За тези, които четат любовни романи № 48

• 61 372
  • 520
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Чета Момиче в чужбина на Ел Кенеди и е много зле, ама много зле. Главната героиня в една глава си пада по един, а другата в друг. По едно време и някакъв лорд се появи. След средата главната спа с единия, но продължава да се натиска с другия. Голямо чудене кой да избере. Тая е като разгонена тийнейджърка.

Тя отива в Роуз Хил, за да избяга от всичко и всички. И попада на най-привлекателния самотен баща на света.

За световноизвестната кънтри певица Скайлър Стоун спокойствието е повече от желано, но трудно постижимо. Тя обаче знае точното място, на което да го открие – звукозаписното студио на Форд Грант в Роуз Хил. Но дори и не подозира, че там ще се запознае с две деца, които ще откраднат сърцето ѝ. Както и привлекателният им баща.

Уестън Белмонт. От него се излъчват мъжественост и самоувереност, които я оставят без дъх. Той флиртува безсрамно със Скайлър, а на нея все повече ѝ харесва. И си представя колко неудържим ще бъде в леглото. Но има и още нещо. Досега никой не я е подкрепял, както Уест. Никой не я е карал да се чувства толкова обичана и закриляна. И макар разумът да ѝ казва, че е абсурдно да се обвърже сериозно с дресьор на коне, то сърцето ѝ нашепва, че се намира на точното място. Там, където принадлежи и може да бъде себе си.

Славата обаче не спира да я преследва и довежда до грандиозен скандал, който заплашва да ги раздели. В очите на Уест Скайлър вижда изгарящото желание да бъде с нея. Самата тя копнее за това повече от всичко. Но също така знае, че човек невинаги получава това, което иска, особено когато залогът е сърцата на две невинни деца.
27.01.2026

# 496
  • В къщурката на хълма на феите
Чета Момиче в чужбина на Ел Кенеди и е много зле, ама много зле.
не мога да съм по-съгласна Simple Smile

# 497
  • Euskal Herria
Честита нова година на всички! Вчера приключих Щит от врабчета и въпреки че започна колебливо, вече нямам търпение да излезе втората книга от поредицата и да видя как ще продължи историята!
Да разбирам ли, че е с отворен финал? Т. е. по-добре е да изчакам следващата книга? Че се колебаех дали да я почвам.

# 498
  • Разпиляна във въображението
Прочетох "Срещи по време на ваканция" на Емили Хенри. Много ми хареса. Алекс как само стоически издържаше на фурията Попи Simple Smile Нямам търпение да гледам филма. От бързане бях пропуснала, че ще излезе на 9 януари и бях много разочарована, когато седнах да го гледам Simple Smile

# 499
Няма дата за четвъртата част на Крилото. Още даже не е започнала да я пише Ребека Ярос.

# 500
  • В къщурката на хълма на феите
Честита нова година на всички! Вчера приключих Щит от врабчета и въпреки че започна колебливо, вече нямам търпение да излезе втората книга от поредицата и да видя как ще продължи историята!
Да разбирам ли, че е с отворен финал? Т. е. по-добре е да изчакам следващата книга? Че се колебаех дали да я почвам.
мнооооооооооооооооооогоооо е отворен финала .. от това по-отворен здраве му кажи ... половината мистерии, които разплитахме през цялата книга останаха за изясняване, а накрая ни сложиха още една ГИГАНТСКА мистерия Astonished

Няма дата за четвъртата част на Крилото. Още даже не е започнала да я пише Ребека Ярос.
въй, ма майко ... тва защооооо Animal See No Evil

# 501
  • Варна
Новини за предстоящи книги:
Сиела
Long Way Home на Джеса Хейстингс
If Only I Had Told Her на Лора Ноулин
Keeping 13 на Клоуи Уолш
Бог на болката - книга 2 - Legacy of Gods на Рина Кент
Черен рицар - книга 4 - Ройъл Елит на Рина Кент
Sinners Condemned на Сом Скечър
Emily Wilde’s Map of the Otherlands на Хедър Фосет
The Ballad of Falling Dragons на Сара А. Паркър
Knave and the Moon на Рейчъл Гилиг
Rites of the Starling на Девни Пери
The Baby Dragon Café на Aamna Qureshi
Неро на S.J. Tilly
Обвързана с опасността на Sable Sorensen

Хермес
Крехко убежище на Катрин Каулс

Артлайн Студиос
The Ever Queen на Л. Дж. Андрюс
Apprentice to the Villain на Хана Никол Мерър
Children of Fallen Gods на Кариса Броудбент

Наоми и Лука си пишат писма още от пети клас – ала това не е просто невинна кореспонденция с приятелче от друг град. От самото начало двамата са по-скоро ожесточени съперници, въвлечени в епична битка от обиди, закачки и словесни дуели, отколкото приятели.

Но онова, което започва като забавна поредица от писма, изпълнени с детинска омраза (и някои много притеснителни описания), постепенно се превръща в приятелство, а по изписаните страници се появяват тайни, мечти и страхове, които и двамата пазят в дълбока тайна от останалите хора.

До деня, в който – години по-късно – писмата внезапно спират.

