Февруарски бебета 2025 - ТЕМА 1

• 18 936
  • 768
  •   1
Отговори
# 465
При нас е почти на всяко хранене, чак сега на 1 месец почна да разрежда - преди беше на всяко, даже някой път по два пъти - преди и след смяна на памперса Grinning предимно на кърма е, вече почти не се налага да даваме АМ. Има ли други с толкова чести изхождания?

# 466
  • Варна
Моето момченце направи 40 дни. Бяхме на църква. А вчера беше погачата му. Бяхме вкъщи, тесен кръг приятелки. Той спа почти през цялото време. Хубаво беше, първия му празник.
Вече има някакъв режим, имам приложение и следя от там.
Тази седмица се редуваме с приятеля ми и спах 2 нощи, той го гледа. Еми друго сине да се наспиш 8 часа.
Не се оплаквам от детето ми- спи си нощем. Става в 23 ч, 03ч. и 06ч. Напоследък и колики няма- не му давам нито капки за колики, нито пробиотици.
Скока в растежа се изрази във вдигане на дозата с мляко и регулярния сън и дремки.
За обличането и мен ми е трудно, макар, че си изтеглих и за това приложение….

# 467
И аз по това приложение се водя.Много ми е полезно. Общо взето след като я нахраня будува по 1 час,после спи около 2 часа и идва време за следващото хранене.
Ние решихме,че погача няма да правим.Снощи си поканихме приятелите и тя беше много кротка,но вечерта заспа доста трудно,може би от превъзбудата и многото хора край нея.Днес изпробвахме и активната гимнастика,много беше сладка и и беше любопитно .

# 468
КРР, погачата на моят младеж ще е вкъщи, на 23.03 ще я правя. Поканила съм 3 приятелки. Те ще са с децата. Момичетата ще са при нас, момчетата мисля да ги пратя навън, или в детската стая.
Поръчала съм украсена козуначена погача с надпис и фигурки, кърпа с бродирани име на бебето и датата 23.03 и рисувани меденки за погача. Отделно ще взема френски макарони и шоколадови дражета. Няма да прекалява, нали и гостите носят по нещо сладко...
Ще направя две плата: сирена с грозде и орехи, и сухи мезета. И вино.
Детето има комплект за повода в бебешко синьо. Аз ще се наглася със светли дънки с клоширани крачоли и риза в бебешко синьо. Украса няма да имам. Ще взема салфетки в два нюанса синьо и една панделка за виното.
За църква май няма да стигна. Не съм си запазила час. Смятам, че на 20ти се пада 40ти ден... Май няма да станат нещата

# 469
Момичета, в деня като се прибрахме си прецаках гърба, че повивалникът ми не беше удобен, трети ден ме срязва ръбът на лопатката. Старо възпаление...

Мога ли докато кърмя да се намажа с нещо, не мога да си ползвам дясната ръка? Дори детето не мога да държа...

Последна редакция: нд, 16 мар 2025, 20:56 от The_Black_Hole

# 470
Мами, кога започнахте да режете ноктите на бебето и с какво? Някоя ползвала ли е тези ел пили за скъсяване на ноктите?

# 471
Мами, кога започнахте да режете ноктите на бебето и с какво? Някоя ползвала ли е тези ел пили за скъсяване на ноктите?

Около 2 седмици след като излязохме от болницата ги изрязах и изпилих,защото постоянно се драска ,а не търпи ръкавичка Иначе в болницата ми бяха казали ,че до 3 тия месец не трябва да се пипат,сами щели да паднат.

# 472

Моят е на 16 дни и вчера и днес подрязахме. Има хубави сетове на Кикабу с пиличка, ножичка, термометър и т.н. и тях ползвам.

# 473

Около 2 седмици след като излязохме от болницата ги изрязах и изпилих,защото постоянно се драска ,а не търпи ръкавичка Иначе в болницата ми бяха казали ,че до 3 тия месец не трябва да се пипат,сами щели да паднат.

Да, аз до сега ги белех (месец и половина), обаче сега гледам, че не се белят вече, пък така да ме е страх с тая ножичка. Ама тая вечер страх не страх, ще ги режа, докато спи.

# 474
Почти през ден му правя маникюр, защото постоянно има зацепени нокти и стърчащи кутикули. Ползвам един комплект за бебшки маникюр на Ккикабу, но е много зле и сериозно се замислям да започна да ползвам моите професионални ножички и клещички за маникюр, че се измъчих с тези.

# 475
За сега само ги пиля и ми е лесно и удобно. Страх ме е да ползвам ножичка или нокторезачка. Много лесно се изпиляват

# 476
В болницата си носех  пила и с нея ги оправих още на втория ден. А откакто е вкъщи - с нокторезачка.
Да си призная това с нерязането с месеци го чух скоро, за първи път и сега пак. Позната си държи бебето с ръкавици постоянно по тази причина. Определено не е моето това. И на баткото му ги режех от началото и няма проблеми.
Дамите, които дохранват(6та седмица): по колко мл давате и на всяко хранене ли?

# 477
Не се оплаквам от детето ми- спи си нощем. Става в 23 ч, 03ч. и 06ч. Напоследък и колики няма- не му давам нито капки за колики, нито пробиотици.
Как го постигаш това да се буди в 23 ч за хранене? В колко си ляга? Моят не може да заспи изобщо преди 23-24 ч.

# 478
На мен ми бяха казали, че се режат след 1 месец, лелята вече го направи.
Да ви питам доволни ли сте от Лефакс? И дали сте се запекли от него?

# 479
На мен ми бяха казали, че се режат след 1 месец, лелята вече го направи.
Да ви питам доволни ли сте от Лефакс? И дали сте се запекли от него?

С него не усетихме колики, докато не го спрях защото се запече и се мъчеше така. Сега пак сме си с колики като не го давам, но едното за сметка на другото. Запича като се натрупа в организма и после става много лошо. Трябваше седмица и повече да започне да си ака нормално

Общи условия

Активация на акаунт