За тези, които четат любовни романи № 48

• 64 190
  • 544
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна

Епичен и изпепеляващ мрачен романтичен роман, в който дракони управляват Древен Рим…

Римският генерал Юлианус е известен със своята мощ и лидерски качества. Един ден, по време на пиршество, съдбата го среща със загадъчната танцьорка Малина. Тя пленява сърцето му със своята грация и мистериозност и макар пътищата им бързо да се разделят, той ѝ подарява специален талисман.

Години по-късно и напълно неочаквано двамата отново се срещат, но този път на бойното поле като врагове. Животът ѝ е застрашен и Юлиан действа инстинктивно, като приема драконовата си форма, за да я спаси. Но освен красота Малина притежава сила и смелост, както и тайна дарба, която я прави изключително опасна за враговете ѝ.

И докато двамата се опитват да оцелеят в свят, в който жесток император управлява с твърда и безмилостна ръка, а жаждата му за власт сее смърт и разруха, любовта им ще разпали огнена буря, която може да завърши с разбито сърце или със смърт. Или и с двете

19.05.2025

Тези четири книги ще излязат за панаира.

# 181
Здравейте, момичета🙂
От известно време пиша един любовен разказ. Еротичен.Чета коментарите ви в предишните теми, и реших да попитам,защото сте изчели впечатляващо количество книги. Трябва ли главните герои да бъдат тя невероятно красива, той божествен, богат и т.н.или би ви допаднал и друг типаж..повече като всяка една от нас? Историята очевидно трябва да е интересна, но да наблегна ли на пикантните неща и секс?
Предварително благодаря на всеки, които ще отдели време да ми отговори.
😘

# 182
За мен лично не е важно да са красиви, богати магнати и тн. Е, ско са такива е по-различно,но…
За мен е важно как е описана историята на героите, връзката между тях, моменти на страст, еротика, цялото това изживяване между тях. Всичко останало доукрасява историята. Simple Smile

# 183
  • Варна

Тази книга е истинска вихрушка от хумор, романтика и изгаряща страст!

Два силни характера. Един сватбен хаос.
И сблъсък, който ще промени всичко.

Булката е истинска кукла. Младоженецът е въплъщение на перфектния джентълмен. А останалата част от гостите на сватбеното тържество? Те са като сбъднат кошмар. Богати? Да! Повърхностни? Двойно да! Самонадеяни? Няма достатъчно епитети, с които да се опишат. А кумът? Най-лошият на света...

Франческа е не просто кума на сватбата на най-добрата си приятелка, но и приема задълженията си много сериозно. Отвлечен младоженец? Пф, дребна подробност. Невъзпитани гости? Гледай само как ги поставя на място. А кумът с огромното его и още по голяма банкова сметка, който може да купи света? Никакъв шанс този арогантен тип да съсипе най-важния ден на приятелката ѝ. Независимо колко дяволски добре изглежда.

Ейдън никога не играе по правилата. Той завладява света на бизнеса с хладен ум и железни принципи, а романтиката не е сред приоритетите му. Досега не е срещнал жена, която да задържи интереса му повече от месец-два. Но Франческа? Тя не само не се впечатлява от него, а дори е готова да го победи в собствената му игра.

История, която блести като коприна, но гори като жарава.

Тя има своите тайни.
Той има своите условия.
Но съдбата има други планове...

След завръщането си от войната херцогът на Ашбъри е белязан както физически, така и емоционално. Дните му са самотни, а нощите принадлежат на сенките. Но той има дълг, който е длъжен да изпълни: трябва да осигури наследник на титлата. А наследник означава съпруга.

И когато Ема Гладстон – някогашна дъщеря на свещеник, изкарваща прехраната си като шивачка – прекрачва прага на библиотеката му, облечена в булчинска рокля, той не вижда романтика. Вижда единствено удобство. Решение на проблема. Сделка.

И тяхното споразумение е просто: брак без чувства, без въпроси и без романтика. Но възможно ли е една сделка да запали искра, която никой не е готов да угаси?

Готови ли сте да прекрачите прага на неизвестното?

Ако харесвате истории, изпълнени с напрежение, мистерия и забранени желания, „Аленият воал“ ще ви завладее напълно!

Един забранен свят. Един опасен крал.

Едно привличане, което може да я унищожи.

А когато легендите оживяват, ловецът може да се превърне в плячка…

Сели Трембли винаги е била добро момиче: мила и красива дъщеря, с която всеки родител би се гордял. Но когато се противопоставя на традициите и става първата жена ловец в кралството, тя изненадва всички – включително и годеника си Жан Люк, който управлява ловците с желязна ръка.