Изминали са две години, откакто Наоми за последно е получила писмо от Лука. Две години мълчание, в които тя е започнала мечтаната кариера в нов град. Но когато напълно неочаквано на бюрото ѝ в местната новинарска редакция се появява добре познатият плик, Наоми решава да не позволи на Лука да спечели тяхното съревнование.

Но за тази цел ще трябва първо да открие Лука. И да разбере всичко за момчето, което винаги е мислила, че ѝ е до болка познато.

А той може би е по-близо, отколкото тя подозира…

# 502
  • София
Скрит текст:
Новини за предстоящи книги:
Сиела
Long Way Home на Джеса Хейстингс
If Only I Had Told Her на Лора Ноулин
Keeping 13 на Клоуи Уолш
Бог на болката - книга 2 - Legacy of Gods на Рина Кент
Черен рицар - книга 4 - Ройъл Елит на Рина Кент
Sinners Condemned на Сом Скечър
Emily Wilde’s Map of the Otherlands на Хедър Фосет
The Ballad of Falling Dragons на Сара А. Паркър
Knave and the Moon на Рейчъл Гилиг
Rites of the Starling на Девни Пери
The Baby Dragon Café на Aamna Qureshi
Неро на S.J. Tilly
Обвързана с опасността на Sable Sorensen

Хермес
Крехко убежище на Катрин Каулс

Скрит текст:
Артлайн Студиос
The Ever Queen на Л. Дж. Андрюс
Apprentice to the Villain на Хана Никол Мерър
Children of Fallen Gods на Кариса Броудбент

Наоми и Лука си пишат писма още от пети клас – ала това не е просто невинна кореспонденция с приятелче от друг град. От самото начало двамата са по-скоро ожесточени съперници, въвлечени в епична битка от обиди, закачки и словесни дуели, отколкото приятели.

Но онова, което започва като забавна поредица от писма, изпълнени с детинска омраза (и някои много притеснителни описания), постепенно се превръща в приятелство, а по изписаните страници се появяват тайни, мечти и страхове, които и двамата пазят в дълбока тайна от останалите хора.

До деня, в който – години по-късно – писмата внезапно спират.

Изминали са две години, откакто Наоми за последно е получила писмо от Лука. Две години мълчание, в които тя е започнала мечтаната кариера в нов град. Но когато напълно неочаквано на бюрото ѝ в местната новинарска редакция се появява добре познатият плик, Наоми решава да не позволи на Лука да спечели тяхното съревнование.

Но за тази цел ще трябва първо да открие Лука. И да разбере всичко за момчето, което винаги е мислила, че ѝ е до болка познато.

А той може би е по-близо, отколкото тя подозира…

Точно тази поредица хвалех тук сравнително скоро. Това е първата. Дала съм ѝ 5 звезди, което при мен е много рядко.
Класически любовен роман; действието се развива в малко градче; има и криминален елемент; има луда и много живописна баба; в общи линии става въпрос за рицаря на белия кон и девойка в беда. Няма големи драми, няма дарк моменти... Много добре написана, има и хумор. Въобще много препоръчвам поредицата (без последната книга – тя ме разочарова).

Нали "Дъблин Стрийт" на С. Йънг има продължение – "Завръщане на Дъблин Стрийт". Първата не беше зле, сега започнах втората. Още съм в началото и не бързам с коментарите, но определено не е като оригинала.

Затова съм паузирала поредицата, още не съм прочела втората. Ще изчакам да излязат всички и тогава ще започна от първата.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 15:12 от milenaka

# 503
# 504
Завиждам на тези, които го откриват сега и ще го гледат за първи път. Обсесията е гарантирана🤯. Разчистете си графика защото ще искате да го гледате отново и отново 😉🫣
А, и кърпички си пригответе!

# 505
Завиждам на тези, които го откриват сега и ще го гледат за първи път. Обсесията е гарантирана🤯. Разчистете си графика защото ще искате да го гледате отново и отново 😉🫣
А, и кърпички си пригответе!
Всички казват, че сериала е страхотен, но аз хич не си падам по ММ. Има ли много романтично сцени?

# 506
  • Бургас
Романтични? Не такава,каквото си представяш Wink

# 507
От всичко има по много. Но актьорски, режисьорски и операторски всичко е направено прекрасно. В нито един момент не изпитах "неудобство" от това това да гледам интимните сцени между героите.
Иля не е от най-романтичните, но следващият сезон ще има един много по-различен Иля. Любящ, сладък, мил и малко депресивен.
А, и любимият син на мама Юна 🫠
I will always choose you!
I already chose you, Hollander!

Последна редакция: нд, 11 яну 2026, 14:45 от TG80

# 508
  • Бургас
Аз много се смях на stupid Canadian wolf bird.
Другият сезон чак през 2027 година

# 509
Чакането няма да ме убие, защото прочетох "The Long Game". Аз като фен на Скот и Кип съм доволна, че ще ги има във втори сезон, защото се твърди, че ще се снима по "Common goal" и "The Long Game", а там те присъстват задоволително.
В момента чета книга 5 и ми остава книга 3.
Всичките ми любими персонажи заедно

Общи условия

Активация на акаунт