За тези, които четат любовни романи № 48

• 13 812
  • 143
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Някой чел ли е "Сгрешената булка" от Катарина Маура?

# 31
  • Враца
Аз я прочеох наскоро. Не беше нещо кой знае какво и запомнящо се. И все пак щедро съм и дала 3 звездички.

# 32
  • Бургас
Много ми хареса. Както и другите книги на авторката

# 33
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

В момента чета това

# 34
  • Варна
Благодаря за темата!

В момента чета това

Аз умрях от скука с тази книга. Уби ми желанието да чета коледни книги.
А главните
Скрит текст:
се събират чак в последните две страници. Освен това няма никакви секс сцени.
Въобще не ми беше романтично.

# 35
  • София
Благодаря за темата!

В момента чета това
Скрит текст:
Аз умрях от скука с тази книга. Уби ми желанието да чета коледни книги.
А главните
Скрит текст:
се събират чак в последните две страници. Освен това няма никакви секс сцени.
Въобще не ми беше романтично.
Мерси. Зачерквам.

# 36

Четох я наскоро на английски и страшно много ми хареса, Арес и Рейвън бяха много сладки заедно. Всъщност в момента съм на четвърта книга от поредицата The Broken Vows и ми се иска да разтръскам едно хубаво Селест и Зейн,  да си подобрят комуникацията.

# 37
  • София
Второ положително мнение, значи ще се чете.Books

# 38
  • Варна
Разглеждах сайта на probook, понеже имат намаление и пише че ще издават това.

След справка разбрах че в книгата ще има обратен харем, тъмна романтика, БДСМ, M M романтика (това май значи двама мъже).

# 39

🌷🩷🌷 „СЪВЪРШЕНО ПОВТОРЕНИЕ“ от любимата Сара Адамс вече е в книжарниците в българското издание на бестселъра „Practice Makes Perfect“! 🌷🩷🌷
📍Поръчайте тук в превод на Росица Тодорова и с прелестната корица на Fidelia Kosseva-Gallego 👇
https://www.ciela.com/syvyrsheno-povtorenie-ciela.html
💐Тя е романтичка, която вярва в любовта.
🖤Той е лошото момче, което бяга от обвързване.
🏹 Но понякога сърцето има други планове…
❓💚Ани иска да се научи как да намери любовта, а Уил… ами той знае много добре, че нейната идеална половинка изобщо не е някой скучен и предвидим мъж.
📔 И когато тя го моли за „уроци по романтика“, той просто не може да ѝ откаже... А границата между „учебна среща“ и реалност бързо започва да се размива.
🌷Може ли любовта да се изрепетира?🌷 И дали съществува онова „Съвършено повторение“, което да развали всички планове?
Тя е за романтиците. За тези, които все още вярват, че истинската любов ще ги намери сама и ще почука на врата им... или ще ги спаси от безумно скучна среща.

# 40
  • Бургас
От библиотеката ми излезе на резервация "Безмилостен принц" Софи Ларк. Съвсем сериозно обмислям да я върна и да я допрочета на английски. Превода е ужасен.150445 пъти е написана думата шибан/а/и. Ми хубаво, де ясно е на английски как е, но на български вземете я сменете  малко тази дума. Измислете нещо по-различно. Сякаш чета машинен превод

# 41
  • София
От библиотеката ми излезе на резервация "Безмилостен принц" Софи Ларк. Съвсем сериозно обмислям да я върна и да я допрочета на английски. Превода е ужасен.150445 пъти е написана думата шибан/а/и. Ми хубаво, де ясно е на английски как е, но на български вземете я сменете  малко тази дума. Измислете нещо по-различно. Сякаш чета машинен превод
Същата история с "Моята мрачна страст".

# 42
Значи няма да се четат тия .

# 43
Здравейте ! Намерих в един сайт 5 и 6  книга от Royal elite на Рина Кент - превод на бг , но ми се губи третата и четвърта част - тя излизала ли е изобщо, аз ли съм я пропуснала ? Май нещо тотално ги обърках Simple Smile Препрочетох цялата предна тема и не намерих да е коментирано

# 44
  • Бургас
Дочетох "Безмилостен принц". Става. Прочетох и втората книга, тя ми хареса повече от историята на Калъм и Ейда

Общи условия

Активация на акаунт