И докато Сели се стреми да се докаже сред ловците, сенките около нея започват да шепнат за древно зло, което оставя след себе си тела, напълно лишени от кръв. В стремежа си да разкрие истината тя се сблъсква с мистериозните Вечни – същества, които досега са били само част от легендите. Тя привлича вниманието на техния опасен и неустоим крал, който крие своите намерения зад красиви думи и хищнически усмивки.

Колкото повече Сели се приближава до него, толкова по-силно усеща тъмното привличане, което заплашва да я погълне. Ще успее ли да устои на изкушението, или ще се поддаде на мрака, който дебне в сенките?

27.05.2025

# 184
  • В къщурката на хълма на феите
Здравейте, момичета🙂
От известно време пиша един любовен разказ. Еротичен.Чета коментарите ви в предишните теми, и реших да попитам,защото сте изчели впечатляващо количество книги. Трябва ли главните герои да бъдат тя невероятно красива, той божествен, богат и т.н.или би ви допаднал и друг типаж..повече като всяка една от нас? Историята очевидно трябва да е интересна, но да наблегна ли на пикантните неща и секс?
Предварително благодаря на всеки, които ще отдели време да ми отговори.
😘

За мен е важно героите да са реалистични, а не инстаграмизирани образи, от които ми се драйфа - млади, красиви, с тела все едно са снимани от най-добрия ракурс, все едно имат забити бастуни в з**ниците, богати и работят нищо смислено освен да натрапват комплекси на млади и неоформени умове. Вчера влязох в книжарницата, за да си купя книга, прерових отдела с любовните романи, 20 от 30 книги бяха на тема той богат (милионер, милиардер), с една купчина психологични проблеми, тя е бедна и обикновена женица, но за сметка на това влиза под кожата на този увредения богаташ и след около 330 страници драма поемат щастливо към залеза. Айде холан .. не може ли да четем за нещо друго??? Какво лошо има главната героиня да бъде 35+, да има 4 излишни килограма, а главния герой да от средната класа и да не обяснява на останалите как парите не са важни, когато той си има повече от достатъчно? Убедена съм, че и тези хора се влюбват успешно, могат да бъдат романтични и правят секс, нищо, че не са стъпвали на Малдивите. Успех с романа! Ще се радвам да го прочета, когато е готов Simple Smile

# 185
  • Пловдив
Може би защото среднага класа си я имаме в къщи. Виж милиардера е друга работа. Хеле пък, ако е мафиот.
С кеф си ги чета.Kissing Face

# 186
  • В къщурката на хълма на феите
Може би защото среднага класа си я имаме в къщи. Виж милиардера е друга работа. Хеле пък, ако е мафиот.
С кеф си ги чета.Kissing Face
Smile и това е така, не мога да не се съглася, но просто в последно време прекалено излети по калъп са ми нещата, малко манифактурни Animal See No Evil

# 187

Делия Стратъм е нестандартна жена. Докато дру гите млади благороднички се учеха на благоприли чие, в училище тя съчиняваше палави стихчета и се възхищаваше на мускулестите крака на градинаря. Така че естествено, когато овдовява за трети път, тя прави немислимото: намира си работа. Планирането на събития за хотел „Савой“ е идеално за някой с нейните умения. Но мечтаната кариера се превръща в кошмар, когато е принудена да работи с най-досадния и красив мъж, когото е срещала.

Саймън Хейдън знае, че нещо подозрително се случва в „Савой“: хотелът е постоянно пълен, но счетоводните книги казват, че е на червено. Той е решен да изкорени измамата, а това означава да е максимално близо до един от най-вероятните заподозрени: възхитителната, вбесяваща лейди Стратъм. Тя решително му пресича пътя и… му влиза под кожата, а той не може да реши дали да я уволни или да я целуне, докато тя не спре да се кара. Но когато от искрите между тях лумва пламък, Саймън трябва да избере между любовта си към Делия и дълга. Шокиращите разкрития изправят и двамата пред не подозирани изпитания и… пред един подарък, който Съдбата им е приготвила за финал.

Автор на бестселъри на New York Times, Лора Лий Гърк поднася „Лейди Скандал“ - ослепителен викториански любовен роман, в който своенравни и силни натури се сблъскват в непримирима борба, докато без да подозират са въвлечени в коварна клопка.

