Отговори
# 180
Ето анкетката ,ако нещо искате да добавим пишете  Mr. Green

# 181
За анкетата, Стенли ползва гърнето по предназначение. Но го слагам, само ако е с гащи, защото с памперсите си е жива мъка да го обувам през половин час, а с гащите на Памперс или Либеро си е много лесно, защото той не застава и за секунда на едно място  Peace

# 182
koteto 123, много хубава анкетка, браво!

Гласувах! Peace

# 183
аз съм избрала все още да не слагам Радост на гърне. Когато го направя, първоначално ще е само за игра....в такъв случай с последна опция гласувам, нали  newsm78

# 184
  • София
Ренка,  Hug хиляди благодарности - точно такова имах в предвид. Знам, че Емо все още е много малък за такъв трамплин, но родителите ми правят детски кът на моравата си и мисля да купя. Племеничките ми много ще му се радват, а Емо най-вероятно от догодина ще го амортизира Simple Smile
Гърнето го ползвахме за кратко, но след като ми сервира някоко порции здрав рев реших да го оставя за след РД. Ползвали сме го и успешно и неуспешно, та заложих на отговора РАЗЛИЧНО.
Данче, като прочетох, че искаш да подариш нов монитор на Стаско се сетих, че можем да подарим на Емо 2 летни гуми  Joy

Таничка, много любов и дълги години семейно щастие ви желая!

# 185
Танче, честита годишнина на готиното ви семейство  bouquet

енви, намерих снимки на този параклис. Вълшебно е, въобще не съм си го представяла така.
http://www.4coolpics.com/show.php?id=82051
http://www.4coolpics.com/show.php?id=43688

Данчееее, как е твоят любовчия Hug? Нищо не казваш аааа? Mr. Green

# 186
  • 2 етажа над тавана
Нуничка, това не е параклиса, ама и тази черква не е лоша. Параклиса е Св.Илия, на едни поляни, мисля че енви него имаше предвид, но може и да бъркам Tired Но като цяло усещането и настроението, което създават и двете места, е сходно Peace

По анкетката за гърнето - ползваме го по предназначение, е, вярно, че пишка и в памперса, но по голяма нужда, откакто съм почнала да я слагам, най-много 5-6 пъти да е ходила в памперса. Което страшно ме улеснява откъм опазване на дупето без подсичане Peace

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 16:43 от Бабъл

# 187
Аз за гърнето да кажа. Не го ползваме още, ама е купено вече. Узрява.

# 188
koteto 123, много хубава анкетка, браво!

Гласувах! Peace

мерси  bouquet  много се чудих какво да напиша,защото аз още не съм купувала гърне  Embarassed

# 189
Гърнето си го ползва редовно. Рядко пишка, но другото си го върши там. Много съм доволна аз Grinning

Коте, мерси, че така бързо реагира и пусна анкетата Hug

Бабълче, сега започвам да мрънкам на Марин да ходим до Гила. Страхотно ееее Crazy

# 190
  • София
Не иска да седи на гърнето-както я сложа и почва да плаче. Close

Танче, честит семмен празник!  bouquet

# 191
Честит Рожден Ден на Надето и Мечо Пух!!!
Татянка, Честита Годишнина бъдете все така влюбени и подкрепящи се един друг!!!

На гърне съм го пробвала Йо, но той не стои и засега се отказвам да го уча. Баба му е мераклийка и прави някакви неуспешни опити, но досега нищо не е правил в гърнето.
Енви, ние сигурно, защото вече сме минали по този път веднъж и затова сега гледаме по-практично на РД. Я си спомни за първият РД на Пепи не се ли вълнуваше, не искаше ли най-хубавата играчка, най-голямата торта и така нататък........ Аз си признавам, че с Люси дори се престарах, а то детето почти нищо не разбира, дори прекаленият шум и многото хора го изнервят.Колкото до играчките, какво да кажа от Коледа подаръците са вече счупени и в коша, чак ме е яд, че дадохме толкова пари...
Фурор, една позната прави точно като теб - казва, че и без това ще са счупени скоро, така че по-добре да даде 5 лв. вместо 50 лв. И аз все се каня да правя така, ама накрая все се изхвърлям, защото ми става някак съвестно...
Леле, колко е красиво в Гела - нямах представа.
Енви, ти в Хасково ли живееш или бъркам???
Микровълновите ги мразя, вкусът на яденето се променя в тях и затова нямам.  Mr. Green
Наде, ами той Йо като е без памперс пак си го бута, мачка и така нататък, докато се къпе пак.

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 17:27 от Лейси

# 192
Мамчета, да ви питам.......като сложите момченцата на гърне да ви е правило впечатление да си пипат пишлетата?  newsm78 Стенли като го сложа и от няколко дни си го хваща и почва да го мачка  Shocked

# 193
За ЧРД-то мисля да си поръчаме летни дрешки, кола за бутане, а си бях харесала и една къщичка с телефонче, дрънкалки, нещо като часовник и фигурки, които се вкарват в съответните дупки, само че нещо вече не я виждам в онлайн магазините (май беше на Бертони, струваше о/о 10-15лв, ако някой я види някъде, да свирка!)

Ренка, тази ли?

# 194
Татянка, от сърце ви желая много години на любов, семейно щастие и разбирателство!

по анкетата (мерси коте Heart Eyes) - предпоследната опцийка и като следствие - последната, аз го пробвам събота и неделя, тогава имам време повече, а и не искам да го насилвам детето Naughty

Наде, Алекс си дърпа мъжката гордост винаги, докато е без  памперс и се надявам сам да си оправи фимозата Peace
Ренка, ние имаме такава кутия, на същата фирма, само че по-опростения модел (за 9 лв) - един замък, разликата е, че няма слушалка, купихме му я за Коледа и досега предизвиква невероятен интерес Peace

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 17:32 от СмиНсЧо

Общи условия

Активация на акаунт