Отговори
# 195
И днес имаме хубави поводи - Наде, Танче, много здраве, щастие и любов! (от сърце това ви пожелавам и на двете, нищо че поводите са различни)  bouquet

Къщичката която е показала Деси е страхотен хит сред децата, аз я подарявам редовно  Mr. Green и сега и на моето съм поръчала  Mr. Green

Енви подписвам се и аз под твоя ситен шрифт  Laughing Подаръците ще бъдат минимални (във вид на подаръци), на родата сме казали ясно - парички. Защото сме абсолютно закъсали, а това дете все пак трябва да живее в делниците между рожденните си дни, нали... А и столче за кола искам да и купя нормално, минало краш-тестове, като дорасне до него...

Ренка не му се сърди на младежа бе  Grinning не е грозно, все още не, просто е нормално за възрастта. Носиш играчки с тебе за трампа и така... Някъде чак към две годинки почваше съперничеството май или кога беше  newsm78 Във всеки случай още мотивите му не са това, което си представяш  Simple Smile Сега просто го интересуват играчките човека...

# 196
  • София
Аууу, много ми харесва тая къщичка. Щом е и музикална, Сонята ще я хареса.
Има ли я в някой магазин, ама да не е он-лайн.?И каква й се води марката не можах да разбера.

Мецанке, откъде я купуваш?

# 197
Рени, марката е "нечуванка" Laughing
тук знам къде има, ама там...не мога да ти помогна Rolling Eyes

# 198
  • софия
Честито и от нас на празнуващите  bouquet

за гърнето да кажа...Рая не и харесва да седи там, а и нищо не върши  Laughing ама то и как да седи милата...дупето и пропада...няма таквоз малко гърне като за нашето дупе Joy

за подаръка за РД...действахме практично....купихме и хубави обувки за прохождане...е малко с 2 номера по-големи ама стават.....носи си ги

# 199
Много ви благодаря zа хубавите пожелания  Heart Eyes

Рени, марката е "нечуванка" Laughing
тук знам къде има, ама там...не мога да ти помогна Rolling Eyes

Я кажи бърzо къде я има във Варна, 4е ние няма как да мъкнем игра4ки от тук, Ще трябва и там да купим неЩо  Rolling Eyes

# 200
Татянче, вие само елате Hug /магазин Бебчо, срещу входа на окръжна болница Peace/

# 201
Нуни, светкавична реакция!  Peace Но този параклис е в "цивилизацията", а другият е на върха - по-мъничък и без камбанария. Не му помня името, но няма съмнение, че Бабъл е ходила на точното място! Laughing

Леси, да от тук съм, но съм наполовина родопчанка!  bowuu

В анкетата гласувах с първа опция - нямаме проблеми никакви!

Наде, Вили също понякога си пипа между краката, когато е на гърнето. Нормално - опознават тялото си!  Wink

# 202
Момичета, Пресил проходи! Grinning

# 203
Ха 4естито, Фил, ето zаЩо не е спал добре сноЩи  Peace

# 204
Йееее, честито на проходилия Преско и на мама Филипка!
Много да му се радвате на ходещото пате!
За това ли е бил зорът, дето го е давал!?

# 205
Честито на Пресил. Без падания и спъвания. Само напред

# 206
Мерси, мерси, мили момичета! Hug

Ама що си мисля, че като усвоят нещо ново и сънят им продължава да е неспокоен още известно време след това? Rolling Eyes

# 207

Черпя за 11 месец на Анжела

# 208
Филче, честито! Безаварийно ходене на Преско!   bouquet
Мимка, ехааа, супер почерпка, мацка  Hug

# 209
Иха newsm44,честито на проходил Преско! Hug
Честито и на рожденничките ни и годишнина на Татянка!  bouquet
Момичета, в събота вероятно ще ходим до Благоевград!Освен Галябяля някой друг навит за срещичка! Party
Гале, пиши ми на лични да се разберем-ако искаш разбира се Peace.

Общи условия

Активация на акаунт