💥В продължение на хиляди години Другият свят живееше в мир. До сега.💥
🤝Преди много векове, за да спаси умиращата си сестра, Даяна сключва сделка с Кейдън — чудовище, по-ужасяващо от всеки кошмар.👿 От тогава тя изпълнява заповедите му, дори когато това означава сама да се превърне в звяр, готов да унищожи всекиго – приятел или враг. Новата ѝ мисия е да отнеме древна реликва от съществата, които безмилостно изтребват вида ѝ от хилядолетия.
👑 Крал, смятан за мъртъв и отдавна забравен.
🗡️ В стария свят името му е Самкиил. В новия – Лиъм. Но едно звание остава непроменено през вековете:⚡ Унищожителя на светове. След Войната на боговете той се оттегля в уединение, отказва се от короната и съдбата си и изоставя народа си в руините на изгубения им дом.
🖤🖤🖤Но новата заплаха към онези, които обича, го принуждава да се завърне в света, в който се е заклел никога повече да не стъпи... и да се изправи срещу врага, за когото е вярвал, че е погребал завинаги.
⌛⌛Сега заклети противници, по-древни от времето, трябва да обединят сили, защото съдбата на всички светове виси на косъм. Даяна и Самкиил са принудени да загърбят омразата си и да работят заедно… преди всичко да бъде изгубено.💥

едей докосва меча! Недей завърта ключа! Недей отваря портата!

В земя, постоянно изгаряна от безмилостните лъчи на слънцето, едно момиче е способно на всичко за чаша вода.

Двайсет и четиригодишната Саирис Фейн умее да пази тайни. Никой не знае, че притежава странни сили… и никой не подозира, че откакто се помни, краде от безценните водни запаси на Неумиращата кралица.

Но тайните са като възлите – рано или късно се разплитат.

Когато се изправя лице в лице със Смъртта, момичето неволно отваря портал между кралствата и се пренася в земя на мраз и лед. За Сайрис елфите винаги са били просто мит, легенда, кошмар... но се оказва, че са съвсем истински и тя се е озовала в капана на вековен конфликт, от който просто няма как да излезе жива.

Смъртта си има име. Казва се Кингфишър от портата Аджун. Миналото му е тъмно. А поведението му - отвратително. Но той е единственият начин Саирис да се върне у дома.

Внимавай какви сделки сключваш, мило дете! Дяволът е в детайлите...

Книга първа от поредицата The Fae & Alchemy

# 188
Аз съм свалила доста книги, но това не ми помага да си избера следващото четиво. А мразя да започвам и да зарязвам книга.
Аз съм същата. Дори понякога, когато дадена книга не ми хареса, се насилвам да я прочета и избутам докрая. В момента чета "Сделка с херцог".
#BGMammaЧете

# 189
  • Варна

Нова книга от Саманта Йънг, авторка на книгите - "Тук с мен" и "Там с теб"

Арокар Адар е влюбена от години в Мак Галбрайт – най-добър приятел и бивш телохранител на брат ѝ. Някога е била твърде млада за него, но сега, когато е зряла жена в трийсетте си години, Аро не вижда проблем в разликата във възрастта им. Обаче нещо по-дълбоко – проблем, труден за преодоляване – ги държи разделени.

Мак Галбрайт ясно помни вечерта, в която Аро се е превърнала в нещо повече от сестричката на най-добрия му приятел. Но тъй като е направил твърде много грешки през годините, има една, която е решен да не допуска: да повярва, че е достоен за Арокар Адар. Краят за него идва, когато позволява двамата да се сближат след завръщането на дъщеря му Робин. И след като Аро поставя въпроса за връзката им на дневен ред, реакция му я отблъсква. Но Мак изобщо не е имал намерение това да унищожи напълно отношенията им.

Опустошена от последното му отхвърляне, Аро е решена да продължи живота си без Мак, въпреки че той, изглежда, не възнамерява да отстъпи. И щом семейство Адар се изправя пред нова заплаха, вероятно свързана с миналото на Мак, Аро не може да се отърве от него. А всъщност той би направил всичко, за да я предпази.

Ще го допусне ли обаче Аро достатъчно близо, за да я защити от врага… преди да е станало твърде късно?

# 190
Здравейте, имам желание да се опитам да чета книги на английски. Интересуват ме колежански истории тип Ел Кенеди - Грешката, Сделката или такива като на Анна Тод - След. Моля, да ми препоръчате подобни.

# 191
  • Варна
Почнах Сгрешената булка на Катарина Маура и много ми харесва. След поредицата на Л. ДЖ. ШЕН ми идва толкова леко и приятно за четене. При Шен по едно време имах чувството, че чета Колийн Хувър.

# 192
И аз прочетох Сгрешената булка преди два дни. Не очаквах много и останах много приятно изненадана.

# 193
  • София
Здравейте, имам желание да се опитам да чета книги на английски. Интересуват ме колежански истории тип Ел Кенеди - Грешката, Сделката или такива като на Анна Тод - След. Моля, да ми препоръчате подобни.
Виж тези поредици дали ще ти харесат:
https://www.goodreads.com/series/131725-sterling-shore
https://www.goodreads.com/series/131990-game-on

# 194
  • Варна
Надявам се да издадат и останалите книги на Катарина Маура. Искам да разбера какво става с останалото семейство на Ерис. Дано да няма книга за Хана. Отвратителна е и майка й също.

Общи условия

Активация на акаунт