя е главната, че той ще се жени за съвсем друга.Thinking

# 58
  • София
Фентъзи са.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт