печати за нокти

• 65 583
  • 520
  •   1
Отговори
# 495
  • София
По принцип се водят за френски маникюр, но много трудно ги нацелвам прави и еднакви, затова ги правя под наклон  WinkPeace

# 496
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Заяц, аз до сега правя само с фалшивите. Ти твоите откъде ги купуваш, он-лайн ли или от някъде в софия?Може и на ЛС да ми отговориш!
А черното с какво правиш отгоре, моите стават едни бледи, едва забележими...  Tired

# 497
  • София
Заяц, аз до сега правя само с фалшивите. Ти твоите откъде ги купуваш, он-лайн ли или от някъде в софия?Може и на ЛС да ми отговориш!
А черното с какво правиш отгоре, моите стават едни бледи, едва забележими...  Tired
Катенце  Hug взимам си ги или дирекно от Люлин от nailart-bg, или от Крисма - близо до Централни хали, които са им дистрибутори. Лака е този.

Като правиш с евтините  защо не слагаш снимки, а ritnik
Я бързо на поправителен hug

# 498
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Ми... не стават читави, как да показвам....
Този лак черния от оригиналния комплект ли е?

# 499
  • София

Da.No az si gi kupuvam pootdelno.

# 500
  • Бургас
Ето нещо правено с евтините шаблони и с черен лак от 1лв ( Orkide Artist-09 това е от лаковете с тънка четка)  Peace

# 501
Ето нещо правено с евтините шаблони и с черен лак от 1лв ( Orkide Artist-09 това е от лаковете с тънка четка)  Peace

A тази сребриста линийка с какво е правена?

# 502
По принцип се водят за френски маникюр, но много трудно ги нацелвам прави и еднакви, затова ги правя под наклон  WinkPeace
Струват ми се много големи за френски маникюр newsm78 А пък и моите нокти са по-дребнички...
Направо съм вдъхновена от твоето приложение..

# 503
  • Бургас
Сребристата линийка също е правена с лак за рисуване, дори е от същата марка като черния. А шаблоните за френски маникюр са ми почти точно по мярка (имам същия като на Майка Зайка)-все пак е по-добре да са по-големи и после да избършеш излишното с клечка, напоена в лакочистител, отколкото да правиш опити да снаждаш щампите  Peace

# 504
bradata,много хубавко се е получило Wink
Тези са ми с обикновени лакчета Simple Smile http://www.album.bg/sing/images/11129107/ - перфект
http://www.album.bg/sing/images/11129105/ - от левче

Последна редакция: чт, 05 фев 2009, 18:57 от sing

# 505
sing, как правиш преливанията на различните цветове?
Това естесвените ти нокти ли са?

# 506
Сребристата линийка също е правена с лак за рисуване, дори е от същата марка като черния. А шаблоните за френски маникюр са ми почти точно по мярка (имам същия като на Майка Зайка)-все пак е по-добре да са по-големи и после да избършеш излишното с клечка, напоена в лакочистител, отколкото да правиш опити да снаждаш щампите  Peace
И все пак трябва да имаш доста дълги нокти..

# 507
  • Някъде тук
Sing, много ми хареса този цвят

http://www.album.bg/sing/images/11126683/

ще ми кажеш ли каква марка е лака и кой номер?
Praynig

# 508
  • Бургас
И все пак трябва да имаш доста дълги нокти..
Не е задължително-можеш да нанесеш лак само по долния край на формичката, а пък и когато отпечатваш подравняваш долния край там, където ти започва бялото на нокътя, а излишното просто няма да се отпечата. Но така или иначе за да се забележи такава формичка за френски маникюр и за да стои добре, наистина трябва да имаш малко от малко по-дълги ноктенца  Mr. Green Хубавото е, че може да се експериментира и всяка картинка да се използва по различни начини  Peace

Sing-разкошотийско е  Wink

# 509
sing, как правиш преливанията на различните цветове?
Това естесвените ти нокти ли са?

Преливките си ги правя с гъба,ако незнаеш как питай ще обясня Wink
Да ноктите са ми естествени.
Благодаря на всички,радвам се че ви харесват моите нещица Simple Smile

Lady_Flirt , това е лакчето: http://www.album.bg/sing/images/11020638/ - дизайнерска серия

Общи условия

Активация на акаунт