За тези, които четат любовни романи № 48

• 65 444
  • 576
  •   2
Отговори
# 240
  • Бургас
Пропуснах да пиша,че ми хареса новата книга на Рина Кент. Със сигурност е по-добра от последна нейна ,която прочетох. (За Ава и Ели).

# 241
  • София
Ле-ле, много книги излизат това лято, а аз съм още на "Безмилостен принц". Нямам много време за четене, а тъкмо минах уводната част.

# 242
  • Бургас
Фенове на Л. Дж. Шен, готови ли сте за още една гореща история - тази на президентската дъщеря Торн, която като истинска разглезена принцеса си живее живота за радост на жълтите медии? Единственият изход е родителите ѝ да ѝ назначат най-студенокръвния и сдържан бодигард, който да я пази от самата нея. Но с него идва и опасността, идва и промяната, идва... грехът. Излиза на български през юли!

# 243
  • София
Хм, звучи ми добре. Обаче как така съм я пропуснала Thinking

# 244
Не разбирам, защо не продължават започнатите серии на Шен, като Хънтър и Моя мрачен Ромео, а издават други нейни. Никаква логика не виждам

# 245
  • Бургас
И на български Хънтър на Шен,ми хареса колкото и на английски Simple Smile
Яна,върви ли Truly Madly Deeply? И нея обявиха ,че ще я превеждат

# 246
  • Бургас
И на български Хънтър на Шен,ми хареса колкото и на английски Simple Smile
Яна,върви ли Truly Madly Deeply? И нея обявиха ,че ще я превеждат
Не ми хареса, колкото предходните две на Шен за които писах преди. Сега чета за Дил и Райланд, по-добре е. Нямам търпение обаче за третата. Подозирам, че отново последната ще ми е фаворит в трилогията.

# 247
  • Бургас
На мен пък тази за Дилън и Райланд не ми хареса толкова,колкото първата

# 248
Пропуснах да пиша,че ми хареса новата книга на Рина Кент. Със сигурност е по-добра от последна нейна ,която прочетох. (За Ава и Ели).

Съгласна. Прочела съм 1/3 от книгата, ама ми е доста по-интересна от предишната която излезе преди 2-3 месеци.

# 249
  • Бургас
⚔️🔥Световният бестселър „АЛХИМИЗИРАНИ“ на СенЛинЮ идва на български на 21 октомври!🔥 ⚔️

➡️➡️Поръчай предварително и качи потвърждение за поръчка на www.alchemisedbook.bg, за да получиш 🔗ексклузивен линк за изтегляне на 11  ДИГИТАЛНИ ИЛЮСТРАЦИИ от🖌️ Avendell.
https://alchemisedbook.bg/

✈️Илюстрациите ще бъдат изпратени на 23 септември 2025 г. (денят на световната премиера на английски език).

🖤Очаква те:
🤩 твърди корици и детайли, отпечатани със златно фолио;
✨двустранна луксозна суперобложка със златно фолио на лицевата страна;
💫 цветна илюстрация от вътрешната, красиво оформени форзаци;
🎨една специална, черно-бяла илюстрация от прочутата художничка Avendell, която ще откриете между страниците.

‼️Условия за поръчка:
👉Подаръкът за предварителна поръчка е дигитален, а не физически;
👉Читателят, направил предварителна поръчка е отговорен за това да подаде информация/да въведе данните си, за да получи подарък. Това става на https://alchemisedbook.bg/;

👉Линк за сваляне на подаръка ще получите на 23.09.2025 г. (предстои да се уточни точен час, в който ще започне изпращането);
👉Някои от илюстрациите издават сюжета на произведението. Разглеждайте ги на собствена отговорност.
👉 Молим всички читатели да се въздържат от споделянето на изображенията онлайн, за да не развалим читателското изживяване на другите;
👉„Предварителна поръчка“ означава, че запазвате своя екземпляр от първия тираж на книгата и НЕ гарантира, че ще я получите преди датата на публикуване;
👉 Възможна е промяна в някои детайли по корицата; анотацията и т.н.

📍Всички условия на световната кампания може да разгледате на www.alchemisedbook.bg.

# 250
  • Бургас

Секретарката на Лука Уиндзор внезапно напуска. Малко преди това семейството му го принуждава да сключи нежелан годеж. Той открива решение и на двата проблема… като тайно се жени за секретарката си Валентина.

Правилата са прости.

Не се влюбвайте.

Пазете брака си в тайна на работното място.

Споделяйте едно легло всяка нощ.

Планът е това да бъде проста и взаимноизгодна сделка. Но с всеки изминал ден за Лука става все по-ясно, че единственото нещо, което Валентина иска, е единственото нещо, което той никога не може да направи: да я остави да си отиде.

# 251
За Алхимизирани обръщам внимание, че е доста, доста дарк фентъзи (може да прочетете за книгата, има информация из нета).

# 252
  • Варна
А дали Алхимизирани има щастлив край, защото чета, че повечето хора са ревали. А освен това четох, че историята прилича на Историята на прислужницата.А главната
Скрит текст:
я изнасилват, за да забременее. Също и изваждали очите, или беше едното око.

# 253
Съмнявам се. Като разбрах, че е изключително тежка и мрачна не търсих повече за нея, мисля че не  бих могла да понеса такава история.

# 254
  • Варна
И мен ме интересува дали има щастлив край, бих си я взела без значение колко е дарк, но с условието, че има хепи енд.
А дали Алхимизирани има щастлив край, защото чета, че повечето хора са ревали. А освен това четох, че историята прилича на Историята на прислужницата.А главната
Скрит текст:
я изнасилват, за да забременее. Също и изваждали очите, или беше едното око.

Общи условия

Активация на акаунт