Отговори
# 105
Честит рожден ден на малката Ина!!! Да е жива и здрава на мама и тате!

Честит рожден ден на Деичка! Много здраве и късмет! Целувки от нас с Катето!

# 106
Честит рожден ден, Дея!

Желая ти здраве и много, много любов! Бъди все така уникална и целеустремена!

Честит рожден ден на Ина!

Бъди весела и здравичка за радост на мама и тати!

# 107
Честит рожден ден на Дея и Денинас   bouquet!!!
Честит първи рожден ден на Ина   ura!!!
Татяна, точно таково пиано имах предвид. Филипа, къде си го гледала, моля те сподели  Praynig?

Вени  Praynig

# 108
Здравейте и ЧРД на патерици на всички рожденници!
Нямам никакво време да седна зад компа, откакто Ева ходи. От 10 дена само щъка а аз ходя по нея и така - не иска да седи, да се вози - само ходене. Направо ме размазва. Изчезвам и весело посрещане на всички рожденни дни!!  bouquet

# 109
# 110
  • София
Честита Първа Пролет!
За най-пролетните бебета
Да ни е много здрава и късметлийска

# 111
Mayflower, ами аз го гледах в един детски магазин по каталог, ако не се лъжа беше на Чико.Тези дни ще го поръчвам.

Бюти, пиши как сте, бе!Мина ли обрива, от какво се оказа че е?
Като спомена температурен гърч се сетих, че последно Пресил като имаше висока Т и аз също треперех от страх да не стане някоя беля.Често сме сами и не знам каква първа помощ се оказва в такъв случай.
Та попитах педиатърката, каза ми че след като в учебниците на специализиращите педиатрия като първа точка било написано "Не се шашкай", би трябвало да съм си представела каква е гледката и че нищо не мога да направя освен да бягам в болницата Sick
Каза и че 5% от децата правят гърч и то предимно деца, които имат наследствена обремененост.Така че разучете от майките и свекитата как е положението при вас.

А сега наздраве, заседнах вече с бирката! Grinning

# 112
Честит рожедн ден на малката и големите ни рожденнички!  bouquet Hug

# 113
  • София
Честит Рожден Ден, Дея! Бъди все така Искренна, Изключителна и Искряща! Нека семейството ти бъде пълно със здраве и щастие!

Честит Първи Рожден Ден на Ина! Да бъде радост и гордост на мама и тати! 

Честит Рожден Ден на Денинас!

# 114
  • София
Бюти, дано сте добре  Praynig Чакам да го напишеш!  Praynig

Галче, това Джордани Хепи много добре изглежда! За сенниците стигнах до извода, че и тези правите не са лоши, защото няма голяма потребност от тях - все ще си трябва допълнително чадърче  Confused Иначе щом е толкова лека това е по-важно. Лично на мен не ми харесва, че нямат борд пустите му колички, защо взеха така да ги правят неразбирам. Досега никога не съм сядала на пейка, с вестник, а дечко да си играе в количката - а това ми беше мечтата!  ooooh!

# 115
Вчера забравих, но много държа да поздравя Бабълка за цялата една година кърмене Hug
Желая ти поне още толкова!  bouquet

# 116
Mayflower, ами аз го гледах в един детски магазин по каталог, ако не се лъжа беше на Чико.Тези дни ще го поръчвам.

ЕТО ТЕЗИ СА НА чИКО ,да не би да има и други и аз да съм изпуснала Mr. Green

# 117
Аз това първото пианце гледах и харесах Peace

# 118
и аз по него се заглейдам,но май ги няма освен ако сега не са ги внесли newsm78

# 119
  • 2 етажа над тавана
Вчера забравих, но много държа да поздравя Бабълка за цялата една година кърмене Hug
Желая ти поне още толкова!  bouquet

Много благодаря, Фил!!!

Общи условия

Активация на акаунт